Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

válasz _ocsisajt #9668 üzenetére

Gratula. :R

Megértem, én eddig mindössze kétszer akadtam össze a Butcherrel, első esetnél épphogy csak meg tudtam karcolgatni, utána le kellett lépnem, szégyen a futás, de hasznos alapon, nem sikerült megölni, de ő sem ért utol. :)

Másodszorra épp a minap - talán tegnapelőtt, a legelső Nightmare Dungeon-om kellős közepén futottam bele, elsőre megijesztett, de aztán elég könnyen sikerült levernem. Ráadásul dobott egy trófeát is, a Butcher's Cleaver-t, amit azóta már a lovam oldalára fel is akasztottam.

Ja, egyébként tényleg elég sok Nightmare Sigil esett ebben a NM Dungiban, viszont mindegyik csak Tier 1-es, és még mindig nem érhető el a lehetőség, hogy nagyobbat készíttessek. Remélem, hamarosan megnyílik, akkor belecsapunk a lecsóba. :)

Egy kérdés a végére: A Tier IV-es dungeont (Fallen Temple, ha jól emlékszem most fejből), csak 70-es szint felett érdemes bepróbálni, vagy előbb is lehet? Olvastam korábban, hogy valakinek 63-as szinten sikerült, én most 61-es vagyok, kinek mik a tapasztalatai ezzel kapcsolatban? :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés