Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• malystryx

senior tag

Urak, kérnék egy kis segítséget. Volt már szó nem egyszer a rúna szavakról. Régen sosem alkalmaztam őket, nagyon keveset játszottam. A lényeg, hogy most használom őket, és találkoztam egy számomra érthetetlen dologgal.
    1. Az "OrtSol" azaz a "Lore"-t raknám ki. 2 socket-es helm kellene neki elvileg, act 1 végén találtam is egy fém sisakot, és a megfelelő sorrendben bele is tettem őket. Azonban a Lore nem működik így. Mérgemben eladtam, és nightmare vége felé visszamentem normal-ra farmolni, majd egy bőr sipkát találtam 2 socket-el, és ezen már működött. Miért nem jó bármilyen fehér sisak amiben van 2 socket?

2. Valamint a másik amit ki szeretnék rakni az a "Spirit", ugye a nemrégiben elhangzott 4 socket-es kristálykard kell hozzá. Kérdezném, hogy csak ez a fajta kard jó, vagy más 4 socket-es karddal is meg lehet csinálni? Sajnos a guide-ok ezt nem taglalják, hogy mely itemekbe rakhatunk ki szavakat, illetőleg mik a jók hozzá.

Erre a 2 dologra szeretnék fényt deríteni, segítsetek pár szóban legyetek kedvesek. Köszi előre is. :R

Új hozzászólás Aktív témák