- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
válasz
Jester01 #1183 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nem kell oda begin-end, mert kapcsolóként működik és a végén az egész try-except részt zárja egy end; (de persze most kipróbáltam és minden maradt a régiben, így is).
A suliban amikor példaprogit írtam, akkor ''rendes'' számokat olvastattam be Edit mezőről, ott is ez volt.
VISZONT! és ez elég lol - elnézést is kérek érte:
Tehát, oké bejön ez a durva hibaüzi, de utána ha nem run->program resetet választok, hanem run->run-t akkor megy tovább a progi és meg is jelenik a ShowMessage ablaka...
Mert ugya progi ott ''kiakadt'' csak úgy tovább nem tudtam menni ezért kellett a run menüpont.
Ám ez kezdett gyanus lenni, így megnéztem, mi van ha nem a Delphiből futtatom a progit, hanem az .exe filet indítom. Nos ekkor tökéletesen működik... lol engem az zavart meg h a fordítóból ilyenkor elszált a progi, feljött a delphi saját hibaüzije, én meg csak a run-> menüvel tudtam tovább menni.
Azért köszi, és bocs h ilyennel fárasztottalak, ez azért tanunságos volt.
Viszont a másik problémámra tud vki. vmi. megoldást?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest