- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
"MF-re szeretnék egy hammer palat összerakni, de az istenért nem találok Sacred Targe alapot a Spirithez, amin lenne rendesen res."
Van eladó 44 allres ST 4 sock
.
Ha van torch meg Enigma MP-be és nem szeretnék STR-re tenni, akkor el lehet érni vele a 114 STR-t?
Csont nélkül, csak kell anni is. Illetve, ha más megoldás nincs, akkor STR charmok kellenek.
Ugyanis van egy 43 all reses Royal Shieldem. Ebbe nem lenne jó a Spirit?
Jó a spirit, csak picit több DEX kell a max blockhoz.
Most Sandstorm vagy Waterwalk. Mert visszaolvasva egyszer ezt máskor meg azt ajánlod. Szerintem jobb a 20 FHR, mint a 60 life és 2db 12FHR-es PC SK, ugyanis az nem olcsó. Vagy miért a Waterwalk?
A WW a DEX miatt kell, ad 15-öt, kevesebb kell max blockhoz, és ugye ott a life is. A Sandy értelemszerűen STR-t és FHR-t ad, de az STR-re nem lesz szükséged, ha pedig MF hammer leszel, akkor FHR-re se.
Blocker light soso-t csináltál már?
Nem csináltam, sőt sima light sosot se. De én úgy hallottam, meg láttam mindenhol, hogy MB sorcnak Whistant szoktat tenni.
Pala mellé milyen csicska a legjobb? (nem feltétlen MF mellé)
A merc ízlés kérdése, én sosem válnék meg az NM Act 2 defes merctől, de van aki Faith-es bowert csinál mellé, viszont az Act 3-as noobmerctől megóvnálak, most hogy IM sehol, simán jó a bower, vagy az Act 2-es csicsó is. Majdhogynem tök mindegy, mit teszel rá, Faith az bowerre alap ugye, de armor lehet Forty is akár, vagy CoH, csak arra figyelj, hogy eth legyen. Sisaknak meg egy GZ eth Gaze pont király, life leech és damred, pont amire egy mercnek szüksége van. De armor egyébként lehet eth Shaftshop is, azon is van DR.
És nem tudom, hogy miért szeretik annyian a Dreamet
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest