Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
msz151
csendes tag
válasz
Tomeewap
üzenetére
Hali,
köszi a segítséget.... megnyugtató volt a válaszod
, reméltem hogy hasonló véleményeket fogok kapni. Az aksi üzemidőről tudnál valami tájékoztatást adni? Jellemzően hálózatról fogom használni, de a mostani Asus-om 1,5 órás kapacitása kicsit kevésnek tünik. Esetleg i7-es procikról van-e valamilyen tapasztalatod? Ha csak a teljesítményt nézném (persze nem csak azt nézem
), az lenne az optimális választás. -
SzaboZE
addikt
válasz
Tomeewap
üzenetére
Nézd meg a dell support oldalán, szokott lenni HDD firmware, lehet hogy segít. Ha nem, akkor futtasd le a delldiagot, hátha kiír valami nyűgöt. Ha ez megtörténik, lehet cserélni gariban. A CHS nem mondott igazat, 5 évig lehet meghosszabítani a gyártás dátumától a garit, holnap akár meg is tudom mondani pontosan mennyibe kerül egy service tagért cserébe (privátban).
-
Rocko007
aktív tag
válasz
Tomeewap
üzenetére
grat a géphez, üdv a klubban!

Garit bármelyik forgalmazótól vehetsz, max. 5 évig bővíthető a gar. A w7 oldalán a service tag alapján lehet igényelni. W7-et nem fogsz telepíteni azzal a kulccsal, mert az a vistához jó, igénylés után kapsz egy kulcsot a w7-tel és a driverekkel.
-
Rocko007
aktív tag
válasz
Tomeewap
üzenetére
nem hiszem, hogy tervezési hiba, nyomja a levegőt kifele, de az alján 2 helyen is szellőzik. vettem alá egy hűtőpadot, amit főleg passzívan használok, és játékok alatt is alig van hangja. Képzeld, vidéken is van DVB-T szolgáltatás, 88%-os lefedettséggel bír jelenleg. én is digitálisan tévézem, pedig vidéken élek. a hang nagyon jó, mind tisztaság, hangerő tekintetében.
-
Rocko007
aktív tag
-
eami
veterán
válasz
Tomeewap
üzenetére
nekem pont ilyesmi van nem rég óta. kb annyi különbség hogy win+9cella+4év gari, a többi stimmel.
Bill. világítás tényleg nincs és ahogy utánakérdeztem itthon ne is nagyon keresgéljünk 1555ből olyat

Anyagminőségre olyan erős közepest mondanék, bár elfogult vagyok thinkpadhoz képest nemnagyon tud senki sem jobbat felmutatni ezt illetően.
Összességében erős kis gép bár apró bosszantó dologgal. pl.: mivel a tapigombok nem váltak (15ös szériánál sok volt a hiba..) be ezért rápakolták a funkciógombokat a F1-12ig. Csakhogy a FN az alapértelmezett

Különösebben nem melegszik bár erről a ventillátorok tehetnek, mivel azon nyomban fújják is ki a meleg levegőt.
kérdezz mit szeretnél tudni?
-
nistv4n
tag
válasz
Tomeewap
üzenetére
érintő valóban nincs, az az XPS-től kezdődik, a billentyű háttérvilágítás viszont készüléktől függ, van amelyikhez van, van amelyikhez nincs. Ezt csak az tudja megmondani, aki árulja. Mivel én is ezt nézegetem, tudom, hogy felénk nem nagyon szokás a backlit-es világító bill, viszont lehet szerezni bele. De hogy magyar van-e ebből, az jó kérdés, és hogy pontosan mennyi HUF.
US kiosztás ebayen például 30 dollár között mozog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, reméltem hogy hasonló véleményeket fogok kapni. Az aksi üzemidőről tudnál valami tájékoztatást adni? Jellemzően hálózatról fogom használni, de a mostani Asus-om 1,5 órás kapacitása kicsit kevésnek tünik. Esetleg i7-es procikról van-e valamilyen tapasztalatod? Ha csak a teljesítményt nézném (persze nem csak azt nézem