- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-09-25 12:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsako
őstag
-
Gomez86
őstag
-
mucsácsó
tag
nekem anno a Warzone-nal volt ilyen - próbáld azt, hogy törlöd a Battle.net cache-ét (gyakorlatilag a Battlenet mappa tartalmát egy az egyben) a %ProgramData% alól - ha ez nem jáú, akkor hogy törölsz/átmozgatsz fájlokat a játék install könyvtárából random, és utána Scan for update / repair és indítsd újra a Battlenetet, és ez triggerelni fogja az updatet, ami majd helyrepofozza várhatóan
vagy ez vagy az, de nekem helyrehozta ezt a szitut anno... illetve harmadik opció, hogy VPN-ről és/vagy másik hálózatról (mobilnet) rápróbálsz az updatere 99%-on
-
Dr. Akula
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
proci985
MODERÁTOR
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
gulupeti
őstag
A térképen nem jelölt, 175-ös ládák általában jobb cuccokat dobnak, de nekem azért volt, hogy 75-ösből is esett legendary.
Az enchant valóban drága, de nem lehet, hogy olyan statot próbáltál kipörgetni egy classfüggő itemre, ami nem is lehet rajta?
Mert én így jártam. Itt írják, hogy melyikre mit lehet. -
Ellia
addikt
Helltideon mystery ládákat kell nyitni (150 cinderes) abból esik 3-4 leg biztosan.
Pörgetés az egyértelműen goldsink. Amúgy gold elég gyorsan jön még úgy is, hogy nem szedsz fel mindent NM dungeonben. Másik, hogy bontani egy idő után csak a skinért érdemes, máskülönben mehet minden az árusnak. -
Vistaboy
veterán
A harmadik próbálkozásra végre kaptam egy Tier 4-es Sigilt, amivel megnyílt a Sigil Crafting. Most már végre a szintemnek megfelelő (14-20) NM dungeonokat tudok tolni. Szóval akkor tényleg ezen múlik. Viszont nem értem, miért nem lehet mindjárt az első kiesett Sigil után megnyitni ezt az opciót?
Gyakorlatilag 5 db. Tier 1-es NM dungit kellett lenyomni ahhoz, hogy kiessen az első, ami nem egyes volt. Pedig esett vagy 20, mire végre kaptam egy 4-est, amit letolva végre tudok craftolni. Szerintem simán lehetne már a legelső után, sok időt spórolnának meg vele nekünk...Ma 12:55-kor spawnolt Wandering Death, gondoltam, megnézem Tier 4-en, hátha sikerül lenyomni. Ha meg is halok párszor, csak ad valami jó cuccot. A parti 70-75-ös szintű karikból állt, hatan kezdtük, majd még ketten csatlakoztak, köztük egy 86-os. Összesen kétszer haltam meg a csata közben, és durván 5 perc kellett hozzá, mire kifeküdt a Boss. Ezzel majd kezdeniük kell valamit, mert amilyen ritkán spawnolnak, nagyobb kihívásnak kellene lenniük. Plusz a droppon is javítani kell, mert amit dobott, semmire sem volt jó, megint be kellett törni mindent... Ennél még a Tree of Whispers is jobb cuccokat dob néha.
-
shotika
őstag
Nekem most a 2. karival le kellett tolnom 4-5 ND-t, mire el kezdett nagyobbakat dobni meccs közben, majd amikor kiesett az első 4-es szintű Sigil, egyszer csak az árus feje felett (ahol az aspecteket is lehet cserélgetni Kyovasadban) megjelent egy ikon, és onnantól nála már lehetett Sigileket betörni és gyártani.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"És NM Sigilből még mindig 1-eset kaptam még T4-en is a fától, aminek semmi értelme, még mindig nem tudok erősebbet készíteni. Gondolom, majd 70-en nyílik ez meg, csak addig nagyon lassú még a fejlődés."
Le is futod amúgy ezeket a Tier 1-es dungeonöket, vagy adod el őket és nem foglalkozol velük. Tier 1 dungeonból már kaphatsz tier 2 sigilt drop formájában a moboktól, majd tier2-ben már esik tier 3 sigil is, ami után már tudsz kraftolni. Ha valamiért ennyire rossz veled az rng, szólj, beviszlek egy Tier 3-ra, lefutjuk 5 perc alatt, aztán kraftolhatsz annyit amennyit csak szeretnél. 66os szint felett vagy, már bőven a magasabb szintű dungeonökket kellene futnod.
-
Drizzt
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
"később bekerülő World Boss sokkal erősebb lesz ennél, mert így szerintem picit gyengének tűnnek a Bétához képest."
Nyilván, hiszen a bétában alacsony szinten toltuk. Valamit muszáj lesz kezdeni velük, ezek a 10-15 másodperces World Boss killek inkább viccesek mint kihívást adó ellenfelek.
-
SQX_Barto
addikt
"És ami a legrosszabb: amint esik valami jobb Sacred Unique cucc, azon tuti valami csapdás, vagy íjas skill és statok vannak, még véletlenül sem olyan, ami jó a dupla tőrös, mérgezős buildemhez... Röhej."
Ha kell a buildedbe egy bizonyos unique, akkor a rossz statokat toleralni kell, mast nem tudsz vele tenni, ha meg nem kell, akkor irany a kovacs/vendor. (ebbol nem tudsz aspectet kiszedni) -
D4v3
őstag
-
warcat
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
kiezTe90
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
MikeWazowski
veterán
-
rumkola
nagyúr
-
hunvarlan
aktív tag
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Edge
veterán
-
Raidon
őstag
-
Ghostface
senior tag
-
törölt tag
-
D1Rect
félisten
-
BoneDragon
veterán
-
boeing
őstag
Ugye ugye puding próbája az evés,peddig hogy nem szerettél volna vele játszani mert vannak MMO is benne, nem zavar senkit sem a többi játékos, söt segítenek egymásnak inkább ha arról van szó,és néha jól is jön.
Természetesen engem is magával ragadót a játék erre számitotam,kicsit rövidke volt a 25.ig elvinni de ez is valami,és a PACI NAGYON HIÁNYZOTT, még a Necrot ki akarom majd próbálni majd azt is a hétvégén.
-
Bencus88
nagyúr
-
olymind1
senior tag
-
malacka87
őstag
-
TBT
addikt
A Cseh Fragstore-ban (hivatalos Blizzard Partner ő is) most csak 228 000 Ft a Lilith szobor.
(Karácsonyi akció van!)
+ 16 euró (7000 Ft) az alap DPD féle szállítás, azzal 3-4 munkanap alatt van itt.Blizzard EU GearStore-ban már elfogyott, Amerikában még van, de ott 600 dollár + szállítás + vám költség + áfa + vámkezelési díj.

-
D1Rect
félisten
-
_ocsisajt
őstag
-
blackydan
senior tag
-
gainwardgs
veterán
-
wjbhbdux
veterán
-
Vistaboy
veterán
Oké, lehet ekézni, de aludtam rá egyet, végül úgy döntöttem, hogy az új információk fényében mégis adok neki egy esélyt.
Diablo IV Digital Deluxe Edition bezsákolva. (90 EUR = 39.810 HUF, ennyit vontak le.)
Tudom, korábban mindent össze-vissza írtam arról, hogy mennyire nem szeretem az MMO játékokat, és bla-bla-bla... Ha viszont igaz lesz, amit írtak, miszerint csak akkor látjuk a többieket, ha városokban és nagyobb eventeken veszünk részt, illetve ha partiban vagyunk velük, és küldetések alatt nem lesz senki a képernyőn, akkor már érdekel.
És mivel annyira ismerem már magam, hogy előbb-utóbb úgyis megvenném, akkor inkább legyen meg már most.
Elvégre, ha ilyen mértékben romlik a pénzünk, még az is elképzelhető, hogy jövő júniusig 500 forint is lesz egy euró, és akkor még többe fog kerülni. Már így is sok 40K egy játékért, pláne, hogy a Diablo III és a Reaper of Souls annak idején összesen került 23K-ba... -
Elemental
addikt
Ne aggódj, nem vagy egyedül. Engem nagyon kizökkent a játékból, hogy kóricálok, irtogatok, erre valami idegen megjelenik és elkezd csapkodni, meg rohangászni mellettem. Ez mióta csapat? A csapat nekem a barátaimat, ismerőseimet jelenti, akikkel együtt játszunk, nem holmi jöttment idegeneket.
-
gainwardgs
veterán
-
soo277
őstag
-
42861
senior tag
Enyhe gúnyt érzel? Na ne mond.. Nem az a baj, hogy téged zavarnak a többiek, akik mászkálnak a képernyőn, hanem az, hogy ezt már ezredjére írod le. Minden harmadik kommentednek az a lényege, hogy te egyedül akarsz játszani. Jó, rendben, megértettük. Oké. Mi ezzel nem tudunk mit kezdeni. Ha ennyiszer megírtad volna a Blizznek, talán már válaszoltak is volna valamit, amitől vagy megnyugszol vagy végleg elengeded a témát a g..ibe. Rettentő idegesítő ember vagy..
-
Akra_hu
tag
-
rumkola
nagyúr
Dio3--ban és itt is ugyanúgy, ugyanannyit játszhatsz egyedül.
Most is egyedül játszol hetek óta és működik a dolog, ráadásul endgame-ben vagy. Ennek ellenére megy a rinya!Ugyanúgy játszhatsz egyedül mint eddig D3-ban. Ugyanúgy 10x annyi ideig tart matit gyűjteni egyedül, mint csapatban. Ugynaúgy 10-ed akkora lesz az élményed mint annak aki csapatban játszik. Ez eddig is így volt. Annyi a különbség a Dio3--hoz képest, hgy szerintem itt a nightmare dungi magasabb szinten nem fog menni egyedül. 1-2 éve a Dio3-ban sem ment a nagy GR egyedül csak metában.
Ha az zavar, hogy néha elfut melletted valaki, vagy látsz egy eventet távolról akkor sajnállak.
Nagyon zavar, hogy arról írsz, hogy nem lehet egyedül játszani, miközben egyedül játszol! Félrevezeted azokat, akik nem tudnak bétázni, csak ezt olvasgatják... -
aerosmith
őstag
-
törölt tag
Ezzel én is így vagyok kb, 500 fős csapattal 5-8 év mire kialakul egy teljesen immersive-beleélős játék atmoszféra. 1 random hülyegyereknek 15mp is elég ahhoz, hogy lenullázza
Nekem a 35 óra kicsit magas becslésnek tűnik egy akció rpg-hez, mondjuk friss első körös játékhoz ami alatt kiismerem, talán. Skyrim SE nekem kb 75 óra volt, kraftolos karakterrel, elég sok mellék ággal, de szerintem 60 alatt is ment volna ha nem vergődök a gyártással. Witcher EE-DC: 34 óra volt pár hete, Witcher 2 EE: 27 óra, W3 még folyamatban: lvl 20 Skellige 45h--, ezekben azért volt még rendesen dolog amiket megkerültem. Cyberpunk 84 óra volt, elég sok gig kimaradt mondjuk, ahol még lett volna egyedi cutscene, de a főbb dolgokat megcsináltam, szintén gyűjtögetős kraftolos karakter.
D4-el kb 3 karakterrel számolok, mondjuk szerintem abban, amilyen lassú vagyok benne lesz a 100+ óra

Sok az uninstall, ahol nem tudom visszanézni mennyi volt pontosan.
-
savior
őstag
-
Vieras
csendes tag
Oké én ezt értem és elfogadom továbbra is. De nem mintha a d3 és d2 camapagin végére kellettek volna a legjobb buildek d3ba ugye más szintezést használt, de a d2 még a max szint se kellett szóval ilyen szempontból ez se különbözik. Az hogy te nem szeretnél másokkal játszani én azt elfogadom bár egyet nem tudok érteni mert én mindig csapatosan szerettem ezt a játékot. Valószínűleg nem neked készült max a campagin ha szereted a loret.
-
AtHoS
nagyúr
Ebben a topikban eléggé OFF, de...
Grim Dawn-t próbáltad már? Ha nem, akkor prószáld ki, abban D1 féle multira van csak lehetőség, szóval az lesz a TE játékod.
Ebben a játékban 2 nap alatt nem hozol össze egy karaktert sem, így hetekig kell majd játszanod vele, hogy egyáltalán felszintezd a karaktert már ahhoz is, hogy a sztori végéhez tartozó végjátéki területeken lábon tudjon maradniFórum topikja [link]
Szokták akciózgatni, figyelgesd [link], ha akciós vedd meg az alapjátékot és nézd meg bejön-e neked...ráérsz akkor megvenni a 2 kiegészítőt (Ashes of Malmouth és Forgotten Gods - plusz területek, küldetések, cuccok, stb...) ha valóban tetszik az alapjáték.
-
Vieras
csendes tag
Hát nekme se nagyon jön át hogy mi a fő probléma de nekem úgy jön le hogy nem tudtad hogy itt a bétába nem lesz campagin. Pedig az nem lesz megjelenésig, már el lett mondva. Így meg kár az összevetés a multit egyik Diabloba se élvezted, és az end gamet se mert ugyan azt kell csinálni minden Diablo játékba és ez se lesz kivétel alóla legalább is a megjelenéskor biztos. Kár ezt ecsetelni 10postonként 100mondatba hogy olyan dolgot hiányolsz ami alapvetően nem lesz bent a bétába. Béke
-
Elemental
addikt
-
WayneGace
őstag
-
MutantZombie
tag
No offense, meg semmi ilyen, csak kíváncsiság, hogy akkor neked a Diablo 3 volt az első Diablo az életedben?
Csak azért kérdem, mert ha ez a monotonitás tűrés nem annyira ment a D2 Resurrected-ben sem, akkor gondolom a D2-vel nem is játszottál annak idején, mikor megjelent 2000-ben.
Vagy pont abba fáradtál bele? -
rumkola
nagyúr
-
Daelion
őstag
MMO résszel egyetértek az engem sem nagyon érdekel egy Diablo játékban de majd meglátjuk mennyire lesz 'erőltetve' a végleges verzióban.
Ne abból álljon már a játék, hogy csak azért kelljen erősebb cuccot szerezni, hogy átállítsam Nightmare szintre, ahol minden ugyanaz, csak erősebbek a szörnyek és jobb cuccokat dobnak. És azt is pusztán azért, hogy utána jöjjön a Hell, ahol megint ugyanaz minden, csak erősebb, később pedig Torment, ahol megint csak ugyanaz minden, stb....

Viszont ezt a részét a 'panaszodnak' annyira nem tudom hova tenni egy ARPG játékkal kapcsolatban.
Most nem azért de kb nem ez a alap lényege kb összes ilyen játéknak meg ezért játsszák sokan akik pont ezt szeretik?Már Diablo 2-t is le lehetett tenni miután befejezted a sztorit esetleg Hell fokozaton is, minek az x1000 Baal/CS/stb farm run meg minek egy fullos rúnaszavas gear-es kari ha ugyan azt fogod csinálni ugyan azon a fokozaton csak gyorsabban és könnyebben? 'most az opcionális PvP meg üzleteléstől eltekintve'
D3 ba én pl mindig kitűzök magamnak egy bizonyos GR szintet amit szeretnék elérni egy adott Seasonbe meg kari buildel és kíváncsi vagyok meddig bírom elvinni a saját kis SSFHC játékommal.
Ha közben LB-re kerülök akkor felőlem legyen ott a kari de nem az a célom.
'Mostani seasonbe is elvittem GR 135-ig Tal Meteoros Wizardot mert az volt legalább a célom és be is fejeztem a seasont utána/be sem kapcsoltam azóta a játékot'Ide venném még a looter shooter játékokat is mint pl a Borderlands széria, ott is ugyan ezt csinálod.
Farmolod ugyan azokat a helyeket azért, hogy meglegyen fullos geared/builded amivel aztán röhögve eltaposod a játékot amin már amúgy is átmentél valszeg vagy újra átmész a sztorin nehezebb fokozaton igazából szinte a semmiért.Tehát az, hogy ez a jelenség megvan D4-be is szerintem csak természetes mert ez ennek a 'stílusnak' a velejárója.
-
gainwardgs
veterán
-
Reinhardt
őstag
-
sto1911
veterán
-
Daelion
őstag
Öregszünk na, én is régen nagyon MMO meg online játékos voltam de manapság egyre kevesebb a toleranciám hozzá valahogy és nem is bírom sokáig játszani ezeket pedig utóbbi 1-2 évben próbáltam nekik újra esélyt adni.
World eventek meg hasonlóak engem sem zavarnak de kb ott is húzom meg a határt, hogy mennyire akarok más playerekkel interakcióba lépni.
Manapság meg igen kb divat ez a legyen minden online dolog meg ez a erőltessük a multi témát ahol csak lehet.
'mert hát a striiimerek arra gerjednek meg a sok fiatal akik őket nézik, ez a biznisz és ha te solo játékos vagy akkor úgy jártál és biztos antiszociális nyomi is vagy
'Én el fogok játszogatni D4-el de majd attól függően fogok maradni, hogy megjelenés után mennyire fogják még jobban eltolni ebbe az irányba a játékot.
-
sto1911
veterán
"amint elmegy egy pillanatra a net, vagy szarakodik a szerver, egyből játszhatatlanná válik minden."
Egyébként ez mennyire reális félelem manapság, hogy csak úgy elmegy a net? Személy szerint az elmúlt 15 évben talán 2 alkalommal történt meg velem (Digi) illetve szintén max 2 alkalommal a szüleimnél (nevenincs község (! még csak nem is város) nevenincs helyi szolgáltató). -
Bazsi1987
őstag
Bocsi de a D4nek pont ilyenek kell lennie 2023-ba, a régi rendszer 2012be már megbukott 1 ével a meg jelenés után már csak a hardcore réteg maradt sajnos a 3 alapjait nem birták megváltoztatni live service modelre ami már a mai ilyen játékokba alapnak számitanak, én kimondotan örülök hogy egy "élő" világ része lehetek destiny 1-2-be is imádtam a közös eventeket stb 🙂 napi heti kihívások is jöhetnek wow-ra nincs időm de egy light diablos mmo-nak örülök hosszú távon jót fog tenni a szériának
-
gainwardgs
veterán
-
Ellia
addikt
Elvileg - hasonlóan mint a Path of Exileban - itt is szezonok lesznek 3 havonta (ergo évente 4).
Én nem bánom, ha bonyolítanak dolgokon, szerintem az volt unalmas, hogy a d3-ban minden faék egyszerűségre volt állítva, kasztonként volt 1-2 build ami meta volt (mikor mit buffoltak/nerfeltek) és csak a zoom-zoom ment.
Amúgy szerintem 3 játékmóddal fog megjelenni:
- Solo (és solo HC) - teljes mértékben elszeparálva az onlinetól
- Online HC. -
Vieras
csendes tag
Én meg pont elenkezőleg érzek a paragonnak végre van értelme nem csak a dexet kell nyomni agyba főve van benne egy kis mélység hogy unlockold ott a finom dolgokat plusz a glypheket végre . Az end game meg nyilván a leg magasabb nigthmare dungeonokról szól aminek a vége jelnleg 100. de ez pont a diablo 3 ba se volt másképp csak itt nem egyszerüen csak többet sebeznek bent ha nem különböző modositások kerülnek rá. Igen valamenyi eventet kötelező csinálni különben nincs alapanyag jó kis módositásokra. És ahogy oldod fel a nehézségi fokozatokat meg jelenek a sacred itemek majd a még jobb. Szerintem itt igenis van mélység és nem olyan fa egyszerű mint ahogy a 3om volt hála isten. Én nem akarok egy ujabb 3at.
Persze elfogadom a véleményed. De ez a rendszer 100x izgalmasabb mint ahogy ott volt a paragon is és kicsit érthetetlen is számomra hogy valaki a diablo 3as agyatlan paragon osztást jobbnak tartja
. A gold úgy fogy mint a jó isten hogy ha valaki elmerül az itemekbe, na a d3 ba semmi értelme nem volt a goldnak mert végtelen volt kb mindenre is. Itt igen is kicsit meg kell küzdeni hogy az ember legend képességeket és statokat cseréljen a tárgyakon. Én ezeket helyes útnak tartom hogy ne huljon majd minden mindenkinek az ölébe. Én annó is a csalódotabb D3 as játékos voltam annak ellenére hogy azért 1 3000óra beleröffent de viszont egyszerű volt mint a fa. Én most így látom lvl65ön. -
malacka87
őstag
-
atok666
őstag
-
savior
őstag
Én az eddigi Diablok endgame kényelmét hiányolom. Kattintottam 2t és már csapatban(vagy egyedül) farmoltam az ellenfeleket. Itt meg percekig kell mazsolázni, hogy melyik kontentet is válasszam, utána teleport, pár perc futkorászás, kontent letud. Csapatolnom eddig 1szer sikerült az elég jó volt. Azt hittem mindenki olyan taktikával játszik mint én, aztán a srác totál más dolgokat csinált.
Nekem valahogy 50es szint után nehezemre esik játszani vele. Ott már túl lassú a szintezés, és csak paragon pontot kapok, ami alig ér valamit. Legókból is addigra már megvan az összes. Meg 54es szinten még mindíg 41es cuccokat dob javarészt. -
gainwardgs
veterán
-
gainwardgs
veterán
-
Vistaboy
veterán
Na, 52-es szinten sikerült végre feloldani a Nightmare fokozatot. Megmondom őszintén, nem vagyok hanyatt esve a változástól. Az ellenfelek erősebbek, az mindjárt látszik, de nem lesz sokkal több a loot, legalábbis ugyanolyan szar cuccok esnek, amik nem jók semmire. Ráadásul a térképen már majdnem minden felvehető küldetést megcsináltam, már csak ezek az ismétlődő feladatok vannak, amik MMORPG-kben szoktak lenni, de már kezdenek unalmassá válni.
Ráadásul továbbra sem értem, mi szükség volt ennyire megkeverni a Paragon rendszert. A Skillfa még csak-csak, de ami utána van, az szerintem akkora baromság, hogy nem igaz. Ennél még a régi paragon rendszer is jobb volt, ami a DIablo III-ban volt. Ott legalább tudtad, hogy ha hozzáadtál egy pontot a DEX-hez, nőtt a sebzésed. Minden ponttal erősödtél. Itt meg csak pakolod, pakolod, de értelme nincs, mert egyik sem aktív, ha nincs meg a kellő mennyiségű stat mindenből, ami eleve hülyeség.
Kövezzetek meg, de ez már nekem magas. Lehet, hogy én lettem túl hülye hozzá, de ez a rendszer számomra teljesen érthetetlen és átláthatatlan. Pedig azt hittem, hogy a Baldur's Gate után már nem okoz gondot egy szerepjáték sem, de ezek szerint megöregedtem. Még a Witcher-nél sem volt semmi gond, pedig ott is figyelni kell sokmindenre... De itt...
Nem tudom. Nem értem. Én, aki több ezernyi órát játszottam a Diablo III-mal, most odáig jutottam, hogy kezd túl érthetetlen és unalmas lenni számomra ez a játék. Nem tudom, miért, de egyszerűen egyre kevésbé tudok eligazodni rajta. Kezdetben még jó volt, megvolt a feeling, hogy haladok, de most már egyre unalmasabb. Ráadásul a térképen sincs már semmi felfedezni való, új küldetéseket nem kapok, mindenhol csak az unalmas napi grindelő feladatok, aminek a végén elmegyünk a fához, hogy kapjunk valami jót, de legtöbbször úgyis csak valami betörni való szemét esik...
Nagyon örülök, hogy bejutottam a bétába.
Sikeresen meggyőztek arról, hogy a Diablo IV nekem már kimarad. Ez minden lesz, csak nem Diablo. A grafika szép, jó érzés viszontlátni a régi helyszíneket, de ez minden, ami jó benne, meg esetleg a Dungeon-ok. De azok is csak elsőre, amikor még friss az élmény.Nem tudom... próbálkozok még pár napig, de úgy érzem, ezzel egy korszak lezárult. Kiöregedtem.

-
soo277
őstag
-
malacka87
őstag
-
malacka87
őstag
-
rumkola
nagyúr
-
rumkola
nagyúr
Én meg pont az ellenkezőjét látom. Rouge-al, skillek összehangolásával, LVL40-en full legóban rohangálok, 1-2 hit az nmy, BOSS-ok 20másodperc. Arany többszázezer. Mati mondjuk tényleg kevés a heal potihoz, de majd lesz valami. Így sem nagyon karcolnak meg, halál már nem is emlékszem mikor volt. Veteran II.
A játék nálam csillagos ötös.
Talán legnagyobb bajom a színtelensége, de majd a véglegesbe biztosan menni fog az NVidia szűrő aztán szétfilterezem.
-
atok666
őstag
Mikor a kampanyt jatszottam , volt mati lepten nyomon. Soha nem volt gondom az upgradeval. Valszeg az end-game miatt van, hogy ne legyen lepten nyomon bokor mindehol. Normal esetben mar annyi matod lenne, hogy arulhatnad. Szerintem. 7x szinten voltam mikor vege lett a zart betanak, barbarral torment szinten nem volt kulonosebb gondom..
Atok
-
soo277
őstag
-
mephi666
nagyúr
igazából ahogy mennek az immortal-ban a solo dungeon-ök, ugyanúgy le lehetne programozni az események 99%-át, hogy legyen benne "teljes értékű, pause-olható solo mód"
ha ez megoldható és a raidelhető world boss-ok csak a habot jelentenék a tortán, teljesen elégedett lennék... az immortalban ez kezd zavaró lenni, hogy 4200cr-en hell5 azonnali bukfenc (mert oda kb 5000 kell), viszont hell4-en tegnap is csak véletlenül találtam egy csapatot, amivel leküldtük 3x a towert... quest vitt oda, de szetcuccnak is örültem volna, ami viszont nem esett... ez a fájó rész, hogy drop reményében nem tudom hell4-en a dungeonöket szólózni 
-
Vistaboy
veterán
Ja, a dungeonok és egyéb helyszínek valószínűleg nem lesznek teljesen nyitottak, elvégre akkor bárki bejöhetne, ha valaki megnyitja őket, még azok is, akiknek meg sincs a küldi. Szerintem úgy lesz, mint bármelyik másik MMORPG-ben szokott lenni: maga a világ nyitott lesz, a dungeonok és egyéb helyszínek pedig nem. Viszont ha a fő küldetések is itt lesznek, akkor először még valószínűleg nem lesznek aktívak a térképek, ahogy haladunk előre, úgy nyílnak meg. De ez szintén így van máshol is, nem lesz újdonság.
-
D4v3
őstag
A DI-val előkészítették kicsit és letesztelték ezt a fél-mmo stílust, nagyon meglepődnék, ha gyökeresen változtatnának már ezen. De szerintem az end game nem feltétlenül az open worldben fog történni. Ha meg jól eltalálják a progressiont, akkor fogsz tudni úgy választani tartalmat, hogy ne kelljen közösködni másokkal.
-
errorcode06
őstag
Ne aggódj! Ha sokan írnak sem tesznek majd semmit.
Ez a végső lépcsőfok a live serviceben. Ezt volt a cél. A dio3ban nem tudták/akarták meglépni, most megteszik.
Jönnek a skinek, havi előfizetések, idővel boost to max lvl (wowban is van már ilyen).
Bármi is történik majd a játékkal, részemről én befejeztem a szériát... -
Vistaboy
veterán
Bár kétlem, hogy egy ember véleménye sokat számít, de azért megírtam az egyik bugreport végére utóiratként, hogy valószínűleg többen is azt szeretnék, ha a végleges játékban ki lehetne választani egyszemélyes módot, mint ahogy a Diablo III-ban is van (Private Game).
Itt pedig ne lássuk a többieket, csak ha csapatban vagyunk velük, és meg tudjuk állítani a játékot menet közben is, anélkül, hogy vissza kellene teleportálnunk a városba. Ezek fontos apróságok. És hogy mindenképp külön választható legyen a PvP és PvE, ha valaki nem akar harcolni a többiekkel, akkor azok ne tudják őt abajgatni.
Kíváncsi vagyok, de szerintem ha olvassák, akkor sem válaszolnak rá.
-
malacka87
őstag
De a diablo 3 is farmolásbol állt. Ott is ha nem tolod le minden nap a 30-40bountyt akkor lemaradtal itemekben. Paragont nem farmoltad akkor is lemaradsz. Ez egy ilyen game. Wowban se kell benne lenni a top 100-ban. Akinek van ideje nem dolgozik csinálja csak. Engem nem zavar hogy előttem megy egy 80-as emberke. Event részeken van mit finomítani. Ezt gondolom meg is teszik majd. Játékot meg gondolom nem egy hónapra tervezik szóval idő kell hogy szép sorban bekerüljön minden. Dungeon része viszont nagyon jó lett. Brutál nehéz 1-2 affix együtt. Van kihívás. Abban reménykedek hogy a meghívott playerek legalább reportolnak bugokat meg megy a feedback. Itt hozzá tenném hogy aki nem jelez vissza legalább 1-2 mondatban azt kivágnám a tesztből mint a huzat.
-
olymind1
senior tag
DI-nél is ez van/volt, már nem játszom vele, de baromi irritáló volt, D4 bétába sajnos nem jutottam tesóm viszont igen. Ő is ezt szídja, a fel-feltünő idegen játékosokat, még ha csak friends listről vagy klánból találna be valaki a játékba, vagy csak world bossokhoz nagy eventekhez, akkor azt mondom ok, de így
A játék megállíthatatlanságát se díjjazzuk, szóközre alapból gurulás van, nem minden bezárása.Mutatott képeket videókat, hát, D3-hoz képest eltelt 10 év, de ez még így is harmat gyenge, pályán levő csinálni valók meg skillek mintha D3 copy-paste lett volna. Annyi alternatíva volt már, ahonnan lehetett volna ötleteket beollózni, Titan Quest, Grim Dawn, Last Epoch, még skill fejlesztésben a Dungeon Siege, Wolcen, Path of Exile-t is idehoznám. Tisztára olyan érzésem van ezzel is kapcsolatban mint a D3 bétával volt, mutogatták meg dobálóztak a jó ötletekkel korábban is, aztán a végén majd kapunk egy lecsupaszított izét.
Érzésre egyébként azt mondta tök olyan mintha a D3-at tolta volna, olyan semmilyen volt neki a játék, szépnek szép de elsőre nem hatotta meg. Mondjuk ettől függetlenül biztosan elleszünk vele jódarabig, de nem esett le az állunk, hogy Diáblóóóóó!!
-
malystryx
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget, megpróbálok fix-et beállítani, jó nagyot. SSD-n volt eddig is, és a rendszer is ott van, jól gondoltad.
Hely is van neki bőséggel, 120 GB.
Akkor kérek is ajánlatot majd a memóriákra, remélhetőleg ez megoldja a gondokat, amúgy is már vagy fél éve gondolkodom rajta. Köszönöm szépen!
-
atok666
őstag
-
soo277
őstag
-
MutantZombie
tag
Szerintem még ennyi alapján ne temessük a játékot.
Halványan de még bizakodom, hogy ez csak a teszt része.
Ha van a játékban többjátékos mód is és egyéni is, akkor ezt nem tudnád tesztelni, mert mindenki menne sp-be, míg ha mindenki össze van eresztve, akkor ha az működik, akkor biztos működik az single player-ben is.
Számomra is vannak kétségek - pláne, hogy nem is tesztelek, mert 100 éves gépem van, amivel jelentkezni sem mertem -, de azért még talán ott lebeg az apró remény, hogy hátha nem kell vállvetve harcolnom a full játékban 50 másik játékossal, miközben én egyedül vagy max +1-2 baráttal szeretnék játszani.
Vagy majd csináljuk azt (már ha működik), mint a GTA V-ben... -
malacka87
őstag
Ez az open world szindróma szintén zavar. Eventre meg a mob respawnra kell várni percekig. Greater rift szerű dolog nem tudom lesz e. Nekem az hiányzik kapásból! Eventes progress töltögetés is gyorsan unalmas lesz. Remélem nem marad ez így. Bug szerencsére nekem csak egy volt. Beragadtam egy fal mellett.
-
gabranek
senior tag
-
TBT
addikt
-
Daelion
őstag
Én is maradnék az eddigi rendszernél, 1x megveszem meg a nagyobb kiegekeket/DLCk-et aztán annyi.
Kozmetikai nem játékot befolyásoló mikró meg nem igazán zavar engem amíg van ingyenes kinézet ami jó. 'amit eddig mutattak geart az biztató volt'Multi meg hát ja, world boss még oké de remélem nem akarnak parti alapú raideket meg egyebeket rakni bele még később se.
Nekem sem tetszik, hogy manapság egyre jobban erőltetik ezt a játsszál másokkal különben megszívtad témát.
'Azt már elengedtem, hogy nem lesz SSF mód csak tudjak egyedül is mindent csinálni még ha nehezebben is mert D3-at is úgy játszom'Aukciós ház meg ja köszi de nem kéne, de amennyire én tudom nem is lesz.
D3-ba is utáltam, hogy voltak napok amikor kb többet túrtam AH-t mint amit játszottam mert Monkra kb csak onnan tudtam nekem megfelelő geart keríteni. 'akkor még ugye választottál 1 resistet és minden gear darabra az kellett az értelmes rollokon felül Harmony miatt'Persze aki abból kereste a havi pénzét biztos szerette de én nem piac szimulátort akartam játszani a játékon belül.
Set dungeont én sem szeretem és csak a kötelezőt csinálom meg Season-be, szerencsére minden karinak van legalább 1 ami elég könnyű. 'Immortal King kb játék legkönnyebbje egy WW buildel'
-
savior
őstag
-
shotika
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Spórolós topik
- Automata kávégépek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert én így jártam.
Gyakorlatilag 5 db. Tier 1-es NM dungit kellett lenyomni ahhoz, hogy kiessen az első, ami nem egyes volt. Pedig esett vagy 20, mire végre kaptam egy 4-est, amit letolva végre tudok craftolni. Szerintem simán lehetne már a legelső után, sok időt spórolnának meg vele nekünk...

(Karácsonyi akció van!)

Elvégre, ha ilyen mértékben romlik a pénzünk, még az is elképzelhető, hogy jövő júniusig 500 forint is lesz egy euró, és akkor még többe fog kerülni. Már így is sok 40K egy játékért, pláne, hogy a Diablo III és a Reaper of Souls annak idején összesen került 23K-ba...