- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Elsősorban azért, mert ennek legnagyobb a blokkja -> kevesebbet kell rakni dexre -> több mehet vitára
Az alacsony erő követelményből egyenesen következik ismét, hogy emiatt nem kell többet költeni erőre, mehet helyette vitára. Bár, ha BP vagy MP enivel szaladgál az ember, akkor ennek nincs jelentősége
rezist ezen is véletlenszeű
-
jim_raynor70
aktív tag
Pontosan ezek miatt. Alacsonyabb szinten, kisebb erovel fel lehet mar venni, es egy Sacred Targe kozel van a 45%-os rezisztanciahoz. Ebben a felallasban a Spirit 80-as ellenallast ad jeghez, villamhoz es mereghez. Ehhez pedig egy viszonylag magas block is tarsul, ezert sokkalta jobban ajanljak a Herald Of Zakarumnal is. Egy jo torch ezt tovabb fokozza, onnantol kezdve pedig szinte megallithatatlanul vagja at magat mindenen.
Sajnos, nalam kimerult az uzletelgetes a cserebereben a BattleNeten, igy nem tudok ehhez a reszhez irni semmit, de laikus szemmel az ATW-s linket melloznem. -
wikings2
őstag
D2jsp-n az a jó, hogy néha a szarból is lehet pénzt csinálni. Az első pár forum gold (fg) megszerzése után belejön az ember
Ladder resetkor mindennek felmegy az ára, szóval csinálsz egy full lowprice build smitert és mész UT-zni torchokért, abból rendesen van profit.
Első torchok olyan 1-2k fg ért szoktak elmenni, és a kulcs hozzájuk ha veszed és nem farmolod 600-700fg szóval rendesen van profit belőle.
Én szedtem belőle kb 3k fg-t 1 héttel ladder reset utáni kezdéssel.
Na most ha NL ben szeretsz duellezni 3-4k ért már kapsz op karikat. (vagy ha PvE is megfelel akkor kb 5fg ért kapsz random Enigmát, meg hasonlókat. érdekes árfolyamok vannak)
Nl ben egy random hammerdint amiminek 12k-12k dmg je van és mindenhol megállja a helyét szerintem 100fg ből nevetve kilehet hozni. Ladder árfolyam szerint 100fg nevetséges összeg.
-
wikings2
őstag
Szerintem azért ST mert low str req és az alap resik is jók szoktak rajta lenni. Az meg nem kicsit fontos
.
Hát én D2jsp-t ajánlanám. Régen volt ez üzletem azzal a shoppal amit linkeltél, de mire én azt megkaptam, és összejött a tényleges üzletelés...
D2jsp-n pörög az üzlet rendesen. Én is ott szoktam élni (wikings2 néven ^^)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest