Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
pachito
üzenetére
Rengeteg a cél kari. Leszarják a játékot. Bizniszre mennek. Én ki is hagyom a köv. szezont. Hegyezgetem NL-ben a két kedvenc karim. Van még a Spear ama, amit bármikor ki tudok próbálni ha egyszer úgy tartja kedvem, ill. poénból egy Enchantress Kuko Shakaku-val.
-
wm2
őstag
Meg dupeolják. 50 Ber 5 euró csomagokban árulják. Mindenesetre én kész vagyok. Amit akartam egy Physic Bowa-tól, azt elértem. Még a resistre kellene jobban rámenni egy fasza craftolt kesztyűvel, de így is elvan. Persze addig úgysem nyugszom, ameddig egy 15-ös Faith-et nem tudok a kezébe adni.
Figyelni kell vele mit csinálsz, de imádni való. -
wm2
őstag
Februárig tart a szezon, de árak tekintetében már most kabaré az egész. :-)
-
-
wm2
őstag
Put Lacerator and Swordback paired on your weapon switch #2, this grants 83% chance to Open Wounds and 33% chance to proc Amplify Damage
Fire 3 or 4 Guided Arrows, then switch and hold out the Lacerator and Swordback as the Guided Arrows hit your opponent
When the arrows hit they will benefit from the 83% chance to Open Wounds and 33% chance to proc Amplify Damage
This glitch works with every type of +% chance to proc on any weapon typeyeah!
-
wm2
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Ha nincs Annid, használd. Egyébként fabatkát sem ér. Csak a perf! Mindenben csak a perf és az sem mindegy, hogy teliholdkor, vagy nappal esett. Lehetőleg ingyen persze. Máskülönben jön a "LoL".
Más. Eddig a Pala volt a kedvenc karim. De ez a Bowa, szépen maxolgatva, lehet túl fog tenni a Pala mániámon. Mindig van benne egy kis veszély, nem unatkozol vele (900 lifeos) de egy istencsapása.
-
wm2
őstag
Kár, hogy nem 2 os.
"+3 enchant orb with one socket is the point at which magic/rare orbs start to be better than eschuta. One socketed orb does a miniscule amount less (6 points) less average damage but gives 18% more AR. A two socket +2sorc/fire +3 enchant orb, or a +3 fire +2 enchant orb are better for AR and damage both." innen -
wm2
őstag
Nah. Már vállalható. Rettenetesen nézett ki a giant skullban.

A 30 FRW circek Ber környéke. Sztem annyit nem ér. A 20 FRW Gul. 89 FRW 85 IAS. Ami azt jelenti, hogyha sikerülne kirakni egy 15-ös FAITH bowt, akkor lemaradhat a glovesről a 20 ias (diamond <3). Elég ez neki. Ezt sem volt könnyű összehozni. Hátra van a PRIDE rw, egy +2 sk kesztyű és a max ar charmok hegyezése. Esetleg egy 2-3 res cipő, de asszem ez így is ok. Nagyon szeretem. Jó kis kari. Bocin szeretek vele futni a legjobban.A következő szezonra a tervem egy Enchantress sorc. Terv!
A Spear Amáról lemondtam. Majd egyszer. -
wm2
őstag
Bowa. Egyelőre Giant Skull-ban tolja, ami ad némi CB-t meg tettem bele 2x random 15 ias/valami resist joolt. Jobb nem esett, de amúgy sem pazarolnám rá. Sajna a circekre még gyúrnom kell, qrva drágák. Viszont nem ED IAS-t fogok bele tenni ha összejön az ára, hanem 15 max 15 ias-t. 100-150 fg körül is ki lehet fogni ahogy látom. A 14/15 meg ilyen 40-50 fg. Illetve van értelme "blood" cipőt gyártani neki. 30 FRW 10 FHR +dex 3% LL meg fire-light res kellene neki. CB Bowaval nem annyira hatékony (crushing blow with missile weapons reduces it by 1/8th), de azért jól jön. Az Atmas amut lecseréltem upped Witchwild String-re second handbe (ameddig nincs CTA, bár barbal nyomulok, így nics szükség rá). Merc. Szokásos felállás. Faith mellé jó lenne egy Pride, de ezt sem ebben a szezonban fogom kirakni.

-
wm2
őstag
Ez sem rossz ha van mellé egy jó ML gloves. Minél több a LL, annál kevesebbet kell pazarolni a vitára. A hardcore playerek egyáltalán nem raknak rá. Minden megy a dex-re. Ha balance, akkor 0,9-1,1k is bőven elég. Futni kell.

-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
Strafe/Atmas amu is jó. Cats Eye is kell a nyakába. Én ezt a kettőt preferálom. A fickó a Lord-ot írja, de sztem az Atmas és Cats jobb választás. Én 80%-ban a multiplet használom. A többi nekem sem pálya annyira. Ami az én tapasztalatom, hogy sajna kell az FRW circ a fejére. Nagyon böszme egy Bowa, ha nincs futása és speedje. Ha ehhez még jön, hogy nincs dual leech, akkor nem túl élvezet vele tolni. A +2 sk passive kesztyűk olcsók, mert kutya sem csinál physical bowat. JÓ lesz ez. Még az elején járok, de a lényeg, hogy nagyon is játszható. Egy takarító gép. Tele kell pakolni max ar charmokkal. Bármilyen jó. 2-10-1 dex ilyenek is. Nem kell kidobni. Pul-ért vettem 249/19 ravent.

A Harmony bowt én is szeretem, de sajna hellen kell a jobb rw, nincs mese.
-
wm2
őstag
Nagyon állat a physic Bowa. Viszont én nem tettem rá Guillt. GMB Faith is felejtős. Fasza 2/30 FRW 2 soc circ kell neki. Bele 15/xx jool. A 3x dmg-sek nem vészesek árban. Diamonddal megvan a 7 frames. Meg dual leech ring vagy gloves. FRW/IAS legyen. Up (vampirefang) Razortail. Ameddig nincs meg meg lehet hagyni a Mavinas circ/belt kettőst. Ad némi sebességet meg mana lopást, ill. +1 all sk-t és 20 str-et.. Kesztyű 2 passive sk 20 ias 15 dex (+1 bow kb kuka itt).
-
wm2
őstag
hehe ez jobb lett <3 1,5-30-15ed
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Igen.
Gondolkodom is rajta. Muszájból tolom ezzel (Smiter kolléga barbja mögött kullogva), de megszerettem. Physicalt ráér kihegyezni NL-ben (faith bow-t meg 1-2 charmot leszámítva minden megvan hozzá), ezzel meg összeboltolni rá a jó, jobb cuccokat. Még egy jó kis gheeds charmot kap majd. Circet páncélt kell kilukasztani és tenni bele 1-1 jó jewelt. -
wm2
őstag
Jó kis budget ez a Mavina szett. Kicsit felturbózod és mehet vele a hell pit MF. Ha csicsónak adsz egy jó eth Insit Travi is vállalható. Random ar max charmokkal tolom. Teljesen jó.
-
wm2
őstag
Nincs vkinek egy Mavinas páncélja feleslegbe?
Már csak ez hiányzik a szetthez. Ladder. (Forti/Faith kombó még odébb van. NL-ben viszont sikerült kirakni egy majdnem perf Ice Bow-t.) Bár ez most kifejezetten multiple/guided physical Bowa lesz. Smiter kolléga adott hozzá jó pár ar max sc-t. Itt is megköszönném neki! -
wm2
őstag
válasz
MutantZombie
üzenetére
Miért rakjátok gmb-ba? A Diamond Bow sokkal jobb választás. Szerintem persze.
-
wm2
őstag
válasz
Hellwhatever
üzenetére
-
wm2
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
A Lacquered pont jó lenne, de ha akarsz majd másik karit indítani, vagy eladni esetleg, akkor érdemes nem túl nehézbe tenni. Ezért én ilyen közepes armorokba szoktam. 15 ed eth Archon Forti sem vészes ahogy nézem d2jsp-n. Nem kell, hogy perfect (azaz 1.5 life) legyen. Azok ilyen 400-500 fg. Egy 1.125 meg olyan 250. Bőven elég rá.
-
wm2
őstag
válasz
MutantZombie
üzenetére
Találkoztam már jól felszerelet PvP bowazonnal. Drága. Élég csak a charmjaira gondolni, legyen az 'max ar life' vagy frw add sc. Egy 15-2-345 Faith sem olcsó. A már emlitett kesztyűről ill. stb. rare vagy crafted kiegészítőkről nem is beszélve. Ehhez képest az általad kiemeltek tescos cuccokban is könnyedén a sor elején tanyázhatnak. A legtöbb ember lusta. Nem szeretnek melózni egy meleevel. Ezért a jó bowa is inkább karakterépítők kedvence. PvP-ben jobb ha futsz előlük. Esélyed sincs.
-
wm2
őstag
válasz
MutantZombie
üzenetére
Én a Diamond Bow-t szeretem.
-
wm2
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Igen. Akkor jó, ha a knockback mellé van 1-2 bow sk / 20 ias / str-dex + dual res de inkább mf. Physical bowak viszont nem ezt használják, hanem a 2 passive sk (jobban boostol, mint 2 bow) + 10% cb glovest. De én letettem a kb gloves gyártásról ladderen. Nincs komoly Bowa. Fehér holló. HC-n is qrva jókat csináltam és azt sem tudták mi ez. Elajándékozgattam őket.
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Olyan Lo környéke.
Kiss_R: Heavens Light 2xShael. Um-ért viszont még nem kapsz. Nyomasd a hellsforgeot, hátha esik egy Gul. -
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Én jeleztem, hogy van egy olcsó Fortim. Ohm + istekért adtam végül. 15 ed-s Duskban vót.
Nekem Jah kell az Ice-hoz. Meg egy jobb kesztyű. Lement eddig vagy 50 nef / pruby kör. Mind kuka.
Vagy egy ilyen kb. Nem kell tri res meg mf. Csak 14/15 str dex meg 20 ias. -
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Szóljál aztán megyek. Én is ütöttem egyet kb. ekkor, de adom is unidként tovább.
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Igen, nyugodtan teheted grand mathron bowba is.
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Mint az életben, a hatalom egy kisszámú elit kezében van.
-
wm2
őstag
válasz
MutantZombie
üzenetére
Coooley szerint szétdupeolják a játékot.
Ladderen tényleg egyre kevesebben vannak. Se Baal. Se Trade.
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789
üzenetére
Én 2 db 1-es CTA-t raktam ki. Itt be is fejeztem. Buktam egy Lo-t gyakorlatilag. Az 1-es 2-es CTA-ért büdös életbe nem kapsz Ohm-ot. 3-ast senki nem vesz, mert ott már közel van egy jobb 4-5-höz. Illetve 1-es és 2-es CTA-val kitörölhetem a seggem a bociknál. Melee karival sokkal többet érek a life tap bottal. Hátrálunk a fagyasztó csicsóval, ránk húzom, rájuk küldöm és mehet a steak gyártás. Szóval inkább csinálok Forti-t, mert egy low Forti eladható legalább Lo-ért (ha jó armorba teszed!), de egy 1-es CTA nem adható el Ohm-ért.
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
válasz
Bennyboy
üzenetére
Pedig érdemes. Vagy vmi MF karival szedd össze neki a cuccokat. Pajzs elég egy Sacred Targe vagy Sacred Rondache 4 perf gyémánttal. A 35+ resistes legalább. Mivel a dam számít, még jobban is jársz, mint egy low gilded zakával. Grief kellenei fog. Phase Blade-be rakd. Hozzá egy Lord amu és Draculs. De ezeket ne vele akard megtalálni. Tényleg.
-
wm2
őstag
válasz
Bennyboy
üzenetére
Szenvedni fogsz az elején a Smiterrel. Lassú. Nem a csapkodása lassú, hanem haladni vele lassú. Illetve én nagyon szeretem a tescos smitert is Scepterrel meg Treacheryvel, de nem ugyanaz, mint Fortival és Grief-el. Szóval 2 Lo-ra szükséged lesz. Az ed AP-k nagyon drágák. Érdemes 15-öset venni, mert a rengeteg perfekcionista miatt életbe nem adod el árában. A Dusk olcsóbb, de cserébe hamarabb romlik. Nem vészes, de melee-vel én kerülnémn a durability-s cuccokat. Sokan írják, hogy használj Ral-t. Persze, csak erre van ideje egy smiternek, meg amúgy sem használnám erre craft stb. helyett. Nem. Nem kell dura. A physical immunok ellen elég egy Atmas Scarab amu, de ha össze-vissza runolsz és nemcsak Travi pl. mint én, akkor kell egy jó merc. Én A1 csicsót csak a vigor aura miatt használok. Nem bírja a Travit. Nagyon nem. Kis vékony csajt szétba..ák hamar, de a Dia/Baal-t meglepően jól bírja.
-
wm2
őstag
Az "O Pc sk N Sur" (sc, ladder, public trade) nem kicsit meredek.
-
wm2
őstag
kell vkinek egy eth Treachery csicsóra? Balrog Skin
165155 str req, free -
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Vevő vagyok rá ha találnál.
Nem kell dura annyi. -
wm2
őstag
válasz
Peddy789
üzenetére
Smite kolléga hammer/foh A5 barbival jól felszerelve. Én meg klasszikus Smiter A1 fagyasztó mercel. Bocizunk is. Szólóban is elég sokat. Küldöm a lájftáppot meg óvatosan visszahátrálok, hogy A1 merc tudjon jegelni. Nem rohanok bele a buliba. Bár néha sikerül.
Teljesen vállalható. Annyi, hogy Smiternek kell egy Forti meg sityakba vmi fasza ed jewelt és teljesen ok. Nyilván nem Black-el, hanem Grief-el. Jó nem egy caster még mindig, lassú, de vállalható. Én Hc-n is így toltam vele. Fohdinnel meg különösen jó nyomulni, mert így nem telézek Baalnál, hanem azt is végigtakarítjuk. -
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
15% Ed white Wire Fleece nincs véletlenül?
-
-
wm2
őstag
Hát lehetett volna több!
De még ez is qrva drága ladderen. 1x life 150 fg. 2x life 250. De akad aki többért hirdeti. 30-tól meg amennyit fizetsz érte. Hc-n egy 10-20 life 400-500 körül (szerk.: több az
). Pc 6 dex meg 6 str 5-6-7 ist. 12 fhr meg 6-700 fg. -
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Én sem. De nem ördögtől való az sem. In game egy 10LL Andyért hr-t akarnak kérni. Jspn-n meg bagóért veszel már. Ez nem eth természetesen. Lo-t is kaphatsz vagy 7-8-9 istért (nem néztem az aktuális árakat csak tipp) in game meg... inkább hagyjuk mit kérnek egy lóért. Az országodat.
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Engem mindig kiröhögnek, mikor mondom, hogy nem Mf-elek. Tele van a piac Shakoval, Zakával meg stb. népszerű cuccokkal. Csak egy darab fehér 35+ res Sacred Targe vagy 14-15 ed Dusk/Ap essen és már előrébb vagyok. A Charsinál 20k goldért vásárolt 3/20 kesztyűket Vex Ohm árában adom el. Amerikai szerveren jobb tradelni. Az EU erősen tükrözi néha a kelet-közép-eu mentalitást. Mint az autóknál.
Igaz, nagyon előrébb én sem avgyok a fehér cuccokkal, de azért az a néhány ist összejön hetente.Béla. Nightmaren toljad a public Baal runokat 75-80-ig. Pikkpakk előrébb leszel.
-
wm2
őstag
válasz
Prowler
üzenetére
Igen, beszéltünk róla korábban. Majd nl-ben fogom tolni vele. Eth Matriarchal Pike megvan. Sok helyen olvastam, hogy eth War Pike botd jobb választás lenne, mert át tudod passzolni, de Avelynn szerint a Matri jobb. Egyelőre majd egy Obedience lándzsával fogja nyomni. Esnek neki max ar charmok is. Alakul. Blood glovest craftoltam mostanában vagy 40-et. Kuka.

Mondjuk az ilyesmiket legalább Smiter tudja használni:
-
wm2
őstag
Semmi ilyet nem írtam. Volt pár millám, gambleztam. Nem tudom mi bajod. Egyébként sokkal nehezebb eladni azokat a gyűrűket, amelyeken nincs egy jó str vagy dex. Tapasztalat, mert sokat cratoltam. Hiába volt rajta jó duál. Sokkal könnyebb, ha van. Illetve ne régi non-ladderesként gondolkodj. A D2R ladder teljesen más. Aztán, a perf Raven de még a 230-240 is drága. Egy perf olyan 750-800.
-
wm2
őstag
válasz
Prowler
üzenetére
Én meg a 0 mf híve vagyok.
Korábban leírtam már miért. Aztán minél kevesebbet kelljen pakolni a str dex-re. Hp meg block miatt. A resist miatt már egy bizonyos szint után nem szoktam aggódni. Max block legyen meg. Több lájf az, mint gondolná az ember.A jsp engem sem érdekel túlzottan, de muszáj követni, hogy tisztában legyen az ember a dolgokkal. Ill. itt találtam meg a Fendzonomhoz a legjobb leírást. Szépen gyűjtögetem neki a cuccokat.
Én nem árulom drágán a szarjaimat. Smite fórumtársunk a megmondója (nyomtunk pár bocit mostanság).
-
wm2
őstag
válasz
Prowler
üzenetére
Vannak jobb life mana leech rare ringek, amelyek lvl74-esek. De azok közt is van olyan, ami rosszabb, mint ez. Némelyik craftolt meg 80++. Meg 90. A 19 str meg nem rossz a lehetséges maxból. Nekem ugyan nem kell ar meg leech, de ha találok egy ringet amin van str dex megnézem. Főleg Hc-n. Egyébként nem írtam, hogy top ez a ring, inkább dex kellett volna rá, de ha találnál egy ilyet nem használnád? Ha megnézed mi megy ladderen, akkor nagyon is eladható. Alig értékelhető cuccok is rohadt drágák. Vagy. Nemrég árultam egy lvl 6x-es dual craftolt ringet. Nem volt az sem top, de végül szó nelkül elvitték (ahogy a fenti Mf ringet is). Emléxem előtte bejött egy Barb, hogy ez így szar meg úgy szar. Mondtam neki, hogy a jobbak veszett drágák. Hát persze annyi hr már nem volt rá. Aztán elment futni egy A5-öt és meghalt.
-
wm2
őstag
Nem tudom, hogy ezeket végül mennyiért passzolta el, de nem adta olcsón őket.
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
2 all sk, 3 tornádó. lájf meg luk kell nekik. A tájp meg a színe sem mindegy.
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Igen. Ladder. Már nem aktuális. Ha lesz még jelzem. Ritkán esik 500+-os AP.
@lézerparaszt: d2jsp-n tudod meg nézni mire van igény. Az árakat is be tudod lőni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Figyelni kell vele mit csinálsz, de imádni való.

Már csak egy 14-15 // 2 fana aura kellene.

az a "max ar"