Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atok666
őstag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Endgameban mar lehet novelni a nehezseget, es kemenyedik a jatek. Sok a dungeon, meg a kulonfele challengek - item rewardokert , world pvp (na jo, nem az egesz vilag, de van benne pvp zona), tobb iranyba lehet fejleszteni a karit a paragon szinteken keresztul, nem csak a klasszikus stat bonuszok es a tobbi d3-bol ismert attributumokkal, picit hasznalhatobb craft rendszer stb.
Egyenlore nalam nagyon pozitiv a jatek, de nincs meg benne nagyon sok idom (62-es a karakterem meg csak).Atok
-
savior
őstag
infó özön: [link]
-
atok666
őstag
válasz
errorcode06
üzenetére
Elso ket szinten lehet jatszani a kampanyt. Miutan letoltad a sztorit, utana kulonbozo challengekkel tudod unlockolni az egyre nehezebb szinteket (kulonbozo dungeonokat kell lenyomni az aktualis szinten). Ot szintet latok egyenlore, az otodikhez lvl70 ajanlott es negyven szazalek bunti van a nem fizikai rezisztekhez.
Atok
-
savior
őstag
Én se tartottam, amíg jó videókártyám volt. Most hogy tönkrement izzadhatok megjelenésig, hogy a rx460 viszi e majd az abszolút minimumot.

Last Epoch, Path of Exile, Diablokat tolom még. Ezekhez szerencsére elég.
Mondjuk PoE2 is jön majd. Remélem ahhoz is elég lesz.
Néztem új kártyákat, de horror áron vannak csak. -
savior
őstag
A minimum gépigényről nem tudsz véletlenül valamit?
-
Bennyboy
őstag
én magára a gameplayre lennék kíváncsi, mennyire élvezetes a harcrendszer, skillek használata, loot stb.
-
atok666
őstag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Masodik nehezsegi szinten vittem vegig a storyt (magasabb lehetoseg nem volt), de nagyon konnyu volt. Meg az utolso bossot is gyakorlatilag letankoltam a barbarral (talan 2x kellett elmozdulni az egesz harc alatt). 0 kihivas
Atok
-
savior
őstag
Nekem lehet kimarad majd ez a jatek, mivel tonkrement a jo kis rx570 videokartyam, es igy csak egy rx460 van. Gondolom ezen meg nem futna normalisan.
-
atok666
őstag
Story lement. Kezdodhet az endgame. Nem egy rossz jatek

Atok
-
WayneGace
őstag
AH nekem kedvencem volt. A játék elején még rare cuccok is jók voltak, a legendary valóban ritka volt. És érdekes dolog volt, hogy egyébként jó itemeket, amiket nem használsz el tudod adni és vehetsz helyette olyat, ami kell. Szerintem egy ilyen loot központú játékben üde színfolt volt.
-
Raidon
őstag
A 2-t imádtam a Resurrected is bejött. Az eddigi hírek infók alapján úgy tűnik mintha a Resurrected-et erre hajazva csinálták volna. Nálam tuti vétel lesz. Transmog meg egyéb látványelemek vétele annyira nem lesz probléma. Auction House ne legyen
Az a 3-nál is bukó volt.
-
atok666
őstag
válasz
errorcode06
üzenetére
Ha nem rontjak el nagyon, akkor szerintem meg fogod tartani. Eleg sok benne a kontent, vilagban inkabb 2-esre hajaz, mint 3-ra, sotetebb a vilag. Persze ez szigoruan szubjektiv velemeny volt 4X level utan

Atok
-
Bennyboy
őstag
Engem sem zavar, h lehet majd skinre költeni amíg semmi olyat nem lehet kapni amivel bármi előnye lesz a playernek. Csak a gameplay és a hangulat számít meg, h bírják a serverek
-
ldave
félisten
válasz
olymind1
üzenetére
A játékfejlesztők sokmindent írnak és ígérnek, aztán majd idővel kiderül mi volt abból betartható és mi nem.
Félreértés ne essék, a játékot én is nagyon várom, a Diablo sorozatban van talán a legtöbb játékidőm a WoW és a Destiny után, a Diablo 1-2 mai napig tartó barátságokat is hozott nekem. -
olymind1
senior tag
Írják a blogban hogy hosszú távon lesz támogatva D4, season témákkal és új mechanikákkal is, meg több kiegészítőről is beszéltek, igaz DLC karakterről még nem, de D3-ban behozták a nekró DLC-t, így nem látom akadályát annak, hogy a 4-ben is megtegyék ugyanezt akár kiegészítők előtt/között/után.
-
olymind1
senior tag
Jaja, lesz transmog is, a sok alap cuccon felül valamennyi extra kinézetet kaphatnak a nem prémium fizetős battle pass-os free userek is játszással, csak nem annyit mint a fizetősök.
Egyébként érdekes, mert nekem D3-ban sok alap/alacsony szintű páncél sokkal bejövősebb volt mint a 60-70-es szintűek.
-
Vistaboy
veterán
-
Elemental
addikt
A gépemen el sem futna, de ahogy lehet rendelni, már fizetem is. A d2r-t is hajnal 5-kor vettem meg, kicsit csúsztam vele, a d4-et kicsit korábban szeretném.

-
errorcode06
őstag
Szerintem én előrendelem a dobozos CE-t. Max várok pár hetet megjelenés után. Ha nem lesz jó, simán elmegy annyiért amennyiért vettem...
-
WayneGace
őstag
-
ldave
félisten
válasz
WayneGace
üzenetére
Azért baj, ha ez a legegyszerűbb módja, hogy pénzhez jussanak, akkor a "terméktámogatás" az lesz, hogy párhavonta kiadnak majd új fizetős kozmetikai cuccokat, ahelyett, hogy valós tartalommal bővítsék a játékot. Abban is biztos lehetsz, hogy a pénzért vehető cuccok mind jobban fognak kinézni a játékon belül megszerezhetőknél.
-
savior
őstag
Ha jol ertelmeztem, akkor ingyenes kozmetika is lesz majd, mint a D3-ban a transmog.
-
savior
őstag
Ha valoban elerheto lesz decemberben az elorendeles, akkor karacsonyra meglepem magam vele.
-
Bennyboy
őstag
Én már letettem az előrendelésről. Annyira beszoptam a bf-el meg pár másik címmel, h semmi értelmét nem látom annak, h bétateszter legyek vagy nézegessem a 100 hibakód egyikét ami miatt nem tudok csatlakozni. Mert remélem az mindenkinek tiszta, h az első pár napban játszhatatlan lesz a játék mint a 3 volt. Addig meg legalább kiderül mekkorát kamuzott a blizz. Mondom ezt úgy, h a kedvenceim közé tartozott mindig is a széria. Régen még streameltem is pár 100 embernek, voltak heti adások, vendégek stb. Régi szép idők
-
Bencus88
nagyúr
Azért mert a sok Lacika meg Ferike addig sír amíg az anyja ki nem fizeti neki, hogy legalább itt siker élménye legyen és addig is kussba vana gyerek. Meg a sikertelen felnőtteknek is akik itt egy picit jobbak tudnak lenni a pénz miatt, mert amúgy semmit nem tudnak a való életbe elérni. És amig ezek lesznek sajnos az arány már a javukra van addig erőltetni is fogják ezt.
Én mindenesetre megveszem és biztos sokat játszom vele, de ha érezhetően erre fog haladni ez a játék akkor nem erőlködöm annyit vele.
-
TBT
addikt
Mondjuk ezt a szezonozást, mikrotranzakció hegyet és season pass erőltetést az október elején megjelenő Overwatch 2 is meg fogja kapni. Ott is kizárólag csak kozmetikai cuccokat ígértek, abból majd le tudjuk szűrni, hogy mire akarnak gondolni a Blizzardnál és, hogy mennyire fog ez működni... (Nyilván nem fognak csődbe menni a népharag ellenére, ahogy az Immortallal sem).
-
Bennyboy
őstag
Mint ha az immortalra is azt mondta vna a blizz, h nem lehet majd előnyhöz jutni pénzért.
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
válasz
Bencus88
üzenetére
Április végén érkezik egy Diablo IV tematikájú könyv. 1-2 hete talán írtam is róla, én inkább akkortájt várnám a játékot (április-május).
Március a pénzügyi negyedévük miatt nem lenne jó döntés, hiszen most szeptembertől a WoW WotLK Classic, októbertől az Overwatch 2, november végétől? pedig a WoW Dragonflight kiegészítő fog tejelni nekik (+ Diablo Immortal és a szokásos Hearthstone kiegészítő decemberben), így nyugodtan kiadhatják egy másik pénzügyi negyedévben a Diablo IV-et.#933
Biztosan lesz, de csak a Blizzard Gearstore-ból fogod tudni majd beszerezni, mint a legutóbbi (és a most érkező) WoW kiegészítő gyűjtői változatát. A Shadowlands 1-2 boltban még megjelent kereskedelmi forgalomban (pedig a régi kiegészítők gyűjtői változatát megannyi boltban be lehetett szerezni), a Dragonflight viszont már Blizzard Gear exkluzív és a Blizzard már nem is nagyon akar más boltokba küldeni semmit. Gondolom, így olcsóbb és jövedelmezőbb nekik - minden sarc náluk marad. -
errorcode06
őstag
Mit gondoltok, lesz belőle dobozos collectors?
-
TBT
addikt
Diablo IV előrendelés decemberben?
-
atok666
őstag
Nem vagyok “tesztelo”, de mivel a csalad reven kaphattam hozzaferest, igy kaptam is (nem is kertem, csak az ocsem szolt, h adjanak nekem is). Amugy csak veletlenul vettem eszre, h elindult a beta program - valami oknal fogva elinditottam a b.net klienst es latom, hogy ott vilagit a jatek… ha meg mar ott van, akkor neha elinditom.
Atok
-
sto1911
veterán
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Nem akarok atok666 ellen beszelni, de eddig semmi olyat nem mondott, amit ne lehetne tudni magatol a Blizzardtol. Ugyanez igaz a "szivargasokra" is.
Ha valoban tesztelo, akkor meg nem fogja kockaztatni sem a sajat, sem a rokona allasat, esetleg egy jo kis pert, meg akkor se, ha egy senki orszag senki foruman szivarogtat. -
Bennyboy
őstag
kicsit tartok tőle, h már annyira pénzéhes lett a blizz, h nem csak kozmetikai cuccokat lehet majd venni. Ha ez kiderül akkor nagyon messze elkerülöm majd annak ellenére, h a D3, ROS is meg van CE-ben. Undorító ez a hozzáállás. Ezért sem néztem rá arra a mobilos fosra.
A hangulat, grafika nagyon adja az eddigi videók alapján. Végre sikerült megtalálni a kellően sötét hangulatot a 2 óta. -
atok666
őstag
Sok meg benne a PH, szovegeket gyakran meg automata mondja szineszek helyett, skill tree wip, nehany dolog meg textura nelkul van, hianyzik a mikrotranzakcios modul
Pozitivum, h eddig meg nem esett le a kliens egyszer sem a 20 szint alatt 
Atok
-
savior
őstag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Annyi ido alatt felhuztak meg a kinai nagyfalat is.
-
soo277
őstag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Hát nagyon remélem
-
savior
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
A vsync ugyis 60 fpsre korlatoz.
-
atok666
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Meg nagyon wip. Ott a disclaimer is - "Ray tracing is currently WIP, expect significant performance lost, blablabla", ugyhogy ebbol meg barmi is lehet. Meg ott a dlss, ha mas nem segitene.
Atok
-
atok666
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
van
Atok
-
atok666
őstag
válasz
errorcode06
üzenetére
wqhd minden maxon dlss nelkul 100fps korul a faluban. rt-vel 6x (ez meg wip).
Atok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy vegyél egy ps-t

Mint a kisgyerek mikor várja a mikulást.