- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 24H2
- AMD RX6300 kisteszt
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok! Próbáltam végigolvasni a topicot, de reménytelen... Viszonylag gyorsan kellene döntenem, hogy T-Home IP TV-t fizessek elő, vagy a jóval olcsóbb Digi szolgáltatását. Tudom, hogy ez itt a Digi topic, de talán tudtok előnyökröl-hátrányokrol pro és kontra. Köszi: Robi
-
toldiur
csendes tag
ja.. hozzá kell tegyem,h a szerződésben a beltérire addig garancia volt amíg előfizetek a digire, fizetve is volt hiánytalanul...de így,h elromlott már nem szólt rá a garancia??? nevetséges..
-
toldiur
csendes tag
én ugyan így jártam,h 2500 kiszállás 3000 órabér a szerelőnek amíg megjavítja.. plusz akkor volt,h lejárt a HBO packot 1 éves hűség amit akciósan rendeltem meg és el kezdték ki postázni rendes árban. felhívtam őket és megkérdeztem,h mennyi időre rendeltem meg a packot? azt mondták,h 1 évre szólt a szerződés.. itt vissza kérdeztem,h nem járt még le? illetve kértem a további előfizetést? azt mondták,h de igen,le járt.. itt meg kérdeztem,h akkor miért postázzák ki akció nélküli árban? azt mondták,h nem szóltam,h nem kérem tovább csak ennyire nézik hülyének az előfizetőket.. nem kell mondanom,h azonnal szakítottam a vonalat és velük a szerződést..
-
tojsz™
aktív tag
beszéltem velük ismét
természetesen nem lehet megoldani a személyes beltéri cserét
ez azért nagyon érdekesaz lesz a vége h leszerelem és visszaadom ezt a szart
és húzzák be a kábelt
azzal legalább nincs gondvagy upc
[ Szerkesztve ]
-
tojsz™
aktív tag
és akkor most ez hogy van?
tehát nem is vagyok köteles kifizetni?
mert akkor nem fogom megtenni
nem a 2500ft
meg az az 1000 párszáz amit lebeszéltem telefonon
mert épp zenét kell 5 percen keresztül hallgatnom mire épp kapcsolnak valakit
és utána még a csaj tartatja a vonalat 7 percig stb stb
de maga az eljárás h hülyének próbálják nézni az embertráadásul 5 munkanpot mondtak
személyesen beviszem a beltérit,
az megoldás lehet? -
Rick4
félisten
A magyar törvények szerint ha bérled a beltérit, és az meghibásodik, akkor a hiba a szolgáltató érdekkörében jött létre, tehát neki kötelességük elhárítani a hibát, természetesen ezt a saját költségükre 72 órán belül meg kell tenniük.. Ha az utcában leszakad a villanyvezeték, és Te betelefonálsz, akkor ott sem fognak veled kifizettetni kiszállási díjat. Ott az mondják, a villanyóráig az övké a cucc, ők garantálják, hogy működőképes lesz minden, és tudnak neked szolgáltatni. Itt is így kellene, de csalás kategória amit csinálnak, megtévesztenek azzal, hogy azt állítják, ezt neked kell fizetned.. Szánalmas tolvaj banda..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
tojsz™
aktív tag
beszart a beltérim
elkezdett a bekapcs jelzőfény pirosan villogni
utána áramból kihúz visszadug
azóta nem kapcsol be se kép se hang csak valami sercegés hallatszikcsak azt nem értem ezért nekem miért kell fizetni?
a készülék az övék nem? akkor oldják meg ők
a ügyfélszolg-os csaj azt mondta 2500ft kiszállái díjat
kell csengetnem -
v.attis
őstag
válasz Nietzsche_ #6090 üzenetére
Telefon ügyfélszolgálatra, mókus kijön, kicserél a beltériben egy kis nyáklapot rajta néhány alkatrésszel és minden megy tovább. Kb 3-5 perc az egész. Úgy 2 hónapja estem át ugyanezen a problémán. Hidd el nem éri meg gondolkodni rajta, mert ha az első percben telefonálsz nekik, már jó lenne. Ebbe a hibába estem én is, úgyhogy ne késlekedj! Nekem 48 órán belül kijött a csákó és nem kért semmit.
-
Nietzsche_
tag
Sőt... vagy 5-6 aktív tag mellett már vagy 5 hasonló friss eset is megszámláltatott - fix a digi részéről van a gond... mindegy, maradt az ügyfélszolgálat azt hiszem
Köszönöm azért a választ!
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
De egyébként az eset érdekessége, hogy másik fórumon is készültem felvetni ue-t a problémát, s ott már valaki pont előttem írta ugyanezt... :
Az nem lehetséges, hogy ez egy szoftveres vagy központi hiba? Furcsa, egyszerre több embernél is ilyen hiba... vagy voltak ilyen hibák már régebben is? Értsd: jellegzetes hiba a dual beltériknél ez?
És hirtelen hasonló gonddal mindjárt vagy három hasonló ügy össze lett számolva - ami tekintve, h. kis lélekszámú fórumról van szó, elég érdekes
Nem tudok róla, h. bármi át lett volna dugdosva, változtatások nélkül több mint másfél évig szépen elfutott így. De ha lefordítod a kábelnév rövidítéseket, s h. melyiknél mit is kellene oda dugni, akkor leellenőrzöm azt is
Szerk: jah, le sikerült mégiscsak fordítanom Nem, sima megfelelő, nem buherált csatlakozás, normál - ennek megfelelő kábellel. Nem is gondoltam, h. lehetne mással is
Szerk2: a beltéri menüje olyankor be se jön, olyan, mintha hirtelen nem is lenne a helyén csatorna. a kábelek nem sérültek, nem törtek meg, falban megy, külön elvezetésben az egész. S mint írtam is, az infra is eléggé meg van gajdulva.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Nietzsche_ #6087 üzenetére
Nem lehet, hogy az rca/scart helyett sima rf kábellel van összekötve a beltéri és a tévé, és a tévé tunerje vacakol? Mert ugye a digitális adásnál vagy van kép, vagy nincs. Ha nincs akkor kockák játszanak, vagy totál fekete, de a beltéri OSD-je ettől tökéletesen működik. Azt kellene kideríteni, hogy akkor a beltéri, vagy a tévé a ludas..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Nietzsche_
tag
Pár napja valami nincs rendben a Hyundai masinámmal... Duál készülékről van szó, s az egyes tévén tökéletesen működik minden, szépnek nevezhető képpel. De a kettes ('másodlagos') tv-n valami viszont nagyon nincs rendben. Az egy dolog, h. frissen újraindított beltérinél már nem százegyes a kép, de folyamatosan romló kép után, kb. 5-50 perc alatt teljesen eltűnik még maga a csatorna is, ahova be van állítva (maximum idő max akkor sikerül, ha előtte 'hideg volt' a készülék). Nagyjából kb. olyan, mintha folyamatosan egyre inkább eltűnne a jel... :S Ezt követően újraindítgatom, áramtalanítom, ki-be kapcsolgatom, s ha szerencsém van újabb 5 percig élvezhetem az áldást De ez az egész sem sikerül mindig elsőre, többször be se jön, azután sem, h. ezt végigkínlódtam.
Még egy érdekes tünet: Infrás kis ketyerén, ha kikapcsolom, akkor automatikusan visszakapcsolódik az egész... ebből arra is lehet következtetni nem, h. valamilyen friss jelet mindig küldözgetne a beltérinek? Még mielőtt jönne a potenciális kérdés: távirányítót eldugom, így nem a manók játszanak vele
Valakinek van valami ötlete esetleg, h. mi lehet a baj?
A készülék egyébként 1 év 8 hónapos, eddig hiba nélkül ügyködött.
Hangsúlyoznám, h. a digivel nincs gond, mert a földszinten működik, egyszerűen maga a tv-n megkeresett csatorna tűnik el a helyéről. egyébként is az általatok leírt tünetek szinte soha nem voltak megfigyelhetőek az esetünkben, egy jól beállított nagy méretű régivágású tükör mellett nagy fenekű thomson, ill philips tvvel relatíve tökéletes a kép.
A válasz(oka)t előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Szerintem nincs semmi baj a közvetítéssel csak a műsorvezető egy kalap sz*r. Olyan lelkes kiscserkész beütése van a Csiszárnak. Felvették, kipróbálták de most már jöhetne már mert ha mégegy meccset végig kell néznem ezzel a "lelkes amatőrrel" akkor kihajítom a tv-t.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
q13579
senior tag
Hát ez a digisport féle közvetítés nagyon az alja. Összeteheti a kezét a sok soproni liga fan, hogy nem itt kell végigszenvedni a 120 percet....
Ez a ripacs úgy adja elő az egészet, mintha tv-shop-ban kínálna késkészletet... Fogalma sincs az egészről, minden mondattal überelni akarja az előző mondatban foglaltakat, marhaságokat kérdez és abnormálisan pörög. Nagyon idegesítő volt az egész erőlködés... Lesz hova fejlődnie az új csatornának, de rossz helyen kezdték az 100.
-
kano
nagyúr
Könyörgöm, rúgják ki a Csiszárt a DigiSporttól, mert idegbajt kapok tőle. Ez egy idióta!!!!!!!!
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
fess
őstag
sziasztok
opticum 4050c beltérihez van olyan szoftver ami már kódkövetős,vagy ez a beltéri még alapból nem tudja azt? ha van olyan szoftver valaki meg tudná mondani honnan tudnám letölteni?előre is köszönöm -
pilota
tag
Hali valaki nemtudja véletlenül orton 4050c beltéribe hogyan adok meg uj müholdat amos-3 érdekelne köszönöm
-
q13579
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy elég komolynak látszó problémánk a beltéri egységgel, amit nem igazán tudok megoldani...
Anyám váltogatott csatornákat a hyundai beltérin és amint most már jópár óra utánaolvasás után kiderítettem, valószínűleg egy óvatlan pillanatban mindkét gombot megnyomta... Ezzel elindítva valami szoftverfrissítést. Itt viszont semmi nem történt, 0 százalékon megállt és kész. Nem megy tovább. Kikapcsolni nem lehet az üzenet szerint, de továbblépni sem akar.
Valaki tud erre valami megoldást?? (mellesleg nagy grat annak, aki a csatornaválasztó gombokra rakta ezt a funkciót)... (állítólag még rákérdezni sem kérdezett, csak elindult)
-
toldiur
csendes tag
tudomásom szerint ha pincébe is tesszük a tükröt sincs semmi gond,csak ne legyen előtte semmi,. sőt 100méter mélyre is áshatjuk a tükröt... a lényeg,h a tükör és műhold között semmi ne legyen..
-
pilota
tag
Heló énis most raktam fel tányért ugyan ebbe a gondba voltam,hogy a fátol nemlátam a müholdat pedig a fa töle ugy 5 m re volt azse mindegy a földtöl milyen magaságban van a tányér pl én hátravittem proba jelegel leszurtan egy vasrudat arra tettem az irány jóvolt meg a szögis de gyenge a jel a magaság miat felemeltem 2 mrel és most már okés.[link]
itt körübelüli irányt megtudod nézni nemmondom,hogy pontos mert még mindig nemértem a thor-2es müholdra van beálitva a beltéri a digihez de mégis az intersat 10-02 fele néz holott jopár fok a külömbség. -
Rick4
félisten
Dehogy van egy csomó hold. Egy szívás van, hogy a T-sat szintén ott van a digis hold mellett, tehát ha az nem jó, akkor ez sem, és valószínű a UPC is költözni fog az astráról hamarosan, úgy néz ki a digis holdra. Ergo ha oda nem látsz el, akkor szinte semmi esély. Persze meg kellene pontosan nézni, hogy hogy állnak a dolgok, ha van egy déli vagy nyugati fal, ott még jó lehet. A fák sajnos elrontják a dolgot, csak ágat vágva oldható meg mögülük a vétel.....Nincs egy fénykép az épületről? Többi tükör hogy áll? Digis is van?
-
Rick4
félisten
Ha csak keletre nézhet, és nem tudod délre belőni, akkor szinte esély sincs rá. Ha panelbe kellene, érdemes elgondolkodni a tetőn, ill lehetséges megoldás egy a tükröt a faltól eltoló tartó is.
-
pilota
tag
Hali segitség kéne orton beltéribe hogyan veszekfel egy uj müholdat amos-3 kéne.
-
pilota
tag
Hali valaki nemtudná megmondani orton müholdvevöbe hogyan adok uj müholdat amos-3 és intersat 10-02 kössz
-
-
toldiur
csendes tag
nagra3 = Nagravision 3[I][/I]
-
v.attis
őstag
Sziasztok.
Újabban a vételi minőségem leromlott: 80%-ról 75-re%, a másik pedig 95%-ról kb. 50%-ra. Az antennán kunkorodik fel a Digis matrica, lehet ez az oka, hogy már nem jó a jelerősség és a minőség, vagy esetleg elmozdulhatott a tányér? Elég macerás feljutnom hozzá, ezért kérdezem. -
toldiur
csendes tag
helló csak egy kérdés.. mikorra várható hogy meg kapja mindenki a nagra 3as kártyát?
-
hossszú
őstag
Zavart csatorna, nincs jel, akadozó hang, lefagyott kép és még sorolhatnám, hogy milyen bajaim voltak vele.A konkurenciának amit nem akarok ebben a topikban reklámozni magasan jobb a minősége, 106cm-es plazmán nézve.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
Chili7
őstag
Sziasztok!
Ha keletre, esetleg délkeletre néző falfelületeim vannak akkor van esélyem előfizetős digi tv-t fogni?
Köszi
-
Rick4
félisten
visszakérdeznék: mekkora és milyen tévén nézed?
Egyébként nemhogy Te, de a szerbek, szlovákok közül még egyetlen egy ember sem kapta meg az új kártyáját..[ Szerkesztve ]
-
csimav
őstag
Már megvannak a Nagra3-as kártyák?
Mi még mindig nem kaptuk meg....Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
pilota
tag
Helosztok egy fontos kérdésem lenne lessz film+-2 a digi müsorában van nem valaki tudnará választ adni köszönöm.
-
Dízeles
aktív tag
"Zavart csatorna" "Nincs jel"
De az ATV repeszt .LOLHa a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
-
pilota
tag
válasz pojakcs #6039 üzenetére
Nemtudom mert a haverom digis beltérie látja az amos-3 de van akinél nem nemtudom hogyvanez.Meg van ahol a digi 60 és van ahol 80-as tányért használ.Mindegy akárhogyisvan pénteken kiderül akor felrakom a lavort.ha nemlátja akkor ráérek elgondolkodni kell-e forgató vagy sem.vagy van mégegy lehetöség ha nemlehet a kettöt fogni tányér ernyöt felteni ami erösiti a mühold jelét remélhetöleg enyira,hogy venni lehet az adást.
[ Szerkesztve ]
-
pilota
tag
nem 2 hanem lassan 3 mert most a digi az intersat10-02röl jön az amos-3rol a T-home és jövöre csatlakozik a sorhoz az upc a thor-5-ös müholdal.
Azért voltam ennyire kiváncsi,hogy látja-e az amos-3 mat ha intersatra álitom a vevöt mert ha igen nekem nemkell forgato mi a francnak.
[ Szerkesztve ]
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Nem kifjezetten ide tartozik, de nem találtam ilyen témát.
MinDig tv-t használ valaki? Az érdekel, hogy katódsugárcsöves tv esetén mennyivel jobb a vétel az analóg rendszerhez képest, valamint torzul-e a kép? És szét lehet-e osztani a set-top-box jelét több tv készülékre; akár egyidőben különböző csatornákat is lehetne úgy nézni? -
kano
nagyúr
Igen ezt én is hallottam, jó lesz ez szerintem. 1 tükörrel 2 szolgáltató is elérhetővé válik.
Az amos 2-3 nem a nyugati 4 fokon van? [link][ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
Digi is elmehet a oda nagy büdös..............
Lesz Szegeden de csak a panelokban -
Rick4
félisten
Gondolom nincsenek bent a TP-k, úgy nem is fogja lekeresni őket. Megnézted, hogy mind benne van-e? Elvileg a szoftfrissítéskor kerülne rá olyan plusz TP (és ez által új csati ) ahol van digis műsor. De nyilván érthető, hogy a nem hozzájuk tartozó TP-kkel nem foglalkoznak.
-
Rick4
félisten
Tisztázandó egy helyről (0.8°W) jön az Intelsat 10-02, Thor 3, Thor 5, vagyis ha lekerested a TP-ket mindet fogja látni. itt a lista
-
pilota
tag
Én arra lenék kiváncsi az Intersat 10-02-es melett még miket lát a beltéri.Mert a digi mint irtam az intersat 10-02-esen.Jön de melette szerintem a számitásaim szerint jönmég a
amos-2és3
a thor 3és 5
megerösitésként kéne mert szerintem a thor-2-öt már nemlátlya mert 15fokal keletebre van. -
csibor
addikt
A főzős műsor még megvan?Mert a helyén digi sport jön.
-
kano
nagyúr
Írhatnál úgy is, hogy meg lehessen érteni amit idelöksz. Ráadásul ez a rengeteg helyesírási hiba...
Egyébként a Digi az Intelsatról jön csak pár tp-je van a Thor 5-ön.[ Szerkesztve ]
-
pilota
tag
[P][/P]Körkérdés!!!!!!!
sürünmegy el az adás és a digi mindenkinek az intersat 10-02-esre van álitva.Mert találkoztam igy,hogy a müholdokon keresgélek digit más müholdonis.elvileg az Intersat 10-02-esre álitják alapbol.De tényleg igyvan!!!!!
-
Andie
őstag
Srácok, nálatok megy a digitv?
Dél körül elkezdtek elmenni elöbb a külföldi, majd a magyar csatornák. Mostmár gyakorlatilag semmi nem jön be, mindenhol "nincs jel vagy a jel gyenge" üzenet van.
Az antennabeállitásoknál a jelerösség 78%, a jelminöség 100%
M1 van, M2 szétesik. Viasat 6-on állókép...Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
rakal
senior tag
Szia!
Lehet fogni műholdon is.12,607H-n
[DigiSport HU DEMO] -
Chili7
őstag
Sziasztok!
A DigiSport nevű csatorna csak a DigiKábel szogáltatásban van benne? A Műholdasban nincs?
köszi
-
pilota
tag
ha jol bevan álitva akkor nemlehet gond amit irtál abbol arra itélek forditos tányérodvan igy szerintem a tányér dölésszögét ellenörizdle,hogy egyáltalán jó-e mert 1cm-eltérés a müholdhoz képest töb mint egy kilométert jelent.
[link]itt elenörizheted a tányérod beálitásának helyeségét.Szomszédbais ilyen gondvolt a digivel kiseb szélben már kockázott álitottunk rajta azota jó.Remélem segithettem.
-
Rick4
félisten
-
Lala6
őstag
Attól függ, hogy hogy volt a szerződés megkötve. Ha meg vette a cuccokat, akkor a beltérit sem kell vissza adni, ha csak kihelyezés volt, akkor az antenna is visszamegy, vagy ki kell fizetni.
Új szolgáltatásnál általában új tükröt is tesznek fel (upc, vagy t-home), nem szokták használni a régi antennákat. Bután is nézne ki egy Digi feliratos tükör a t-home szolgáltatáshoz. A szolgáltatók csak a saját eszközeikkel garantálják a minőséget! -
pilota
tag
Hali valaki kötöt mostanában szerzödést a diginél.Érdekelne milyen kártyát kapot nagraviziont 2 vagy már az uj 3-ast?
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- EAFC 25
- Silent Hill 2 Remake - Túl a 2 millión, napokon belül jön a rajongói szinkron
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest