- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winnie The P
őstag
Hali! Nem szeretnék a menüből csatornafrissítést csinálni (kaon na 1000hd) melyik tv csatornára állítsam, hogy kikapcsoláskor frissítsen?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Tibi1977
csendes tag
Mai nappal bekerült.
-
dokee78
félisten
Műholdas Digi esetén nem tudjátok,nem tervezik a Life TV-t betenni?
-
fer
őstag
Tegnap este nálam sem volt sok csatorna, de mára megjavult. Szerintem a diginél tudtak róla.
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
yanna
addikt
Hali!
Telefonon elérte valaki mostanában az ügyfélszolgálatot? Sötét képernyőnél addig zenéltek a fülembe, hogy majdnem elaludtam. Kb. fele csatorna nem működik... Tudtok valami információt? -
gregory91
senior tag
válasz nagysandor79 #17588 üzenetére
Mi az hogy belegyógyulva? Esetleg rászorítva...
Ha nem harapófogóval vagy egyéb szerszámmal(na annak van esélye) hanem puszta kézzel csinálod akkor nem látok reálisabb esélyt hogy eltörnéd(lehetőleg valami kesztyűt használj a tekeréshez mert a kezeden képes "gondokat okozni").De ha nagyon félsz tőle akkor (ahogy előttem is írta valaki) cseréld meg a "dobozokat".
UI: És áramtalanítsd mert képes(nagyon enyhén) rázogatni(leginkább a réznél).[ Szerkesztve ]
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
AtHoS
nagyúr
-
gregory91
senior tag
válasz nagysandor79 #17586 üzenetére
Cseréld meg a kábeleket a fejen és nézd meg utána mit csinál(nak).
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
nagysandor79
aktív tag
mitől lehet az , hogy az egyik beltérin a jelerősség 60-70% / mostanság néha elmegy a jel és újra kell telepíteni /a másik 80% fölött.
egy fej van fent és úgy jön ki a kábel külön külön . a felszerelés óta nincs hozzá nyúlva.
lehet a beltéri haldoklik? -
mexel
veterán
-
mexel
veterán
Sziasztok! Lenne egy gyors kérdésem ( 2 ) talán valaki tudja fejből és megúszok egy kis keresgélést, előre is köszönöm!
1: a műholdas digi tv-t felszerelik, vagy nekem kell feltenni a lavórt stbés csak az előfizut adják? és van-e díja a szerelésnek.
2: ha jól látom kb 40 csatornával kevesebb van mint a kábelen. Mi ez a 40 erről van valami infó? Egyesével kellen kibogarászni, az macerás lesz. -
Diák66
őstag
válasz snooze #17576 üzenetére
HD-s cserék vannak bőven, HD Boxuk viszont limitált kiadásos Gondolom ott is az van, hogy senki nem akar nekik addig szállítani, amíg minden tartozást ki nem egyenlítettek és nincshitel címszó alatt fizess előre! A lényeg, hogy HD-s box nincs túl sok náluk, ezért a csere is elhúzódik. Lehet ügyfélszolgálaton gyorsabban megy a csere, érdemes rákérdezni.
-
snooze
veterán
kezd nagyon ciki lenni a digi..kértem egy beltérit hd cserére jan.7-én..azota semmi..igaz nem telt le a 60nap,amit vállaltak,de ez is röhejes határidö..nyilván nincs nekik,nem hiszem,hogy annyi müholdas bekötésük lenne..elmegy a lové a mobilra..
GO Gunners!!!
-
Diák66
őstag
válasz Samanbacsii #17574 üzenetére
Röviden Nem. Hosszabban: társítva van a beltérivel, nem "taníthatod" fel hozzá a CAM modult.
-
Samanbacsii
őstag
Nem lehet valamilyen módon CAM modullal használni a beltéri kártyáját? ...
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
gregory91
senior tag
-
zelikocc
senior tag
válasz simpley #17557 üzenetére
Nekem UPC Directes tányérra (ami asszem 60-as) rákötötte a szerelő a DIGI-t, mondtam neki hogy be van jól állítva, rá is mért és azt mondta "megfelelő, de a HD adásokhoz kelleni fog a 80-as".
Ezzel nem értek egyet vele, ugyanis többéves tapasztalatom van ezzel az antennával mind a UPC Direct mind a DIGI HD és SD csatornáival és nem volt még sosem gondom, sőt jobb jelerősségeket produkál mint tesómnál a 80-as (valószínű pontosabban sikerült beállítanom).
Így nem értem az értelmét annak, hogy a DIGI erőltesse a 80-as tányért, 60-assal is tökéletesen megy.Szerintem rá kell hogy kössék, maximum a szerelő akadékoskodásától fog függni, de én tuti nem vennék ezért új tányért tőlük, ha már van egy alkalmas.
[ Szerkesztve ]
-
rekuu.000
friss újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.🙄
Vettünk karácsonykor egy LG 43un74003lb tv-t. Digis boxunk van vettünk egy átalakító hdmi kábelt és működött minden a MAGIC REMOTE is.
1,5 hónap után (tegnap) a digi kijött és kicserélte a boxot. Azóta nem lehet összehangolni az univerzális távirányítóval, sehogy sem sikerült. Felhívtuk ma reggel őket és azt mondták, hogy tök normális használjuk a két távirányítót és pont.
Esetleg valaki tudna valami okosat mondani, hogy működjön? Mi a probléma? 🙄🙏[ Szerkesztve ]
-
gregory91
senior tag
Általában tányért nem szoktak kérni,de a vevőegységeket vissza kell szolgáltatni.Saját magad is meg tudod csinálni hiszen egy apró mozdulat kell(de tényleg nem kell sokat tekerni csak egy kicsit) déli irányba mozgatni(mivel a két pozíció közt van vagy 3° eltérés).Nekünk eleinte digi műhold volt bekötötték hozzánk a kábelt a digi tányér maradt(lecseréltem anno egy t-sre mert már rozsdás volt a fejtartó rúdja, de nemrég visszatettem miután áttettem azt a rúdat egy tányér nélküli T-sről) mostanság egyéni vételere használom az antennát.
[ Szerkesztve ]
-
fer
őstag
Mikor felraktam a parabolát, nekem azt mondta a szerelő, hogy náluk mindegy milyen antenna van fenn, a konkurensek nem kötik be csak a saját antennájára.
Nálam alul van a kártya a boxban.
A harmadik kérdésedre csak egy hsz.-t kell visszaolvasnod!''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
simpley
őstag
Sziasztok!
A Telekomnál mondunk fel épp SAT TV-t és a DIGI került a képbe, mivel jóval olcsóbb. A kérdéseim, hogy a T-s tányért kötelesek vagyunk-e eltávolítani ill kapunk-e DIGI-s tányért? A másik, hogy mostmár csak ugye hátoldali kártyás KAON boxokat osztogatnak?UP
A digi Online-nal mi a helyzet? Az jár a csomag mellé?[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
zelikocc
senior tag
válasz Tobaja #17555 üzenetére
"A DIGIOnline-nal kábeles DIGITV programcsomaggal és DIGI internetes szolgáltatással vagy DIGITV műholdas televíziós csomaggal és DIGIMobillal egyaránt rendelkező előfizető külön díj fizetése nélkül számos televíziós csatornát nézhet már számítógépén, laptopján, táblagépén, okostelefonján, vagy akár okostévéjén is."
-
Tobaja
tag
válasz zelikocc #17554 üzenetére
DigiOnline-t csa TV és internet együttes előfizetésével tud használni!
Amúgy tényleg így lehetne megoldani! Egy regisztrációa Diginél, és hozzákapcsolható online fizetés. Vagy egy számlakezelő oldal (Díjnet) ahova betudod regisztrálni a Digi szolgáltatását, és ott is online módon tudsz fizetni!Motorola Defy - Sony Xperia SP - Sony Xperia Z5 Compact- Honor 8-Huawei P30
-
zelikocc
senior tag
válasz pistap #17553 üzenetére
A digi.hu weboldalon van gyorsfizetés ahol bankkártyával ki tudod fizetni.
De a legegyszerűbb ha az ugyfelkapu.digi.hu weboldalán regisztrálsz az ügyfélkapura egy fiókot amihez hozzáadod a szerződésszámodat és ott be tudod kapcsolni az e-számlát is és onnantól kezdve erről a felületről tudod majd mindig kifizetni a számlát online bankkártyás fizetéssel (ami ugye ingyenes).
Aktiválás után azthiszem kapsz egyszeri 1500 Ft-os kedvezményt az e-számla miatt. Ezen a felületen digionline fiókot is tudsz beallítani magadnak és online is tudod nézni a TV-t.Ha valahol elakadnál és segítség kell akkor írj nyugodtan még ide.
-
pistap
újonc
Sziasztok,
Ausztriában használom a DIGI müholdas tányért. Edesapámon keresztül volt 2006-óta fizetve a díj.Sajnos ö most már nincs velünk így szeretném innen kintröl osztrák számláról átutalni a havidíjat.Magyar bankszámlával nem rendelkezem.
Tudna valaki segíteni,hogy miképp lehetne ezt megoldani? Természetesen minnél kevesebb plusz költséggel.
Elöre is köszönöm -
miroon
aktív tag
Helló!
Érdeklődnék, hogy akinek a közelmúltban szereltek műholdas előfizetést, mennyi időt kellett várni,hogy bekössék?
Október 26.-án igényeltem, azóta sem történt meg a bekötés, többször is hívtam az ügyfélszolgálatot, de egyszerűen nem jönnek, ma azt mondták hogy azóta kivan adva a munkalap a szerelőknek, de nem látnak mást a rendszerben és nem is tudnak mit csinálni..
iPhone 13 Midnight Black
-
Winnie The P
őstag
Minden este ki van kapcsolva. Persze az sem mindegy, hogy melyik csatronánál van kikapcsolva.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
fer
őstag
válasz zelikocc #17531 üzenetére
Én ezért csináltam átutalási megbízást, mindig ugyanakkor ugyan annyit kapnak amennyi jár nekik!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
fer
őstag
válasz Winnie The P #17537 üzenetére
Néha nem árt kikapcsolni a boxot, hogy lefusson a csatornafrissítés. Megnéztem nálam sem volt Discovery a 69-en, kikapcsoltam, frissített és már jó is volt!
-
-
Tibi1977
csendes tag
Discovery HU a TLC helyére került 11785 H 28000-re, a TLC. 12264 V 28000-re.
-
nagysandor79
aktív tag
válasz zelikocc #17531 üzenetére
hello.
nekem is hasonló problémám van.
tavaly szeptemberben volt egy beltéri cserém,októberi és novemberi számla rendesen 3800ft. a decemberi 4790, januári 4100
nov 18 bejelent, jóváírják azt mondta a diszpécser, sajnos a mai napig nem jött csekk, de még dec 29 én is felhívtam őket, azt mondták "úton van a csekk" fizessem be a 4790ft.
elvileg a szerelő írt el valamit.
de azért szerintem kiba...ás , hogy fizessek be egy drágább csekket, arra leszek kiváncsi hogy mikor áll helyre a befizetésem.
eddig semmi gond nem volt velük. -
insight
aktív tag
Valaki kérem erősítse meg, hogy tud 1080p felbontást állítani Diginél, vagy sem!
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
YxVs
senior tag
válasz Winnie The P #17530 üzenetére
Ez melyik frekvencián van?
Vagy a román felirattal futó Discovery-re gondolsz? -
zelikocc
senior tag
Valaki tudja esetleg, hogy miért számlaznak ki 1 beltérivel rendelkező 1700ft-os havidíjú DIGI Mini csomaghoz minden hónapban 500ft bérleti díjat a boxra?
Amikor megrendeltem a neten, akkor 0ft-ot írt bérleti díjnak az első beltérire, akkor miért kell mégis fizetni érte?
Ügyfélszolgálaton még novemberben jelentettem nekik, azt mondták 30 napon belül válaszolnak hivatalos emailben és jóváírják következő számlán.Karácsony előtt amikor megjött az új számla még mindig rajta volt a +500ft ezért felhívtam őket, közölték hogy még nem telt le a 30 nap, várjak türelmesen (2 nap hiányzott).
Karácsony után megint felhívtam, hogy letelt a 30 nap és nincs semmi válasz a panaszomra és az ügyfélszolgálatos nem értette miért van ez, de azt mondta előre rakja, hogy ezzel foglalkozzanak legelőször.
Azóta se történt semmi.Nem is ez a lényeg, hanem hogy másnak is fizetni kell bérleti díjat? Számomra ez nagyon igazságtalannak tűnik, főleg, hogy a lekisebb csomag így majdnem annyiba kerül mint a legnagyobb, illetve mindenhol azt írta a weboldal is hogy 0ft...
-
Winnie The P
őstag
Hali! Mi lett a Discovery-vel, este óta fekete képernyő van?
Update: központi hiba van.
[ Szerkesztve ]
-
zolyma
csendes tag
válasz rosszcsont88 #17528 üzenetére
Norbi, te vagy az?
-
Diák66
őstag
válasz g@norbert #17526 üzenetére
A fene se tudja. Amúgy az a dual box nem úgy működik, ahogy elképzeled. Simán egy házba "belegyömöszöltek" két boxot, ami közös benne az a tápegység, semmi más. Minden úgy "viselkedik" benne, mintha két különálló box lenne. Csak hát mivel egy dobozban van..... ha az egyik fele elromlik, cserélni kell a másikat is.
Valószínűleg valami adat érkezett a műholdról, amit "benézett" a box. Ilyenkor szokták az "agymosoda egyes, királyi csatornára" kapcsoltatni a boxot, mert azon a TP-n jönnek elvileg a jogosultság információk, OTA frissítések stb..... -
g@norbert
tag
válasz Diák66 #17519 üzenetére
Idáig egész ,, megbízható " a cserélt box működése, attól az egy bakitól eltekintve, hogy a használat kezdete után egy órával kidobott egy ,, smart card sosem volt párosítva" üzenetet 🤣, és egy csatorna sem működött 🤣, többszöri ki-be kapcsolás sem segített,(a vicces az, hogy ez a hiba csak az egyik tv-nél volt, és a másiknak semmi baja sem volt, ott minden simán működött) majd ezek után amikor kerestem a telefonban a szerelő számát, hirtelen magától megjavult, kb 20 perc volt mire minden rendben lett... Ez mitől lehetett?
[ Szerkesztve ]
Álljon má meg a mivan má itt, ne csapjuk be egymást, olyan nincs hogy nem lesz sehogy :)
-
snooze
veterán
búék!
második beltéri is lehet hd mini csomagba?mennyivel nö a bérleti dija?[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
insight
aktív tag
Sziasztok!
Édesapám szeretne Full HD 1080p adásokat nézni, de a Digi boxa nem tud 720p-nél jobbat. A típusa Kaon NA2000HD, semmilyen online infót nem találtam róla. A Kaon 1600-as már elvileg tud 1080p felbontást, lehet, hogy a 2000-es egy rosszabb típus? A tévé tuti Full HD, és az előfizetési csomag is a legdrágàbb, HD csomag.aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
Diák66
őstag
válasz g@norbert #17518 üzenetére
Örülj, ha kibír majd egy évet. Olyan is szokott lenni, hogy a szerelő megkapja a javított boxot ömlesztve dobozba és az első ki/be kapcsolásnál már el is száll, vagy éppen "nem sikerült a javítás". Azok a hyundai boxok sose voltak stabilak. Fagyogattak, resetelni kellett őket stb.... A másik box még jó lehet FTA adás vételére, bár ugye elég gagyi..... vagy a tápegység jól jöhet még belőle.
[ Szerkesztve ]
-
g@norbert
tag
válasz zelikocc #17517 üzenetére
Köszönöm, még vasárnap este beszéltem az ügyfélszolgálattal, tegnap hívott is a szerelő, kicsit le is tört akkor, mert azt mondta, hogy nincs 2kártyás box nála egyáltalán,helyszínen már nem bütykölnek mint régen ( király volt a szerelő, kinnt a kocsi hátuljában alaplapot cserélt a boxban egyszer még sok éve nekünk) mert már van szervíz ahol javítanak, és szerdán hív, hogy tudott, vagy nem sikerült neki szerezni..
Ma hívott, hogy sikerült, és holnap délelőtt 10re hozza a javított használt 2kártyás boxot cserébe, nem új boxot, mert olyan nincs is 🤣🤣🤣
Úgyhogy elvileg happy end van, de ez holnap délelőtt fog kiderülni 👍
Az egyik szemem sír, a másik nevet, mivel azt mondta, miután megkérdeztem, hogy mivel javított a box (és ki tudja hanyadszorra) , így nem tudja hogy meddíg fog működni,pedzegette hogy lehet max csak egy évet..
F@sz@..teljesen megnyugtatott. 🤣
Sebaj, olyan nincs hogy nem lesz sehogy, ha megint elszáll, újra cseréltetjük 👍🤣Álljon má meg a mivan má itt, ne csapjuk be egymást, olyan nincs hogy nem lesz sehogy :)
-
g@norbert
tag
válasz snooze #17514 üzenetére
Tehát akkor ezt csak így lehet megoldani komplett box cserével, plusz kártya cserével?
Azért kérdezem, mert jó pár évvel ezelőtt szintén megadta magát, és akkor az alaplapot cserélték benne, ezért kérdeztem, hogy hátha valami kézülék kód bemondásával lehetne használni, de ha nem akkor biztos hogy nem.
Köszönöm a segítséget, kb mennyit kell várni az új boxra?Álljon má meg a mivan má itt, ne csapjuk be egymást, olyan nincs hogy nem lesz sehogy :)
-
g@norbert
tag
Sziasztok, üdv mindenkinek.
Egy probléma miatt szeretném kérni a segítségeteket.
Édesanyámnál tányéros digi van, és ma kb 1 órája meghalt a kétkártyás box, (valami durrant benne, és villant is🤣)
Még anno kaptam valakitől egy ugyanilyet, még a kártyák is benne voltak..
Beüzemeltem, mindent ugyanúgy összedugtam, riasztó smartcard kivéve szöveg jött, nincs adás, utána felcseréltem a kártyát, nincs összepárosítva szöveg jött, de utána beugrott egy szoftverfrissítés, sikeresen végig is ment, utána csatorna szkennnelés, de semmi változás, nincs adás.visszacseréltem a kártyákat, nyomtam egy gyári beállítás visszaállítását, sikeresen végigfutott, de még most is a riasztó smartcard kivéve, zavart csatorna üzenet van sjnos.
Lehet valamit tenni hogy a saját két kártyánkkal, ez a másik kétkártyás box-al működjön a szolgáltatás?
Előre is köszönöm a segítségetÁlljon má meg a mivan má itt, ne csapjuk be egymást, olyan nincs hogy nem lesz sehogy :)
-
rosszcsont88
tag
válasz nagysandor79 #17504 üzenetére
volt ilyen szereld magad csomag CI smart modulal ,csak sajnos sokan nem érteték hogy mindig le kell keresni a csatornákat a tvn,+rendezni kell öket,igy a digitv hivatkoztak hogy rossz a szolgáltatás,igy megszüntette ezt a konstrukciot .beltérire cserélte egészet, valakinek még van kint ,
Tv hátulján:
csavaros bemenet ! müholdas tv(tányéros DVB S2)kerek bemenet földi tv(tetö antenna) 7 csatorna van ,ha jó tudom(m1,m2,duna,tv2,RTL klub DVB T2)
-
zelikocc
senior tag
válasz Lajosnagy17 #17509 üzenetére
Nekem is UPC Direct volt és rendeltem DIGI műholdast a mobil miatt. A meglévő antennára + kábelre rárakta a szerelő a kütyüjét és teljesen jó jelen ment az adás (annyit mondott, hogy a HD adások miatt nagyobb tányér kellene, de én ezelőtt is néztem rajta DIGI-s adásokat és soha nem volt probléma, szóval szerintem ha jól be van állítva a 60-as UPC tányér, akkor nincs gond).
A szerződés kitöltése volt a legtöbb idő nálam is.
Én is érdeklődtem, hogy nem e lehetne úgy, hogy csak a beltérit kipostázzák, vagy átveszem személyesen, de sajnos nem lehet, meg kell várni a szerelőt.Az én szerencsém még az volt, hogy voltak a szerelőnél DIGI Mobil kártyák, így egyből odaadta a 4 SIM kártyát és estére már tudtam is őket használni. Nem kértem külön, de szerencsére egymás utáni telefonszámokat kaptunk, így könnyű volt megjegyezni mindenkiét.
A szerelő kb 1 hónappal az internetes megrendelés után érkezett.
-
Lajosnagy17
senior tag
Nekem most UPC Direct-em van, de a DIGI mobil miatt nekem megéri váltani, a család pénzt takarítana meg.
Szóval az antenna az fent van már és működik is hiba nélkül.
Csak beltéri kellene.A UPC Direct-nél van csináld magad, futárral küldenek beltérit és kész. Ha kell szerelő kérhetsz, egyébként meg csak rácsatlakoztatod.
Ezt be kellene vezetni nekik is.
[ Szerkesztve ]
-
fer
őstag
válasz Lajosnagy17 #17506 üzenetére
Nálam semmiféle szerelés nem volt, felraktam a parabolát beállítottam nagy sokára jött a szerelő (kb másfél hónap) csatlakoztatta a "kütyüket" és kész, mondhatni a papírok kitöltésével ment el a legtöbb idő!
-
bango
tag
Sziasztok, 3 beltéris digi configon Astra szabadon foghatót is szeretnék nézni de az elég egy tv-n. mit kell cserélni vagy bővíteni? Nagyobbacska tányér, fej, egy zsínór beltérinként (jó lenne ha nem kellene több), kaonHD beltéri, buta okostv max szobaantenna megy rá nincs modul. Milyen nagyságrend ez összegben?
-
Lajosnagy17
senior tag
Jó lenne, ha lenne valami hasonló opció,mint a UPC Direct-nél,hogy szerelés nélkül kéred a csomagot.
Az is érdekes, hogy az UPC Direct-et 5 eszközön lehet nézni a DIGI-t csak 3-on( tablet , telefon) és csatornák számát tekintve is többet lehet a tableten nézni. 80 csatornát okos TV -n, ami nem rossz.Habár nem adnak olcsón mobilt és ez a DIGI felé húz.
Használta valaki a DIGI tabletes applikációját? Milyen a UPC Direct -hez képest?
-
AtHoS
nagyúr
válasz nagysandor79 #17504 üzenetére
TV-n nincs antenna kimenet, azon bemenetek vannak!
Kártya módszer működik, csak az az érzésem fordítva akarsz a lovon ülni.
Van Digi SMART kártyád a vele összepárosított DIGI Smart CAM modullal? [link]
Mivel kérdeztél, így 100%-hogy nincs ilyen kártyád és hozzá párosított CAM modulod, tehát fordítva akarsz felülni a lóra
Nem, nem lehet ilyet rendelni, évekkel ezelőtt megszüntette a Digi ezt a fajta választást (aki anno ezt választotta azoknál még ott vannak, mindenki másnál csak Digi BOX)
read-only mode on the forum
-
nagysandor79
aktív tag
új tv került a családba, semmi gond hibátlanul megy az adás.
de az tűnt fel, hogy a tv hátulján két antenna kimenet is van, az egyik hagyományos a másik "betekerős"
tettem egy próbát simán betekertem csak a fejet a tv hátuljába .talált majdnem 1000 csatornát, de sajnos mind kódolt .ha működne a kártya módszer akkor a kártyát bedugva a tv-be feloldódnának a csatornák?, -
gregory91
senior tag
-
Winnie The P
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tesla topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest