- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
Új hozzászólás Aktív témák
-
DFlash
tag
Sziasztok
Másnál is kockás / nézhetetlen több csatorna? - pl viasat film, izaura tv, axn, elég bosszantó.
2 beltérin ugyanaz a hibajelenség. -
DFlash
tag
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg mennyi idő kb mire a műholdas tv szolgáltatást beüzemeli a Digi? Aug 24 voltam bent kb 2 hetet mondott az ügyintéző s eddig semmi. -
DFlash
tag
Olvasva az ÁSZF változtatást, jan 31-ig marad elérhető a sport tv, jól értem?
jó lenne a darts vb döntőt látni élőben.2020. január 1.napjától hatályba lépő módosításait az alábbiakban részletezi:
1. Az ÁSZF „E” Mellékletében feltüntetett csatornakiosztás az alábbiak szerint módosul:
-A Megamax, a CBS Reality, a Sport1 HD, a Sport2 HD és a Spektrum HD csatornák kikerülnek a digitális kábeltelevíziós csatornakiosztásból. -A Sport1, a Sport2, az AMC, a Spektrum, a Minimax, a TV Paprika és a Film Café csatornák kikerülnek az analóg és digitális kábeltelevíziós csatornakiosztásból.2. Az ÁSZF „E.1” Mellékletében feltüntetett csatornakiosztás az alábbiak szerint módosul:
-A Megamax, a CBS Reality, a Sport1, a Sport1 HD, a Sport2, az AMC, a Spektrum, a Minimax, a TV Paprika és a Film Café csatornák kikerülnek a műholdas csatornakiosztásból.3. Az ÁSZF „E”és „E.1”Mellékleteiben feltüntetett csatornák szerepeltetésének vállalt időpontja 2020. január 31-re módosul
4. Az ÁSZF „H” Mellékletének X. pontja az alábbiak szerint módosul:
Az AMC, Minimax, Spektrum, SPORT1, SPORT2és TV Paprika csatornákat töröltük a csatornalistából. -
DFlash
tag
Az gyönyörű, akkor viszlát Digi.
-
DFlash
tag
Az AXN White és Black meddig lesz fogható?
-
DFlash
tag
Az AMC csatorna hova lett? Azt írja nem működik.
-
DFlash
tag
válasz frankstork #16066 üzenetére
Én meg szerettem volna a hűség nélküli szerződésemre hűséget vállalni, azt sem hagyták, a Kaon-ra külön kell havidíjat fizetni, egyelőre maradt az SD beltéri..
-
DFlash
tag
Valami marad a Digi Sporton is?
Kézi, vízilabda vagy valami csapatsport amiben van érdekelt magyar csapat is? -
DFlash
tag
válasz Watt25 #15872 üzenetére
Most 2TV-s beltéri van SD, 2 kanóc jön be az antennától.
Hyundai HSS-7160NA (duál beltéri)http://digi.hu/muholdas-media-eszkozok-konstrukcioi
Itt is azt írja 1 beltérivel nincs plusz díj, csak kettővel.
[ Szerkesztve ]
-
DFlash
tag
Lehet volt már szó róla, előre is elnézést kérek.
HD Beltérihez milyen "új" fejet kell, hogy feltegyenek a mostani twin fej helyett?
Kíváncsiságból bementem megkérdezni, mennyibe kerülne nekem meglévő szerződés, hűséggel hd beltérit kérni, és mondja: fej, szerelés, egyéb adódó költség, + 300havidíj.Hűséget vállalva is van bérleti költség.
Most nézem a digi oldalán, egy hd hűséggel nincs plusz bérleti díj.
Valaki homályosítson már fel. -
DFlash
tag
Az Eurosportot rossz volna elveszíteni, a Snookert szeretem nézni.
Mindjárt kezdődik a Darts VB döntője. -
DFlash
tag
Nálam is ~80 körüli nagy van.
-
DFlash
tag
Azért nem utazom fel Nagyfaluba
-
DFlash
tag
Én a napokban gondolkodtam el azon, a régi box helyett kellene HD box és aláírni a hűséget 1 évre.
Jól gondolom akkor maradna a régi box is nálam, mivel 2 tv-re van a mostani szerződés is kötve, és hűségvállalással nem kéne pluszt fizetni a KAON box miatt? -
DFlash
tag
Éjjel elszállt a jel, majd minden adón 10% volt.
Reggel már ment minden, mi lehetett az oka? -
DFlash
tag
válasz kacsento1 #15537 üzenetére
Net esetén, szünetmentes szolgáltató váltás?
Ha helyben van amit szeretnél, egyszerűbb ott megérdeklődni és akkor nem kell várnod 8 nap, meg az új mire életbe lép.
Ha jól rémlik itt is azt mondták igaz a T-nél, egyszerűbb és gyorsabb szünetmentesen váltani, mint felmondani a régit.Egy hónap múlva nálam is lejár a net. (pá pá Vidanet.)
-
DFlash
tag
Tegnap nálam is járt egy digi szerelő, állított az antennán, remélem gyenge esős időben nem száll el minden adás, mint eddig.
-
DFlash
tag
akik nem határozott idejű szerződéssel rendelkeznek
vagyis ha kötnék egyet 2 évre most, akkor nem változhatna a díj? évek óta hűség nélkül vagyok 3000-be.
-
DFlash
tag
Tegnap este ránéztem a Universal Channelre és az bizony nem működik, átkerült volna másik frekire vagy kikerült a digitől?
-
DFlash
tag
válasz Winnie The P #15152 üzenetére
Az igazi moziélmény érdekében, az indulás hetében megszakítás nélkül láthatják a nézők a 21 órás filmeket.
-
DFlash
tag
válasz PainKiller13 #14470 üzenetére
Nekem úgy rémlik, aktuális hónap fizetendő, ügyfélszolgálatra bemész mondod nem kéred, csinálnak egy papírt, a szerelő meg majd megy és leveszi az antennát meg a beltérit elviszi és kész.
-
DFlash
tag
Sziasztok!
Tapasztalt más is adáshibát a diginél tegnap este óta?
Néhány csatorna nem működik megfelelően, van ami meg igen.
TP szerkesztésnél a százalékos mutató a nem működőnél 10-25% között ugrál a hibátlan meg 90% feletti, segítene rajta ha kicsit állítanék a tányéron, vagy jelentsek hibát? -
DFlash
tag
válasz nagysandor79 #14280 üzenetére
Azt tudom, csak épp hétvégén nincs, egyébként működik már.
-
DFlash
tag
Digi beltéri távirányítót hol tudok venni?
Úgy tűnik behalt, folyamatos az infra fénye (telefonnal néztem) nem reagál semmire. -
DFlash
tag
Gyári beállításokat használva, megkerült az M4, egyelőre csak sípol az online műsorújság nem írja, hogy ezen lenne majd az F1, de gondolom az nem számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tesla topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest