- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
VladimirR #596 üzenetére
amit kihagytam (bar egy resze a kodbol ugyis latszik):
az ertekadas ugy sem megy, ha a tomb elemeit egyenkent probalom atadni (eredetileg igy volt a kodban, kinomban irtam at erre, mert value[i]-re azt mondja, hogy inaccessible value -- akar public, akar private, akarmi)
erre csak egyvalamit tudok mondani: wtf? -
VladimirR
nagyúr
kesz, feladom, hulye vagyok
itt a kod (Bővebben: link), valaki legyen szives nezzen bele, mondja meg, hogy mi baja van
a kovetkezo sorra mindig acces violationt dob (azaz nem mindig, csak akkor, ha 128byte-nal nagyobb file-t valasztunk ki, mert kisebbekbe nem olvas bele)
value:=newvalue; (ez az u_charray.pas file-ban van, a t_charray.getfile fuggvenyben)
egyszeruen nem ertem, a value es newvalue tipusa megegyezi, nem megy se cim, se ertek szerinti atadassal, fogalmam nincs
elore is koszonom a segitseget
[Szerkesztve] -
-
VladimirR
nagyúr
na, most nagyon lama vagyok
unit akarmi;
interface
type t_class=class
private
size:byte;
public
function getsize:byte;
end;
implementation
function t_class.getsize;
begin
getsize:=size;
end;
end.
miert all ez le access violationnal annal a sornal, hogy getsize:=size?
meg a watch ablakban miert mondja azt a size-re, hogy unacceptable value? -
btotyi
tag
ha fix méretű akkor deklarálj array[0..xx] of chart. csak ne felejts el a végére tenni egy #0-át vagy deklarálj egy rekordot aminek egyik eleme a tömb és a másik egy fix #0
Ja és a legutolsó Delphik (talán a 6-os óta, de ezt meg kellene néznem) a sima string típust belül null terminated-nek kezelik
[Szerkesztve] -
LinX
tag
válasz
VladimirR #588 üzenetére
Oxi. Köszi. Megprobálom, ha hazaértem... Amúgy kikapcsolni a keretet eddig is tudtam valahogy, csak akkor maximális ablakméretnél full képernyős lett, tehát a tálcát is eltakarta. Mig amikor keretes, akkro maximálisnál a tálca is látszik.
Megnézem, hogy így mit reagál...
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
na megint ittvagyok: ki kellene irnom file-ba egy 128byte meretu rekordot, de nem tudom, hogy hogyan lenne a legjobb, ugyanis van benne nehany null-terminated string, amiknek viszont fix merete kellene, hoigy legyen a file-ban
tehat ha pchar-t hasznalok, akkor kisebb esetleg lesz, ha meg string-et, akkor nagyobb, a 0. byte miatt (meg az nem is kell bele)
ugy vegulis meg tudnam csinalni, hogy byte-onkent feltoltom a puffert, amit aztan kiirok, de ez nem valami elegans megoldas
tehat hogyan lehetne ezt megoldani?
koszonom -
LinX
tag
Sziasztok!
Még most ismerkedek a témával, de olyan kérdésem lenne, hogy:
- hol lehet kikapcsolni, hogy ne legyen a form-nak kerete
már egyszer sikerült, de akkro maximalizálásnál egész képernyősbe ment át
Nekem meg olyan kéne, hogy ne legyen windows keret, csak a form, viszont úgy, hogy maximális nagyság esetén a tálca még látható legyen...
Remélem nem komplikáltam túl a kérdést...
Köszi! -
btotyi
tag
válasz
VladimirR #584 üzenetére
Megpróbálom sorjában:
Lehet, persze. Megnyitod irásra/olvasásra belepozicionálsz ahova akarsz, beleírsz, bezárod.
Beszúrni persze közvetlenül nem lehet de nyitsz egy újat az elejére beírod amit akarsz és a régi file tartalmat hozzámásolod és törlöd a régit.
Memória kérdése de szerintem 100~150MB-t még tudsz allokálni.
if FileListBox1.Selected[n] then
Blokkonként olvasol addig amíg a keresett részt meg nem találtad. Ha sebességet akarsz elérni akkor a szektorméret (512 byte) többszörösét olvasod be egyszerre.
A pufferben tudsz keresni de magadnak kell megírni. -
VladimirR
nagyúr
par kerdesem lenne igy hirtelen:
-lehet-e egy file-t modositani, es ha igen, akkor milyen modon, a file ujrairasa nelkul (tehat nem ugy, hogy kiolvasom, majd az egeszet atirom egy masik file-ba, a modositasokkal egyutt, hanem megnyitom, egy 128byte-os blokkot atirok, majd mentem)?
-lehet-e file elejere beszurni (van egy olyen sejtesem, hogy nem)?
-ha a fenti ket kerdesre a valasz nem, akkor hogyan? megnyitom a file-t, kiolvasom, torlom a filet, majd ujrairom?
-tovabba ha a fenti ket kerdesre a valasz nem, akkor mekkora file-t olvashatok be memoriaba? fileopen-nel ugye beolvasom a file-t mondjuk egy Buffer nevu valtozoba - mekkora meretig mukodik ez? 100-150MB-os file-t meg elbir? esetleg tobbet? vagy hasznaljak temp file-okat?
-ha van egy filelistbox-om es a multiselect engedelyezve van ra, akkor hogyan lehet megtudni az osszes kifelolt file nevet?
-ha nem tudom, hogy mekkora reszre van szuksegem a filebol, akkor mi a teendo, hogyan olvassam be? azt tudom, hogy a file legelejerol kell olvasom, csak azt nem, hogy meddig - azaz joesetben a blokknak van egy 10byte-os footer-e, de ez nem biztos (meg at kell ragnom a specifikaciokat)
-lehet keresni valahogy a file-ban, vagy ezt magam kell megoldjam?
koszonom
[Szerkesztve] -
JulWCZar
senior tag
Van valami mód arra hogy könnyedén megoldható legyen korlátozott felhasználó esetén pl.: egy dat fájl létrehozása?
-
Hani
aktív tag
válasz
Sixkiller6 #578 üzenetére
Jajajaj... a Fórummotor lecserélte a Word( s[ i ]) -t ... csodálkoztam is, hogy miért lett kurzív minden az s után...
Mellesleg lehet, hogy simán megy
SendMessage(ActiveControl.Handle, WM_KEYUP, Ord('C'), 0);
módon is a dolog - ha igen, akkor nem kell ablakot keresgélni, ami örvendetes.
Ekkor simán csinálhatnánk egy paraméterezett eljárást, char paraméterrel, ami a 'C' helyére kerülne... csak most nem tudom kipróbálni.
[Szerkesztve] -
Hani
aktív tag
válasz
Sixkiller6 #576 üzenetére
A PostMessage körül kell keresgélned.
Ha már úgyis benne vagyunk az ablakoknak küldött üzenetekben, küldjük el ezt a bill-leütést pl. a Notepad-nak.
Procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
Var
wnd : HWND;
i : Integer;
s : String;
Begin
//Megkeressük a notepadot
wnd := FindWindow('notepad',nil);
If wnd <> 0 then
Begin
wnd := FindWindowEx(wnd,0,'Edit',nil);
// Ha már úgyis megtaláltuk, beleírunk jól:
s := 'NoMijaFene,NemisNyútama Billyenjtyúkho';
For i := 1 to Length(s) do
SendMessage(wnd, WM_CHAR, Word(s), 0);
// nyomunk utána egy [ENTER]-t, hogy szép legyen
PostMessage(wnd, WM_KEYDOWN , VK_RETURN, 0);
// vagy [SPACE]-t, vagy... ezeket megtalálod a helpben.
PostMessage(wnd, WM_KEYDOWN , VK_SPACE, 0);
End;
End;
Szerk: Hinye, de szépen megformázta...
[Szerkesztve] -
Sixkiller6
őstag
hogy tudok egy virtuális billentyűlenyomást megoldani?
szal azt szeretném h egy adott billentyű nyomódjon le vmikor. -
_AnTi_
tag
A Pos függvény az első találatig keres, és a keresendő karakter szövegben található pozícióját adja vissza. Kicsit zavaros lett ez a mondat...
Tehát:
Ha Te 'r' betűt keresel és 13-at kapsz vissza, akkor az azt jelenti, hogy az első 'r' a 13-ik helyen található az általad vizsgált szövegben. Mellesleg a Pos case sensitive, tehát az 'r' és az 'R' különböző karakterek!
Szerintem egyszerűbb lenne egy ciklussal megvizsgálnod a szöveget! -
yksz
aktív tag
Már rájottem, hogyan használjam, csak ha keresem az r betut egy sorban 13 az eredmény, pedig csak 4 van benne
Beolvastam a sort T változóba.
Edit1.Text:=Inttostr(Pos(Keres, T));
Vagy ez így egy nagy hulyeség, amit csináltam? -
btotyi
tag
válasz
<Adamsky> #560 üzenetére
IBExpress csomag (Delphi InterBase fül)
IBDatabase, IBTransAction, ListBox, BitBtn felrak egy formra. IBDataBase default transaction beállít IBTransAction1-re. Dupla katt IBDataBase1-en. Adatbázis jellemzők beállít. BitBtn1.OnClick-be beír :
IBDatabase1.GetTableNames(ListBox1.Items,False); // A boolean érték azt jelzi hogy kellenek-e a system táblák.
Program futtat gombra kattint és a listboxban megjelennek az adott adatbázisban található táblák. -
corm
senior tag
Lehet hogy ezt sokan nagyon láma kérdésnek veszik, de nem izgat: sza az a kis idegesítő bajom van hogy egyes karaktereket magyar bill.kiosztással nem tudok leírni, pl. [ és sehol nem találom a gyorsbillentyűbeállításokat, mert gondolom ez állhat a háttérben. Szóval ha valaki tuggya holehet felszabadítani kedvenc szögletes zárójelem pls mondja meg.
-
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Hogy tudnám levizsgálni egy tábla létezését -- lehetőleg -- SQL-ből? -
Patyo
csendes tag
Hali!
másképp teszem fel kérdésem :
ha a getcurrentdirt használom és exe-be lefuttatom az exe aktuális utvonalát adja meg eddig ok.
ha ugyanezt activeformon azaz activexen egy hmtlbe teszem akkor a html megnyitásánál mindi a böngészö cimét adja vissza vagy a windows\asztalt nekem arra kéne ez a parancs hogy egy filet megnyissak fenn a tárhelyemen pl találatszámlálonak egy filet amibe beleir. hogy kell megadni fenn az utvonalat ? -
granpa_matis
aktív tag
Valuta atvalto(Currency)komponensre lenne szuksegem, lehetoleg olyanra, ami webrol frissiti az arfolyamokat...
Ha ismertek ilyet, ne kimeljetek. -
Hani
aktív tag
Bocs, nem voltam elég világos.
Legyen mondjuk a timered neve T1Timer. Ekkor
procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
Var handle_abc_Window: HWND;
Begin
//Lekérem a handle-t a keresett ablakhoz
handle_abc_Window:= FindWindow('abc', nil);
//Ha 0-t ad vissza, akkor elbuktam, ha nem, akkor van ilyen, és indul a timer
If handle_abc_window<>0 Then T1Timer.Enabled:=True;
...
...
...
end; -
Patyo
csendes tag
Hellóka!
Nekem abban kéne segitenie valakinek hogy delphi 5 ben ha egy projektet csinálok akkor a getcurrentdir vagy bármely más parancs ami az aktuális könyvtárat adja meg az müködik de ugyanez ha activexben próbálom nem müködik, hogy lehet activex ben lekérni hogy mi az aktuális könyvtáram és ezt egy változóba megadni mert ha egy filet akarok megnyitni és csak beirom a nevét és az aktuális könyvtárban van akkor sem tudja megnyitni mert nem találja bezzeg ha projektben irom akkor megnyitja. vagy azt modja meg v. hogy hogyan lehet activexben fenn egy tárhelyen file elérési utvonalat megadni pl: ha megakarom nyitni a haha.bmp-t akkor mit irjak be mert annyi hogy haha.bmp nem elég; -
Hani
aktív tag
Lehet, hogy nem megy, mert most nem tudom kipróbálni, de a FindWindow körül keresgélj.
procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
var
handle_abc_Window: HWND;
begin
handle_abc_Window:= FindWindow('abc', nil);
end;
Ha nullával tér vissza, nincs ilyen app. Ha meg van, akkor a hozzávaló handle-t adja meg, ami alapján be tudod zárni, és máris tudod, hogy nem fut
Sok szerencsét. -
yksz
aktív tag
Hogyan ellenorzom egy másik program futását?
If .... then csinál vmit
Mit kell írni a .... helyére ha C:/abc.exe futását akarom ellenorizni? -
bdav
őstag
hi mindenki. a következő kérdésem lenne (5.0 delphi ha számít).
hogyha MDI alkalmazást akarok csinálni, akkor az mdi gyerekablakok kódjából hogy tudnék az aktív mdi gyerekablakra hivatkozni? konkrétan lenne egy procedure ami egy adattáblából egy stringgridbe olvas, de ha saját procedure-ket csinálko, akkor kell egy hivatkozás arra hogy melyik formon szeretném elérni az elemeket, csak ez mdi ablakoknál nem igazán működik (megpróbáltam hogy az mdi gyerek létrehozásakor átadjam a formot tartalmazó változót a formhoz tartozó programnak, de több mdi gyerekablak esetén ez már nem működik, ami gondolom normális). valaki tud mondani rá valamit? -
Esmein
nagyúr
Tudja valaki honnan lehet letépni egy 6.0-s delphi personal-t ? A borland oldalán az istennek se találom.
-
yksz
aktív tag
Egy szovegben egy karakterlánc létezését hogyan tudom ellenorizni?
-
btotyi
tag
Nézd meg a ZIPMaster-t Bővebben: link
-
Alan
aktív tag
Tusi, megértelek. Ha ott lettem volna, biztos pofán vágom.
De nem az számít, hogy mit csinált az a majom, meg mit gondolt a bizottság, még csak nem is a jegy. Az számít, hogy megcsináltad. Lehet, hogy neked úgy tűnt, hogy nem sikerült jól, de szerintem igenis bizonyítottál.
Gratulálok, és ha tanítani fogsz, nevelj jó diákokat, olyan kitartókat és lelkeseket és fejlődőképeseket, mint te -
tusi74
őstag
Most hogy a bőgést már befejeztem, összefoglalom a mai államvizsga élményemet.
Nagy kegyesen megérkezett a témavezetőm, aki az egész félév során oly sokat segített, hogy mással kellett elolvastatnom a szakdolim.
Azt mondta, mindent összekészít. Mondom, szeretném látni, még a védés előtt, hogy a fut a progi, meg minden. Ilyet szól, hagyjam készüljek csak!
Megbíztam benne, mégiscsak egyetemen tanít.
Elkezdődött a védés. EGY SZEPTEMBERI VERZIÓT TETT BE!!!! Semmi nem ment rajta, az még csak formok tervezete volt.. Kínos csend közöltem, itt a pendrive-om tegyük fel arról. Nem volt WinRAR kitömöríteni.
A net persze nem ment. Ezalatt a közjáték után elkezdtem vetíteni a prezentációt, amikor is mondták, letelt a rendelkezésre álló idő.
Most nem az, mert a végén 5-ös lett a diplomamunka, meg a védés is, gondolom, most befogták a pofámat, de így ledegradálni más munkáját. Az összes évfolyamtársam sokkal lazább témából írt. Látszott, hogy az én tudásomhoz képest nagy falat volt az Oracle+Delphi, de végigcsináltam. És akkor így belémtaposni. Egy államvizsgán rendelkezésre kellene állni minden eszköznek a zavartalan lebonyolításhoz. Valszeg ma még arra a winyóra, ahol ez megy kiadom a format parancsot, összetaposok minden CD-t, és azt is elfelejtem, hogy valaha ezt csináltam. Ott egy tanárnak, akivel nagyon jóba vagyok, mert nappaliról ismerem, mondtam, hogy én nem a jegyért csináltam, hanem mert bizonyítani akartam.
De azért köszi a szurkolást. Mától hivatalosan középiskolai informatika tanár vagyok. Papíron. -
_AnTi_
tag
Nézd meg ezt, hátha segít!
Bővebben: link
Bár azt hiszem, hogy a becsomagolós része fizetős...
[Szerkesztve] -
Hani
aktív tag
Helló mindenkinek.
Valaki hallott már Delphi alatt valamilyen zip /rar /ace /arj /... csomagolt file - rutinokról?
Csinálok egy rakás textfile-t, meg azokhoz minimum egy kép is tartozik - ezt szeretném egy csomagba rakni, hogy egy szerver a net másik oldalán ki tudja bontani.
Szintén másik kérdés, ami most hirtelen eszembe jutott, tehát még nem néztem utána, de mindjárt: .jpg képek kezelése: Van olyan rutin, amivel át lehet méretezni (/tömöríteni, méretcsökkenteni, stb) ? -
Erick
csendes tag
Köszönöm mindenkinek aki segítetett.
No meg azoknak akik nem segítettek!
A progi elkészült.Hétfőn le is adom.
Szal kösz mindenkinek mindent! -
Alan
aktív tag
Szia tusi, jól elmerültél a diplomamunkában, te szegény.
Szerintem ez nem offolás, jó helye van itt a kérdéseidnek, úgyhogy leírom az egy-két vérszegény ötletemet:
1. BDE
Amit btotyi mondott, az nagyon jó. A BDE egy egységes programozói felületet adó, fizikai adatbáziskezelést elszigetelő szoftverréteg, nagyon sok relációs adatbázismotort támogat, ráadásul ODBC-n keresztül bármilyen adatbázishoz illeszthető (még pl. vacak Excel fájlokhoz is), így elvileg univerzális programot tudnál írni, ami nulla vagy minimális módosításokkal használhat DB2-t, Oracle-t, Interbase-t, Sybase-t vagy akár a jó öreg Paradox táblákat (legjobb, ami a kis helyi adatbázisok kezelésére abszolút megfelelő és kényelmes.
(A legnagyobb hátránya egyébként szintén ebből a funkciógazdagságból adódik: egyrészt nagyon komplex, már nem is fejlesztik tovább, másrészt maga a BDE motor nem tud rendes kétfázisú tranzakciókezelést, harmadrészt a teljesítménye és megbízhatósága bizonyos rekord/felhasználószámig nagyon jó, utána viszont hirtelen letörik, ami általában nem elfogadható. Én szeretem amúgy, a határain belül igazán jó kis adatbázismotor. Tapasztalatom szerint kb. 10-15 user és 15-30.000 rekord/tábla a maximum, utána dögvész.)
2. TStringGrid
Nehéz kérdés, hiszen a DBGrid-et pont adatbáziskezelésre találták ki... mondjuk mondd azt, hogy rugalmatlannak találtad és a TStringGrid viselkedése, a megjelenítés, az adatbázis-illesztés sokkal jobban testreszabható (ami igaz is). Erre sajnos valószínűleg azt fogják mondani, hogy nem biztos, hogy megérte a rengeteg pluszmunkát, mert annyival nem lett jobb a szoftver, amennyi extra időt a TStringGrid-es megvalósítás elvitt, és igazuk lesz, de majd mosolyogj szépen -
btotyi
tag
BDE: Ha BDE-t használsz akkor ELVILEG le tudod alatta cserélni az ab-t mivel a BDE egy abszrakt réteget tesz közéd meg az ab közé. Nézd meg az SQL Explorert (kicsit problémás ugyan de alapjában használható). Abban is minden ab (amihez van BDE interfész) ugyanolyan módon kezelhető. ( Na persze nem tud minden finomságot amiket a a natív kliensek de működik)
StringGrid : mert megtanulsz egy kicsit másképpen gondolkodni meg programozni mint a drop'n click komponensekkel -
tusi74
őstag
válasz
BatemanX #524 üzenetére
Mivel itt vannak a virtuális segítőim ide írom. Valójában Alan+Lao-Ce tudja miről
beszélek, de más válaszát is nagyon megköszönném.
Biztos emlékszenek itt páran még, én írtam a diplomamunkára a progit,
Oracle+Delphi. Most nagy nehezen előkerítettem a témavezetőm, aki bár
ismét nem segített, kiadta, mi kell a védésben:
1. Miért volt jó választás, hogy BDE-vel csináltam az adatkapcsolatot?
Ez nekem azért volt furcsa, mert ő mondta, hogy ezzel csináljam, aztán
még a fórumon is írta Lao-ce, hogy nem biztos, hogy ez volt a legjobb választás.
2. Miért használtam TStringGrid-et DBGrid helyett?
Hát mert azt mondta.
Szóval, ha lenne valakinek annyi ideje, hogy leírna legalább 1 érvet,
az sem baj, ha még magad se hiszed, hogy a BDE jó választás volt.
Ugyanígy a TStringGrid-re is kellene egy értelmes érv.
A válaszok már jöhetnek magánban, hogy ne legyen teljesen szétoffolva a topic. -
-
-
Deplhi 7 alatt akrok programozni. Delphi 6-ban ismertem a jól bevált Server-Socket komponenseket. De ez 7.0-alatt nincs. Itt mi helyetesíti ezeket!! HELP!!
-
Erick
csendes tag
Könyvtártörlésre tud valaki megoldást?
-
Erick
csendes tag
Csak 43 másodpercet késtem!
-
Erick
csendes tag
Hali Terrorista!
Próbáltad már a copyfile utasítást?Egyszerű használni,tiszta dos.
copyfile(honnan\mit, hova); -
Terrorista
senior tag
válasz
Terrorista #507 üzenetére
a problem megoldódott közben..
-
-
yksz
aktív tag
Tudom, hogy nagyon alap, de hogyan lehet egy .txt-bol csak egyrészletet kiolvasni. Pl minden'abcd' karakterláncután hagyjon ki egy sort?
-
Terrorista
senior tag
Üdv!
A másolás felől érdeklődnék delphi alatt.. Egyszerűen nem értem miért nem képes átmásolni a delphi egy file-t. TP alatt tökéletesen működik, de itt csak a file első sorát hajlandó átmásolni vagy egy kunyi bitet se..
Assignfile(f,honnan);
Assignfile(,hova);
Rewrite(c,1);
Reset(f,1);
repeat
blockread(f,puf,sizeof(puf),readbyte);
blockwrite(c,puf,readbyte,writebyte);
until (readbyte<>writebyte) or (writebyte=0);
Closefile(f);
Closefile(c);
Valaki ha tud esetleg egy jó működő megoldást egy file másolására annak nagyon örülnék! Sürgős lenne!
Előre is köszi!
[Szerkesztve] -
-
-
BatemanX
tag
válasz
Flashback #501 üzenetére
Megvannak azok a komponensek, csak nincsennek kirakva a komponenspalettára (nem tudom miért). A lehetőségeid a következők:
A usesben elhelyezed a ScktComp, Sockets, Winsock unitokat és utána már használhatod a TServerSocket és TClientSocket objektumokat, persze ekkor kódból kell létrehozni őket. A másik lehetőség, hogy vmelyik package-ben el kell helyezni az ScktComp unitot (sajna nem emlékszem melyikben), ezután az internet palettán megjelennek a komponensek. -
valaki
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Stellar Blade
- Nintendo Switch 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest