- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Voice24 #15799 üzenetére
Hát eddig amiből volt a listán volt SD verzió és van HD is akkor az mindegyik nézhető. És a mozi + az nincs kódolva nálam SD verzióban tehát akkor a hdnak is mennie kéne. Sport 1,natgeo, az összes M csatorna mind megvan mindegyik minőségben.
Amúgy az alap digicsomag van nálam -
-
Winnie The P
őstag
-
Tud valaki segíteni, hogy hogyan lehet a kaon1000hd beltérinel, hogy a mozi+ csatornával a HD verzió is Meg jelenjen a listában? Minden másik HD csatorna megvan csak a mozi + nincs. Elvileg december elején már fogható.
Gyári állapot vissza állítás már megvolt és csatorna keresés is, de semmi nincs -
Janaboy
veterán
A vegyes ekezetekkel lehet mit kezdeni a kaonon?
Rtl pl jo az összes Mesben nem jo az ekezet.
Janaboy
-
Orlin
addikt
válasz frovery #15791 üzenetére
Nem tudom nem látok a kártyák mögé.Másik fórumon i s írták és ne feledjük 2015. július 22-től a Discovery Communications a Eurosport kizárólagos tulajdonosa.Szóval lehet ez az ára az Eurosportoknak.
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
frovery
senior tag
Az lehet, hogy parttalan de a Digit ismerve valamit biztossan kidobnak, azért, hogy ezek a szutykok beférjenek. Árat nem fog emelni, mert arra mindíg érzékenyek voltak. A Discoveryk pedig nagyon drágák, túlárazott csatornák, ezért is repültek pár éve.
Amiket meg majd kidobnak ezekért a reklámcsatornákért, másoknak fog hiányozni, szerintem. -
Winnie The P
őstag
Nálam (Kaon1000HD) a Discovery Hu az 51-es a TLC Hu pedig az 52-es csatin jön. A másik új csatorna még sehol. Igazából nem tudom, hogy a 39-es csatorna helyére miért raknak valamit?!
BUÉK mindenkinek!!!Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Fuvaros
senior tag
Fejcserével (Onix>Triax) megoldódott ama probléma, hogy nem ment sok program (felső frekin) és időjárás érzékeny is volt a vétel sokszor.
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
Orlin
addikt
TLC,Discovery van ,de Entertainment-et nem találom.
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
pusi1981
aktív tag
Megerositem!!!
Jon a Discovery a fenti csatin !!!
-
Orlin
addikt
válasz frovery #15783 üzenetére
Ez annyira,de annyira parttalan vita mindig.Ami neked nem tetszik az még lehet,hogy másnak igen.És basszus most akkor legyünk szomorúak azért is mert bővül a kínálat?Mindenki azt néz amit akar és ami tetszik neki.Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
frovery
senior tag
válasz DFlash #15779 üzenetére
Mégis mi a discovery csatornákon nézhető?
3 havonta körbeismételt, 7 percenként 8 perces reklámmal megszakítva. eszeveszetten idegesítő. Normális ember ilyet, így nem néz tv-t. Inkább letöltöm. Bár magában a műsorok is siralmasak. Ál reality, ál tudomány a köbön.
A Digi 3 saját csatornája 100× többet ér és nincs annyi reklám, nincs annyi ismétlés. Az ál tudományról nem is beszélve.
Ja, persze a BBC-től megvett sorozatok, ami a világ legjobbjai ebben a stílusban. -
Clever0
senior tag
Megérkezett az E! is, sajnos csak SD-ben: ÚJ SZÓRAKOZTATÓ CSATORNA A DIGI MŰHOLDAS KÍNÁLATÁBAN
DFlash: A többi Discovery-nek sem örülnél?
[ Szerkesztve ]
-
Roid
újonc
Üdv!
Egy ideje bizonyos csatornákon akad a hang és a kép. "Csikorog", kihagy, a kép megáll. Csináltam új csatorna keresést, előtte gyári visszaállítás, kártya, áram kikapcsolás, de ugyanolyan. Nem minden csatorna, de kezd az agyamra menni. Ügyfélszolgálattal semmire se megyek, maximum el telefonálom a ház árát. Mi lehet a gond? -
Orlin
addikt
-
Fuvaros
senior tag
válasz frovery #15766 üzenetére
Kiderült mi okozza, hogy nem megy sok adó, mind a legmagasabb frekin.
Kipróbálva egy másik lakásban - ott mennek az adók a Kaon beltérimmel.
Tehát az otthoni rendszerem (fej parabola kábel ) maradt a hibás pont
Megfogva a fejet egyből bejött a hiányzó adó, de hiába állítgatom, ha elengedem a fejet, elmegy a kép.
Kell cserélni a fejet? Ez egy Smart xt Oxid Universal Twin LNB fej 10.7-12.75GHz 0.1 db 2013/2
-
frovery
senior tag
válasz Fuvaros #15765 üzenetére
Persze, olyat rendel, amilyet akar de nem válaszoltál a fals infódra, amivel megtévesztessz leendő előfizetőket. Ez itt a lényeg.
Ezt azért írom, mert aki nem csak látott már parabola antennát, hanem rakott is fel legalább 30 különbözőt, az tudja, hogy milyen méretet kell figyelembe venni.
Hirdetésekben is leírják, hogy 120-as antenna, aztán a használható felülete (ami a műholdat látja is, mert a perem az nem látja) és kiderül, csal 103cm-es. Ez megtévesztés!Most, akkor a tiéd mekkora?
Amikor felszerelték az az árban benne volt, vagy te külön fizettél a szerelőnek, hogy sokkal nagyobbat rakjon fel, mint amit kapott a raktárból a Digitől?
Mert ugye ha egy olyan szerelő megy ki, aki másnak és máshova is szerel, annál lehet több, nagyobb-kisebb antenna is de az a sajátja. Azt eladhatja feláron neked is.
A UPC-nél is a 60-asnak mondott antenna, csak 55cm-es. Elárulom, az is elegendő a Digi vételére egy igen pontos beállítással. Annyi, hogy a tartaléka kevesebb. Rosszabb időjárási körülmények között hamarabb eltűnik a jel. -
frovery
senior tag
válasz Fuvaros #15762 üzenetére
Rendes árban, vagy + pénzért rakattál nagyobbat?
Árbóccal együtt mérted azt a 85cm-ert?Elárulom neked, hogyan és mit mérj meg egy antennán, aztán majd látsz csodát.
Fogj egy márőszalagot és keresztbe, igen keresztbe mérd le a hasznos felületet. A hasznos felületbe nem tartozik bele a pereme, csakis a belső íve és annak a széle.
Mérd le és küld el a képet róla, ahol látszik a collstokkal mért méret is.
Kimentem lemértem az enyémet, ami 7-8 éve raktam fel, 73cm-es. -
DFlash
tag
Nálam is ~80 körüli nagy van.
-
DFlash
tag
Azért nem utazom fel Nagyfaluba
-
DFlash
tag
Én a napokban gondolkodtam el azon, a régi box helyett kellene HD box és aláírni a hűséget 1 évre.
Jól gondolom akkor maradna a régi box is nálam, mivel 2 tv-re van a mostani szerződés is kötve, és hűségvállalással nem kéne pluszt fizetni a KAON box miatt? -
frovery
senior tag
válasz castiels #15753 üzenetére
"Digi műholdas bekötésre készülök."
Te kötöd be? Mert ha szerelő, akkor neked semmi dolgod vele."Vélemények? Megéri?"
Ez teljesen szubjektív. Nézd meg a csatorna kiosztását a Diginek, Telekomnak és a UPC-nek.
Telekomot csak akkor éri meg beköttetni, ha dupla, tripla kedvezményt igénybe tudsz venni, különben drága.Digin a sport csatornák voltak a húzók de azok lassacskán leapadnak, nem sok élő közvetítésük marad. A 3 ismeretterjesztő csatornájuk nagyon jó, HD-ban szép képpel. Discoveryk nincsenek.
UPC Direkt árban ugyanaz csak több zene csatorna, vannak discoveryk.
Tehát dönteni neked kell, hogy mik a te és a családod szempontjai.
"Mire figyeljek?"
Hogy a szerelő jól és pontosan állítsa be az antennát, a fejet rendesen forgassa be. Az M1HD a sarkallatos csatorna. Ha nem pontos a fej beállítása, ez megy el leghamarabb esős, párás időben.
Mindenképpen Kaon HD boxot kérj, mégha nincsen HD-s tv-d, mert később lehet és nem kell cseréltetned. Amúgy meg aránylag stabil box, jó képpel.Fuvaros@ Nincsen kisebb vagy nagyobb tányér a Diginél. ~ 70-75cm-es tányérokat adnak, éppen melyik típus van.
-
Fuvaros
senior tag
válasz castiels #15753 üzenetére
ha nincs digi kábel, akkor egyetlen jó választás. stabil helyen legyen a parabola és ne a kisebbet rakja fel és ha lehet 2 kivezetésest szerintem. új kaon boxot adjanak és lepróbálni az összes programot hogy működjön. Kérd el a szerelő telefonszámát ha baj van ő jöjjön ki majd. Csak akkor írd alá a munkalapot ha már minden ok és hdmi kábel kell a tvhez. kb ennyi
-
castiels
addikt
Digi műholdas bekötésre készülök.
Vélemények? Mire figyeljek? Megéri?
[ Szerkesztve ]
-
frovery
senior tag
válasz Fuvaros #15750 üzenetére
Műholdvevőn bios???
Húzd ki a konnektorból fél órára a beltérit, majd dugd vissza. Ilyenkor csatorna frissítést csinál.
Ha ezután nem javul meg, akkor a menüből gyári visszaállítás, majd egy új üzembehelyezés(teljes csatorna keresés).
Ha így sem javul meg, akkor fejjel, antennával, koax csatlakozásoknál van a hiba.
Ezt te otthon már nemhinném, hogy megtudod oldani, főleg, hogy pár csatorna már régóta nem is megy.
Nincs jel, az mindenképpen koax, vagy külső egység hibára utalhat. Szerelő tudja megoldani. Minál tovább vársz, annál később lesz megoldva, főleg, hogy jön a karácsony. -
Clever0
senior tag
válasz bigangel #15746 üzenetére
Esetleg ezeket: Csomagok: Digi TV
-
bigangel
csendes tag
Sziasztok!
Valaki be tudná linkelni,hogy pontosan melyik tranpondereket,frekvenciákat kell be kerestetni a tv-n?
Előre is köszönöm -
Fuvaros
senior tag
A következő 5 programnál nincs kép (nincs jel) az egyik Kaon beltérinél:
Mozi+ , Prime, Digi Life, Viasat History, CBS Reality. Utóbbi 2 már a kezdetektől nem megy.
Ötlet megoldásra?
[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
válasz Winnie The P #15735 üzenetére
Piwi is ezt írta. "csatornakiosztásában nincs benne csak a sima Film+ illetve a Film Café."
-
Piwi
veterán
sziasztok.
végre volt egy kis időm és állítgattam pár csatornát ami el volt veszve,ekkor bukkantam a Film+2 csatornára,viszont a digi oldalán lévő műholdas csatornakiosztásában nincs benne csak a sima Film+ illetve a Film Café.
Én néztem be valamit vagy másnál is van így van?Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
nagysandor79
aktív tag
milyen beállítás kell ahhoz, hogy a tv is bekapcsoljon , ha be van állítva a kaon beltérin ,hogy bekapcsoljon ha kezdődik a kiszemelt műsor.
-
Prien
addikt
Nálatok van RTL Klub? Egy ideje fekete képernyő nálunk és anyumnál is... RTL2 megy...
A kevés is több a semminél.
-
Fuvaros
senior tag
válasz f.janos0922 #15718 üzenetére
hát igen a scart már régi technika...felejtsd el...
-
Voice24
őstag
Lehet, hogy a szerelő lazaságának "áldozata" lettem, vagy valami elektromos parajelenség van nálam?
Múltkor írtam, hogy az előző Kaon boxom képes volt bármilyen gomb megnyomására váratlanul kikapcsolni, illetve kikapcsolt állapotában is többször lefagyott, csak áramtalanítás után lehetett bekapcsolni.
Bejelentettem, jött is a szerelő, aki kicserélte a boxot, de csak a boxot, a táp és a távirányító maradt a régi (merthogy ugyanaz).
Erre már az új, a kisebb Kaon is produkálta mind a két hibajelenséget. Miután alvás közben lefagyott, kihúztam belőle a pendrive-ot, annak akár az is lehetett az oka, azóta azt nem produkálta. Most az előbb viszont ugyanúgy kikapcsolt, mint a régi, mégpedig most épp a "program vissza" gombra, és elkezdte a szokásos egy perces villogását, mint amikor frissít.
Most vagy az összes Kaon ilyen, vagy a távirányító rossz, és az ad rossz jelet a boxnak, vagy pedig a tévé és a box körül lévő más elektromos berendezések okozhatnak valami anomáliát, ami ezt okozhatja? Mert elég idegesítő a dolog. (a box egy 2.1-es hangfal "közepén", azaz a mélynyomó tetején csücsül, a tévé alatti polcon)[ Szerkesztve ]
-
frovery
senior tag
válasz f.janos0922 #15718 üzenetére
"A hdmi kábellel sokat javult a kép."
Mivel a HD jelet csak a HDMI kábel viszi át, a scart nem, mivel az csak analóg. -
kecsawi
senior tag
válasz f.janos0922 #15716 üzenetére
A KAON NA 1000 HD tartozéka egy kicsi HDMI kábel, azzal csatlakoztasd a tv-hez.
-
f.janos0922
újonc
válasz frovery #15715 üzenetére
Próbáltam volna a műhold vevő kábelét közvetlenül a tv-be csatlakoztatni, hogy megkerüljem a boxot, de az nem lehetséges.
A tv és a dekóder csatlakoztatása scard végű kábellel lett megoldva
A beltérin 1080i a felbontás, a tv-n nem találtam ilyen lehetőséget, de összességében a képminőség nagyon gyenge, kockás.
-
frovery
senior tag
válasz f.janos0922 #15714 üzenetére
1. Milyen kábellel csatlakoztattad?
2. A beltérin és a tv-n milyen felbontás van beállítva? -
Voice24
őstag
válasz #94529552 #15711 üzenetére
"Feltüntetett áraink a hűségidő végéig érvényesek. Az eszközök újrahűségelhetőek, vagy 500 Ft/db/hó áron bérelhetők tovább."
"A hűségidő letelte után a HD box bérleti díja 500 Ft/hó, de újabb hűségidő vállalással ismét kedvezményesen bérelhető."Két mondat a műholdas média eszközök feltételeiből. Ezekből sehol nem következik, és sehol nincs is leírva, hogy az első box 0 forintos díja csak új előfizetőkre vonatkozik. Nekem mégis ezt mondták az üsz-nál, amikor kérdeztem, hogy miért fizetek már mindkét box után.
Meg különben is, mi az, hogy új előfizető? Mondjuk 2 év hűség esetén a 22. hónapban valaki még újnak számít? Én meg egy év hűség után a 13. hónapban már nem?
[ Szerkesztve ]
-
Favilla
tag
Sziaztok! A HD boxnál hogy kell beállítani, hogy az epg-ben jók legyenek az ékezetes betűk?
-
doberman
senior tag
válasz Voice24 #15708 üzenetére
ilyen kimaradások este nálam is voltak...de a többi csatorna rendben volt.
nem tudom hányan lehetünk de én még a nagyon régi Humax beltérit használom. Hűség nincs, bekötéskor (10+ éve) kifizetteték a beltérit is tán 27ezer ft. már 2x volt tápegység cserélve a beltériben.8lnu
-
Voice24
őstag
válasz Janaboy #15706 üzenetére
Nekem sem ajánlották fel, én hívtam fel őket.
Amúgy megy most perpillanat a viasat3? Mert nálam megállt, csak a nagy feketeség van. Kb. 15-20 perce egyszer már csinálta, elkezdett akadozni, majd egy rövid időre teljesen elment. Most már kb. 2 perce nincs se kép, se hang, a többi adóval nincs gond.
-
Tibi1977
csendes tag
Én nem tudom, hogy mire miért nem fizetek, de 2 db KAON box, egy SmartCAM, DIGIfilm és HBO MaxPak-om van, amire a számla 5800ft. (DIGITV csomag 3300ft, HBO MaxPak 2000ft és egy db HD box 500ft. A második box-ért és SmartCAM-ért nem kell fizetnem.
-
Voice24
őstag
Én beszívtam 300 forint emelkedést: szeptemberben lejárt a hűségem, és elfeledkeztem időben hosszabbítani. Már a lejárat után hosszabbítottam meg, így viszont mindkét beltéri után fizetnem kell a 300-ft bérleti díjat, míg előtte csak a másodikért kellett.
-
Fuvaros
senior tag
2 előnye van a ci modul kártyának a Kaon boxxal szemben: dinamikusabb a hang ( tv hangkimeneten erősítőn hallgatva ) és nem kell külön távirányító sem.
hátrányok: sokszor utána kell programozni a tvt , mert rakosgatják az adásokat (transzporder hozzáadás frissítés, pr rendezés - sok plussz idő) , az infó lassabban jön fel sokat kell várni tv bekapcsoláskor és nem müködik jól ez a rész igazán, Kaon boxnál jobb ez. sokszor kér, főleg este pin kodot a ci kártya
képminőség uaz. van viszont olyan Kaon box ahol hiányzik pár program (2-3), míg a másikon megy.
aki nem akar szarakodni mindig a programok keresgélésével annak jó a Kaon box.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA V
- Ukrajnai háború
- Külpolitika
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest