- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske #12591 üzenetére
Hm erdekes, kivancsi lennek milyen igy a dps chaos-ban meg traviban.
Valoban ez a ribcracker jonak tunik, foleg uber bossok ellen.
Mondjuk sporolasrol beszelni fortitude melett.
Nekem is az lenne a kovetkezo cel.
Ma siekrult osszehalasznom egy 12% ed eth great axe-t, nagyon kemeny 15fg-ertKorubelul semmi ara nincs, alig talaltam eladot. Elhasznaltam az egyik socket questet, termesztesen 6 socket lett.
A zod, es vex runa osszesen fele annyiba kerult mint egy darab Lo. Vicc hogy mennyire olcso a zod. A srac meg kicsit panaszkodott is hogy olyan rossz erzes ennyiert eladni a legritkabb runat, dehat ez van
Azt hiszem nem kell panaszkodnom, feltem rendesen, de eleg szep rollt kaptam. Teljesen mas lett a kari igy, a damage kulonbseget nehez megsaccolni, kb 30% upgrade elmeletben, de ezzel hirtelen gyerekjatek a solo chaos, az oath runaszoval azert neha kozel volt a halal. Egyedul a felso sealnel kell vigyaznom hogy ne esz nelkul fussak nekik mert azok azert megcsuknak.
Diablo szerintem 2 sec alatt hal sima furryval, ugy hogy 15% cbm van csak.
Armornak en egyelore treacheryt hasznalok, bar ebben az uj rendszerben semmit nem szamit az off weapon ias ahogy latom:Kesztyunek en ezt a laying on hands-et hasznalom a 350% deamon damage miatt, bar nemtudom hogy ez a damage ilyenkor csak az alap weapon sebzes alapjan van szamolva?
Ezzzel az uj fegyoval mivel van rajta 200% undead damage, mar a diszno emrgezos arcok is azonnal meghalnak, szinte odaerek eltoloma furyt es mar futok is el mert 1 fury tuti megoli. Az oath -al azert kelett nekik altalaban 2-3 ability. Nemtudom, nehez merni mi a kulonbseg de ezzel mar ugyerzem tenyleg easy lett a farmolas.
Amugy a -20% req is eleg szexi, igy eleg volt 100 base strt kiraknom, meg egy par pontot dex-re.
Amulettbol en jelenleg metalgridet hasznalok, baz azt mashol nem lattam ajanlottnak, a deadly strike miatt lehet sokkal jobb lenne a hgighlord, van az is amugy, de szerintem a +4k attack rating azert nem art, plszu az allres is nagyon tetszik rajta.Felvettem hirtelen egy videot hogy legyen valami osszehasonlitasi alap, bocsi sajnos az egesz asztalt sikerult felvenni :/. Elvileg 1080p, de meg feldolgozas alatt: https://youtu.be/Fe7ZwEpzPZE
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest