- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukorka
addikt
Na szép. Megnéztem a lapot és ott találtam hogy van ez a Tong's Rescue küldetés amit Hengshában kellett volna felajánlania valakinek. Erről lemaradtam mivel már túlmentem. Na nem baj majd bepótolom következő végigjátszáskor.
Van erről már valami Enciklopédia hogy hol milyen küldetések vannak? Witcher 2-höz kapott kézikönyvemben le volt írva minden részhez hogy milyen küldik vannak és igaz én csak utólag néztem meg de másodszorra már nem hagytam ki egyet sem . Szóval egy ilyen jó lenne mert elsőre természetes hogy elnézek pár dolgot de másodjára már nem bíznám a véletlenre főleg hogy akkor kevésbé olvasgatnék úgy mint most hanem pörgetném a küldetéseket

Új hozzászólás Aktív témák

- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Bomba ár! Acer Travelmate P414-51 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest