Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyulus11
csendes tag
válasz
KicsiPaszuj
üzenetére
A modot én csináltam és nincsenek benne olyan változtatások ami a játékmenetre nézve csalás lenne! Annyi hogy több aranyat ad egy cuccért és hellen vagy bárhol 250k lehet a tárgy max értéke. Megnéztem ezt a PlugY témát ... nem tudom mi benne a jó. Ha az alap 1.12 patch-et megnézem és a PlugY-t akkor csak annyi a különbség hogy ami az alap diabloban le van tiltva az itt engedélyezve van + van ezen kívül azért egy két jó dolog.Ezt én is meg tudom csinálni.A stash viszont nagyon jó az tetszik
Pont erről beszéltem hogy nekem csak ez kellene és nem pedig egy "túl tápolt" cucc! De azért köszi a válaszokat, de továbbra is várom a választ a stash változtatásának megoldását. 
-
Gyulus11
csendes tag
válasz
KicsiPaszuj
üzenetére
Köszi szépen! Erről pl. olvastam már. Nekem 1.12 van fent a gépen. Nem tudom hogyha ezt felteszem akkor nem e módosít e a txtk-ben.A saját diablo "tuningom" egy nagyobb inventory-ból és egy ládából áll + minden act-ban max. 250 ezret adnak egy cuccért. Ha ezt a progit felteszem akkor belenyúl a játék többi részébe.(ezt nem akarom) Aszem ez lesz a végső megoldás
Azt nem tudod melyik txt-ben lehet állítani a stash arany befogadó képességét és hol? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gyulus11
csendes tag
Mert fullon van a ládám arannyal és magammal meg nem szeretem cipelni és inkább elszerencsejátékozom hátha találok valami jobb cuccot. Ezért is lenne jó ha a ládám nem lenne lelimitálva.....olvasgattam google, de megoldást nem találtam eddig. Értek a modozáshoz, de ezt nem tudom hogy lehetne megoldani. Erre kérnék választ!

-
Gyulus11
csendes tag
Üdv! Valaki aki ért a mod dolgokhoz az írja már meg nekem, hogy hogyan lehet a a ládában a max. arany kapacitást feljebb vinni. A druidám 79. szintű és zavaró hogy állandóan nyomni kell a Gamble-t. Jelenleg 2 milla fér a ládába, de szeretném ha pl 20 milla férne bele. Thanks!

Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- The Last Of Is 1-2 ps5 játék eladó!
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van. 11 28
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Apple iPad Pro 4th 12.9 2020 - Wi-Fi - Space Gray - 128GB - Akku: 86% - Megkímélt állapot!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pont erről beszéltem hogy nekem csak ez kellene és nem pedig egy "túl tápolt" cucc! De azért köszi a válaszokat, de továbbra is várom a választ a stash változtatásának megoldását. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)