Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

Nekem eddig két World Boss sikerült (még T3-on), egyiknél sem haltam, de ahogy láttam, a többieknél is csak egy-két ilyen eset fordult elő. A bétában sokkal többször fogtunk padlót, szerintem ezt majd később megváltoztatják, vagy a többi, később bekerülő World Boss sokkal erősebb lesz ennél, mert szerintem gyengébbnek tűnnek a Bétához képest.

Amúgy lassan kezdem elérni a határt, ha nem esik hamarosan valami jó cucc, kezd unalmassá válni a sok céltalan mob-farmolás. Mármint, hiába jöttem át 66-os szinten T4-re, csak azt veszem észre, hogy a T2-T3-hoz képest (mikor sokkal szerencsésebb voltam, hogy egyből kiesett egy jó Unique Tőr), itt pár nap alatt mindössze egy olyan sárga kard esett, aminek úgy-ahogy értelmes statjai vannak.

Raktam rá egy aspect-et és feljavítottam maxra, de még így sem lett valami acélos. Mondjuk, ennek hála, már egy fokkal jobban haladok, a mezei mobok már nagy tömegben sem okoznak gondot, viszont az eliteken már olyan affix-ek vannak, hogy ha kifogok egyszerre hármat-négyet, akkor szinte biztos, hogy előbb-utóbb fekszik a kari, pedig amíg be nem kapok valami immobilizáló hatást, addig darálok folyamatosan, de amint megállok, RIP.

Ezzel amúgy nincs baj, ezzel jár a magasabb szint, de azért lehetne egy kicsit jobb a drop, vagy csak nagyobb szerencsém, mert így már nem olyan jó a haladás. És NM Sigilből még mindig 1-eset kaptam még T4-en is a fától, aminek semmi értelme, még mindig nem tudok erősebbet készíteni. Gondolom, majd 70-en nyílik ez meg, csak addig nagyon lassú még a fejlődés.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés