- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-09-25 12:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Win-T
őstag
Sok éve tolom az első részt, a másodikat is természetesen az első naptól fogva.

Pont ezért fanyalgok, mert látom, hogy mennyi mindent lehetne másképp csinálni a műfajban ha nem lenne csőlátása a Blizznek.
Ahogy látom a Facebook, meg Twitter postok alatt is inkább nagyrészt a hideget kapják mint a meleget a kommentelőktől. -
boeing
őstag
-
hokuszla
senior tag
-
-FreaK-
veterán
How to Power Up In Diablo 4 Vessel of Hatred
Pont ezt a kérdést válaszolja meg.
-
Ellia
addikt
-
Bennyboy
őstag
Sikerült. Nem mindegy milyen sorrendben nyitottam meg az oszlopokat. Ha rossz a sorrend akkor nem változtam át, hiába gyűjtöttem össze a színes cuccokat. Gj blizzard, ekkora ordas bugot benne hagyni b+
Egyébként adja a game. Jó a hangulata, tetszik az új map, sok az újdonság.
D3-ban monk volt a mainem szóval tetszik a sb is
-
Beretvás
veterán
-
D1Rect
félisten
-
savior
őstag
-
5150head
őstag
-
malacka87
őstag
-
la_cc
addikt
-
kicsako
őstag
-
TBT
addikt
-
Edge
veterán
-
savior
őstag
-
-FreaK-
veterán
-
_drk
addikt
-
_drk
addikt
-
5150head
őstag
-
Beretvás
veterán
-
mephi666
nagyúr
-
Ellia
addikt
-
rumkola
nagyúr
-
JSaN
addikt
-
la_cc
addikt
-
boogie84
veterán
-
SQX_Barto
addikt
-
Kylesa
aktív tag
Azért barokkos túlzás, hogy fél órára vannak egymástól a vendorok. Egyrészt egyik város sem olyan bitang nagy, hogy ne lehessen futva viszonylag gyorsan elérni a vendorokat, másrészt városban a lovon nincs CD, úgy eleve gyorsabb a közlekedés. Milyen megoldást képzelsz el a mostani helyett? Álljanak egymás hegyén-hátán a vendorok, mint egy ócska fun szerveren, vagy egymástól pár lépésre, a város többi része meg halott? Az első RPG-k óta minden játékban a vendorok után kellett rohangálni, pl. Akara meg Charsi is pont ellenkező irányban voltak.
-
la_cc
addikt
-
Mrdevil
addikt
-
Döglött Róka
veterán
-
Archttila
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
LittleBoss67
aktív tag
-
LittleBoss67
aktív tag
60-as barrage-t tolok én is, de még mindig nem vagyok biztos, hogy a megfelelő buildet követem-e?
Levelinghez használtam vudi maxroll-os buildjét, majd mivel neki itt nincs endgame (főleg paragon) buildje, ugyanitt amit találtam endgame-et, most azt követem (Dioxid). Jó ez így ? Vagy van jobb?? -
rumkola
nagyúr
-
.LnB
titán
-
mephi666
nagyúr
d3 fun volt már az elején is
főleg amíg nem nerfelték inferno-t és az volt a játék, hogy "vakulásig a1 farm, a2 bukfencmód, repair, a2 vége farm, go to a3, repeat" ...jókora szívás volt, míg elment az ember a4ig, de vicces is volt... még kieg előtt elvittem minden classból egy hím és egy nőstény karaktert sztori végéig
nekem bejött a d3 rendszere, mert kb a d2 összes hibáját javították benne... d4 az én szememben még béta állapotban van, immortal-t továbbgondolva... abszolút nem rossz, de faraghatnak még rajta becsülettel 
-
Edge
veterán
Igazából nem ez az egyedüli gond, hanem hogy minden kaszt lassan mozog, nem lehet folyamatosan teleportálni, se dasholni, se egyéb. Ok lehet gyorsan futni de az se épp olyan hú de gyors. Akkor checkpointok sincsenek a dungiban, ha kinyírnak olyan rohadt messzire tesz vissza hogy.. áhh.
Igen vagy így vagy úgy, de vmit kell ezen optimalizálni. -
Ghostface
senior tag
-
Lajtorja
aktív tag
-
la_cc
addikt
-
elite.cs11
senior tag
-
Rison77
senior tag
Eléggé glass cannon az arch lash. Vagy te cc-zel hamarabb, és 1 hitelsz mindenkit, vagy ők, kb köztes lehetőség nincs. Ha full cd-n vagy mindennel, akkor leves. Nekem 56 volt a legmagasabb, de az is épphogy meglett, már 0 életem volt. Minden mob packnál full cd-t kellett várni, aztán futás vissza, de ott is volt olyan, hogy csak rám nézett valami ,és már halott is voltam.
Főleg ha dmg reduction arua-t kapnak, repkedhetnek 10 mp-ig a 200-300k-s hitek, meg se mozdul a hp-juk.
Ahogy lejárt a teleport cd, már iszkoltam is odébb. Nem éri magas dungeont tolni, szinted +3 legyen a mobszint, felette csak szopsz, több xp-t nem kapsz, se jobb lootot a szenvedésért. -
D1Rect
félisten
-
Edge
veterán
-
D1Rect
félisten
-
Reinhardt
őstag
-
Kasya
nagyúr
-
elite.cs11
senior tag
-
TrollBalint
addikt
-
citkar
addikt
Ettől többet várok, mint egykor a Diablo 3-tól, aztán meglátjuk mit kapunk.
A képi világa tetszik, de a Diablo 1 és 2 hangulatos, sötét, de energikus zenéjét hiányolom.
Amikor a Tristamos álom lángoló pályáján hallani az eredeti dallamokat, akkor mindig eszembe jut, hogy milyen jó is az és felmerül a kérdés bennem, hogy a pálya nagy részén, miért nem sikerült valami megfelelő, hangulatos zenét csinálni. -
Peace
nagyúr
-
la_cc
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Daelion
őstag
-
granini
őstag
-
Hokunda
senior tag
-
JohnyMilan
tag
-
Sirandrish
legenda
-
TBT
addikt
Szintén ilyen gépem van, i10700k, villámgyors Samsung SSD, 32GB DDR4 + RTX3080 (nem Ti verzió), de FullHD-ban érdekes dolgokat produkált. Többnyire olyan akadásokat, amiket más PC-s játékokban nem tapasztaltam. PC-n szeretném játszani, de egyelőre semmi garancia arra, hogy nem fog így maradni a megjelenésre és majd később javítják.
-
adamkaa777
senior tag
-
Lajtorja
aktív tag
-
adamkaa777
senior tag
-
TBT
addikt
-
Peace
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
wjbhbdux
veterán
-
sittes79
addikt
-
Elemental
addikt
-
shotika
őstag
-
rumkola
nagyúr
-
soo277
őstag
-
errorcode06
őstag
-
blackydan
senior tag
SP már mondhatni egy régóta bejáratott dolog a blizznél, én például HS-ben szeretem Immortalban már annyira nem. Amire nagyjából számítani lehet havi 5-10 dollárért cserébe kapsz majd valami cosmetic cuccot, emoji-t plusz crafting alapanyagot. Bár valószínűleg itt is lesz valami drágább verzió... Én személy szerint örülnék, ha ennyiben meg is állna a dolog.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
malacka87
őstag
-
kigyi_23
addikt
-
atok666
őstag
Van benne logika, de oriasi a kontraszt a 3 "skill rendszere" es a 4 kozott. Joval osszetettebb, bonyolultabb a casual jatekos szamara. Talan lvl72-ig jutottam, mentem egy sajat elkepzeles szerint a skill fan (nekem a poe skill-fa sokkal attekinthetobb, felhasznalobaratabb volt, mint az a verzio, amivel jatszottam). Nem igazan analizalgattam, meg nem probaltam optimalizalni, csak jatszottam, mint egy mezei jatekos. Meglatjuk, mit szolnak majd hozza az emberek.
Atok
-
kigyi_23
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
sto1911
veterán
If you have not received an email invite to the Diablo IV Closed Beta by November 18, then you have not been selected to participate. But don’t fret, public testing phases will begin early next year.
Egyebkent meg le kell csekkolni engedelyezve vannak-e a marketing celu levelek, mert hiaba kuldenenek meghivot, ha nem engeded:
-
wjbhbdux
veterán
Amit megjelenés előtt mondanak az üzleti modellről vagy a játékról, az jogilag arra a napra fog vonatkozni amikor megjelenik, abban az állapotban ahogy az újságírók, youtuberek stb letesztelik és kirakják a véleményüket. Utána már 1 nappal, héttel, hónappal meg azt raknak még bele amit akarnak. Kedvencem most a pár hetes Bobby Kotick levél lábjegyzetéből, ami hosszabb mint az üzenete
hogy a teljes bizonytalanságba burkolózást így védik:Activision Blizzard, Inc. generally uses words such as “outlook,” “forecast,” “will,” “could,” “should,” “would,” “to be,” “plan,” “aims,” “believes,” “may,” “might,” “expects,” “intends,” “seeks,” “anticipates,” “estimate,” “future,” “positioned,” “potential,” “project,” “remain,” “scheduled,” “set to,” “subject to,” “upcoming,” and the negative version of these words and other similar words and expressions to help identify forward-looking statements. Forward-looking statements are predictions, projections and other statements about future events that are based on current expectations and assumptions and, as a result, are subject to risks and uncertainties. Many factors could cause actual future events to differ materially from the forward-looking statements in this press release
-
Elemental
addikt
-
Elemental
addikt
-
soo277
őstag
-
Bencus88
nagyúr
-
savior
őstag
-
TBT
addikt
-
Mad_Wolf
aktív tag
-
ldave
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- PlayStation 5 (Slim) Digital Edition - 825GB
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pit 125 megvolt! Szerintem lassan pihenő lesz!
Encsantolni meg ugysem gyakran fogsz late endgame-be.