Hirdetés
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Rey
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Nem igazán tudom.
DLC storyt csináltam meg mert az ugye kell a horadric cube megszerzéséhez.
Elkezdtem normalon aztán lvl 22 körül esett egy 2h lego fegyver a megfelelő aspectell így egyből átmentem expert nehézségi szintre és maradtam is ott. Mire végig vittem a storyt addigra lvl 53 lettem. Utána meg elkezdtem a warplant csinálni. Az úgyis a helltidera visz ha azt választod. Én NM dungeont meg Helltide ot választok és azokat nyomtam.
Ja meg megcsináltam a szezonos izéből az I es szintűt azok is adtak xpt adó könyvet (csak azokkal léptem vagy 4-5 szintet.)Ráadásul fölöslegesen elcsesztem vagy 15 percet mert a story endbosst expert szinten álltm neki leverni és a 3ik halálnál jöttem rá, hogy vissza kellene lépni normalra. Egyébként hajszál híján levertem.
-
El Rey
senior tag
6:30 perc alatt lvl 64 re jutottam el. Fasza lett a warlock.
-
El Rey
senior tag
Ránéztem reggel a twitchre és egyik streamert akkor lett lvl 69 szóval kicsit visszább vettek a fejlődésen ezek szerint. Ami még szembe tünt, hogy full sárga cuccban volt 1db uniq volt rajta.
-
El Rey
senior tag
válasz
boogie84
üzenetére
Igazából az még nem is akkora baj, hogy lassítanak a fejlődésen. Sokkal inkább a mértéke az ami kérdéses, hogy mennyire basszák el vagy sem. Eddig kb szezononként állítgatták kisebb nagyobb mértékben de sohasem volt egyforma és ez bosszantott a legjobban. Állítsák be egy szintre és többé ne nyúljanak hozzá. Amúgy az a rendszer lenne tökéletes ami a Last Epochban van. Ott jól be tudták lőni a fejlődést.
Szóval ha túlságosan letekerik az xp-t és akár több nap is lesz míg eléred a max szintet az nagyon nem lenne jó mert akinek nincs elegendő ideje játszani az rábaszott. Nem is beszélve arról, hogy akkor esélytelen lesz több karaktert is felhúzni.
A kiegészítővel bejövő krafting rendszert is a LE ból nyúlták de ennek örülünk.
Igen olvastam, hogy kevesebb loot is lesz ami megint csak azt eredményezi, hogy elhúzódik a fejlődés és nem lehet majd úgy haladni. Ami nem feltétlenül baj csak kérdéses a mértéke. Meg ugye bejönnek a nulla GA-s mythic itemek is. Gondolom alapból, kisebb tierben csak azokat lehet találni. De ha úgy esnek mint eddig akkor tök mindegy, hogy nulla GA-s vagy sem
-
El Rey
senior tag
Próbáljátok ki a cracling energy sorc buildet 100 szor nagyobb fun mint a wingstrike paladin. És legalább olyan jó.
-
El Rey
senior tag
válasz
savior
üzenetére
Nekem még mindig nem esett egyetlen egy mythic sem ebben a szezonban.
Grandfater meg még soha sem esett semelyik szezonban semelyik karakteren sem. (Tudom, hogy csak bizonyos classnak tud esni.) Szóval az olyan mint a loch nessi szörny számomra. Nemlétezik.1 spark kellene, hogy le tudjak gyártani mégegy mythicet de pont azon gondolkozom, hogy gyorsabban meglesz ha felhúzok egy 3ik karaktert max levelre és az utolsó szezon ládából úgyis meglesz.
-
El Rey
senior tag

Ehhez konkrétan mi kell?
Ezeket csinálom ami az alsó képen van de ezek szerint ez nem az a sigil.
Honnan lehet másmilyen lair boss sigilt szerezni mert nekem csak ezek esnek.
-
El Rey
senior tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Nagyon irritáló, hogy gyakorlatilag szezononként változtatgatják mind a nehézséget mind a dropot. Most a nehézséget feltekerték, a dropot a béka segge alá le. Az xp-t meg fel a piramis csúcsára mert ilyen gyorsan még sosem ment a max lvl elérése semelyik szezonban sem. Legalább konzisztens lenne végig de nem.
-
-
El Rey
senior tag
-
El Rey
senior tag
-
El Rey
senior tag
Elmegy a jó édes anyjába aki beállította/jóváhagyta ezt a poison sebzést.
-
El Rey
senior tag
Nagyon "ügyes" volt aki kitalálta, hogy legyen mégtöbb fajta dungeon key. Ezelőtt sem fért el most meg már pláne nem.
-
El Rey
senior tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Az is eszembe jutott, hogy én néztem be valamit de éjfél után már nem volt kedvem ezzel foglalkozni.
Az biztos, hogy előző szezonban elég volt az 1db dawnfire kesztyű és még T3 is simán ment vele. Most meg T2őn olyan gyenge a sebzés, hogy nem élvezetes vele játszani.
Majd ma este rénézek még a buildre nem e én csesztem el valamit.
De ha nagyon nem megy megyek vissza a másik buildre.
Igazából nincs veszteni valód csak metsd el előtte a mostani buildedet és utána állj át ha ki akarod próbálni akkor egy kattintással vissza tudsz állni ha nem tetszik. Én sajna kihagytam ezt a lépést
-
El Rey
senior tag
Annyira jó látni, hogy az összes streamer játszik már engem meg nem enged be ez a fosrakéta akármit csinálok.
-
El Rey
senior tag
válasz
basaharc502
üzenetére
A Legújabb kieget kell megvenned az tartalmazza a vessel of hatredet is.
-
El Rey
senior tag
Jackpot.

-
El Rey
senior tag

Csináltam egy ilyet az előbb. Ez ugye 1db mythicet szokott dobni ha dob egyátalán.
Na, most ebben volt 1db goblin az utolsó pályán. A végén meg esett 2db mythic.
-
El Rey
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
100 at meg tudtam csinálni időre de alig maradt idő a végére. Gyenge a sebzésem. Toughnessem viszont 1-1.4 millió között ugrál harc közben. (Nem tudom, hogy mitől) Nem tudnak agyonverni.
-
El Rey
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Ami még furcsa volt, hogy egymás után 4 szer adta az item quality-t és mind a 4 esetben pontosan 8 al növelte meg.... Valami itt nagyon bugos ebben szerintem.
-
El Rey
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Nekem egymás után vagy 6 szor adott cold dmg-t...
-
El Rey
senior tag

Ez a sant. eléggé jól sikerült.
-
El Rey
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Elég sokat számítanak a glyphek úgy, hogy húzd fel mindet ameddig csak tudod. Megdobják a sebzést.
-
El Rey
senior tag
Ezt az Azmodan essencet felhúzni .... Meg kellene dicsérni aki kitalálta, hogy 5el növeli a szintet egy azmodan kill...
Ennek semmi értelme. Mindenki AFK azmodannál normalon és úgy "farmol" -
El Rey
senior tag
Damn de jó, hogy megőriztem a treasure breach dungeonokat a goblin eventre.
2 őt megcsináltam és 58k obducitet adott és 6 os szintnél járok a goblin eventen. -
El Rey
senior tag

Mai szerzemény. Sanct lehetett volna jobb is.
-
El Rey
senior tag
Basszus találtam egy lila goblint és nem sebződött egyátalán. Beugrott a portalba és eltűnt

-
El Rey
senior tag
Nem tudom eldönteni, hogy ez a lucky hites amit kaptam ring of starlessre jó e valamire a sorcinak? Szeritetek?

-
El Rey
senior tag
Itt látja valaki, hogy mi lett sanctifiálva? Nem jövök rá .

-
El Rey
senior tag
Igen, összekevertem.
Hordát próbáltam/csináltam de egyrészt kurva unalmas másrészt én is azt vettem észre, hogy a megfelelő ND jobban adja a nyersanyagot.
sanctification használta valaki?
Én nem merem rányomni a mostani gearemre. Ha pl lecserél valami fontos dolgot rajta az nagyon nem lenne jó.
-
El Rey
senior tag
Legjobb cuccom ami esett eddig.

-
El Rey
senior tag
Az első drop bosstól.

-
El Rey
senior tag
Lilithet leverni még sosem volt ilyen könnyű T4 en.
-
El Rey
senior tag
Vicces ez a leaderbolt. Az első helyezett paladin olyan builddel lett első amit A kategóriába soroltak maxrollon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest