Új hozzászólás Aktív témák

• Peddy789

őstag

válasz zsirfecske #12591 üzenetére

Hm erdekes, kivancsi lennek milyen igy a dps chaos-ban meg traviban.
    Valoban ez a ribcracker jonak tunik, foleg uber bossok ellen.
    Mondjuk sporolasrol beszelni fortitude melett :D.
    Nekem is az lenne a kovetkezo cel.
    Ma siekrult osszehalasznom egy 12% ed eth great axe-t, nagyon kemeny 15fg-ert :D Korubelul semmi ara nincs, alig talaltam eladot. Elhasznaltam az egyik socket questet, termesztesen 6 socket lett.
    A zod, es vex runa osszesen fele annyiba kerult mint egy darab Lo. Vicc hogy mennyire olcso a zod. A srac meg kicsit panaszkodott is hogy olyan rossz erzes ennyiert eladni a legritkabb runat, dehat ez van :D

Azt hiszem nem kell panaszkodnom, feltem rendesen, de eleg szep rollt kaptam. Teljesen mas lett a kari igy, a damage kulonbseget nehez megsaccolni, kb 30% upgrade elmeletben, de ezzel hirtelen gyerekjatek a solo chaos, az oath runaszoval azert neha kozel volt a halal. Egyedul a felso sealnel kell vigyaznom hogy ne esz nelkul fussak nekik mert azok azert megcsuknak.
    Diablo szerintem 2 sec alatt hal sima furryval, ugy hogy 15% cbm van csak.
    Armornak en egyelore treacheryt hasznalok, bar ebben az uj rendszerben semmit nem szamit az off weapon ias ahogy latom:

Kesztyunek en ezt a laying on hands-et hasznalom a 350% deamon damage miatt, bar nemtudom hogy ez a damage ilyenkor csak az alap weapon sebzes alapjan van szamolva?

Ezzzel az uj fegyoval mivel van rajta 200% undead damage, mar a diszno emrgezos arcok is azonnal meghalnak, szinte odaerek eltoloma furyt es mar futok is el mert 1 fury tuti megoli. Az oath -al azert kelett nekik altalaban 2-3 ability. Nemtudom, nehez merni mi a kulonbseg de ezzel mar ugyerzem tenyleg easy lett a farmolas.

Amugy a -20% req is eleg szexi, igy eleg volt 100 base strt kiraknom, meg egy par pontot dex-re.
    Amulettbol en jelenleg metalgridet hasznalok, baz azt mashol nem lattam ajanlottnak, a deadly strike miatt lehet sokkal jobb lenne a hgighlord, van az is amugy, de szerintem a +4k attack rating azert nem art, plszu az allres is nagyon tetszik rajta.

Felvettem hirtelen egy videot hogy legyen valami osszehasonlitasi alap, bocsi sajnos az egesz asztalt sikerult felvenni :/. Elvileg 1080p, de meg feldolgozas alatt: https://youtu.be/Fe7ZwEpzPZE

Új hozzászólás Aktív témák