Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Milan24 aktív tag Nekem uncsitesóm Londonba dolgozik és írtam neki levelet mi kell. MAjd a tavasszal jön haza és akkor hoz nekem. Megnézem az i5-ös procissat. Nem ragaszkodok annyira az RGBLED-eshez, mivel nincsen összehasonlítási alapom. Eddig egy MSI L735-ös notim volt. Ti hol találtatok az oldalon Core i5-ös procisat? 
- 

radamsky senior tag nekem a studio gépen nem hallom mikor kapcsol be a venti  
 lehet nem is müködik már ??![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) mikor játszottam a crysys-el akkor ment ugyhogy non pobléma igazábol a billentyü nagyon nem vészes nagyon megszoktam az angolt, csak a akksin filozom jo lenne egy 3-4 orás üzemidöt tartaná a gyári 10%-on el van használodva 
- 

Vadnyugatis csendes tag Köszönöm a segítséget A gépem alján csak egy tizenegy számjegyből álló express service code található 
 Előfordulhat az, hogy van a gépemen recovery partíció, csak nem látom? Windowsban keresgettem de nem találom (rejtett fájlok stb bekapcsolva)
 Próbáltam a BIOSban keresni hátha megtalálom a boot listában, de ott sem szerepel
- 

misi01 csendes tag Köszi az infót, a 2 ora az nem olyan veszesen kevés, bár nem egy netbook. 
 Kapható 9 cellás hozzá, de csak külön, gondolom azzal egy 50%-kal tovább bírja.
 Amit mi néztünk az csak T4300 -gondolom az tovább bírja, nem fogyaszt annyit.
 És van valami fontos tapasztalatotok a géppel kapcsolatban? (valami gyengéje, vagy erőssége esetleg?)
- 

DV senior tag Kifutottam az idobol, mire talaltam egy ilyen PH!-s cikket. VGA a notebook mellett. Regebben is volt mar egy hasonlo cikk a PH!-n de most nem keresem meg. 
- 

Tomszy1 tag Ne nézz lámának, de lapozófájl alatt mit értesz? (nyilván valami olyanra gondolsz, ami lementi az összes állapotot) Én simán feltettem a 7-et, semmi mást nem tettem. Ha beépitve nincs, akkor gondolom nincs nekem sem Ha már írtad másnak, akkor megkérdezném, hogy a dell driver software-nek mi a szerepe? azt sztem én sem tettem fel. Továbbá megkérdezem milyen drivereket tesztek fel, mit érdemes. Nyilván az alapokon kívül (csipszet, vidi kártya, wifi, hang, stb...). Illetve mi miért jó. Köszi 
- 

rendiboy tag A monitor a pontositas vegett egy 18,5 colos LCD es a felbontas : 1366 x 768 ami a Noti gyari kijelzojevel megeggyezo. Holnap kiprobalom, hogy ha nem teszem ki monitorra hanem a belso kijelzojet hasznalom akkor is lathato-e ez, mert ugy remlik mintha ott is jelentkezett volna ez a zavaro jelenseg. A monitor HZ-en nem enged allitani a gep. Ebben a Vostro 1015-osbe Integralt Intel GMA 4500 van es azt teszem ki monitorra. Na mar most ez a jelenseg nem mindjart volt eszlelheto, hanem hetek mulva. 
- 

bruce20 csendes tag A sebességét a SpeedStep miatt veszi vissza (még high performance módban is). Ha fixen szeretnéd a 2Ghz-et, akkor BIOS-ban kapcsold ki a SpeedStep-et. 
 Ekkor viszont legjobb esetben is közepes fordulaton fog menni a venti .... Szétszedés után, újrakenés előtt javaslom leszedni a régi pasztamaradványokat. És kérlek írd majd meg, az eredményt! 
- 

bruce20 csendes tag Tegnap megint felidegesített a dolog, és szétkaptam a gépet. A prociról és a hűtőbordáról tiszta alkohollal és fültisztító pamacsokkal szépen leszedegettem a rákövesedett régi pasztát, és bekentem vadi újjal. Közben megfigyelhető, hogy a cpu mellett van közvetlenül a GPU és a chipset is, melyekhez a hűtés a cpu hűtőről megy tovább 1-1 alumínium ágon. Ezek alján viszont nem hőpaszta van, hanem habpárna-szerű anyag. Ez nem tudom mennyi hőt vezet át, de talán ez a megoldás kulcsa. Az újrakenés miatt ismét hűvösebb lett a proci, energiagazdálkodásban 50%-os teljesítményre levéve, 36 fokra ment le a core2duo t7200  Szinte jégkamra. De a ventillátor ugyanúgy ment közepes fordulaton, megállás nélkül. Ez már vicc! Szinte jégkamra. De a ventillátor ugyanúgy ment közepes fordulaton, megállás nélkül. Ez már vicc! Ezek után szerintem a GPU hőjét érzékeli magasnak, ami miatt folyamatosan teker nálad is és nálam is reggeltől estig. Ezek után szerintem a GPU hőjét érzékeli magasnak, ami miatt folyamatosan teker nálad is és nálam is reggeltől estig.
- 

atatax csendes tag szia! bocs, a fáziskésésért, és köszi a választ! egyébiránt a jobb oldali "hengeren" van egy kis repedés, egy srác, aki elég jól ért ehhez szétszedte, körbenéztük, és az alkatrészek a helyén voltak, hibamentesen, leszedtük a monitor körül is a keretet, de semmi jele fizikai hibának. ugyebár csavarhúzóval, meg otthoni szerelgetéssel mélyebbre nem jutottunk. akkor mi legyen, új monitor vagy inkább szervíz? 
- 

kenacs csendes tag Úgy tűnik megoldódott!      :s Annyi hogy amikor lehajtom az eredeti rendszernél villogott a bal szélső led. Mostmár semmi sem villog. Persze ez nem zavar :s Annyi hogy amikor lehajtom az eredeti rendszernél villogott a bal szélső led. Mostmár semmi sem villog. Persze ez nem zavar De ez inkább alvó állapotnak tűnik mint hibernálásnak.Nha mind1.Olyan kérdésem lenne hogy olyat lehet csinálni hogy lehajtom a kijelzőt de az internetletöltés attól függetlenül megy? De ez inkább alvó állapotnak tűnik mint hibernálásnak.Nha mind1.Olyan kérdésem lenne hogy olyat lehet csinálni hogy lehajtom a kijelzőt de az internetletöltés attól függetlenül megy?Ha újra belassul a rendszer a Win 7 lesz a következő.Annyi csak h a gép Vista matricával van ellátva ez garancia szempontból befolyásoló vagy nem?Vagy ha esetleg garanciára kerülne a sor(Ilyen reméljük nem fordul elő) pattintsam vissza az eredetit? 
- 

ranatonta csendes tag DV! 
 Köszönöm a gyors és értékes segítséget!!!
 A CD kiadás megoldódott, ahogy írtad feltettem a quick set-et és működik.
 A melegedés még mindig jelen van (win 7 telepítéssel együtt fel raktam azokat a drivereket is, ezekkel együtt) melegszik. Úgy érzem, hogy gép aljának középső (tenyérnyi méretű része) melegszik és ez melegíti át az egérpadot.Köszi mégegyszer a segítséget!! Tomeewap! Köszi a gyors választ! 
 Egy kicsit megnyugtattál!!!
- 

Tutivesztes tag semmiben nem vagyok biztos, de felrakni csak az 1397-est tudtam, mást nem. Az eszközkezelőben addig ismeretlen eszközként szerepelt, utána meg a felrakott driver adta a nevét. De nekem úgy tűnik mintha az 1397 és az 5000series intel az együtt járna??? Vagy ezt is félreértem. Tanácstalan vagyok, relatíve lassú nettel. 
- 

Tutivesztes tag Az a nagy baj ezzel, hogy a dell support oldalán nincs is a 1015-höz se bluetooth, se wifi driver, XP-hez. Ezeket az itt leírtak alapján találtam meg, de az egyik az inspiron 1545 drivere, a másik meg mittudomén kié. Ha a leírásokat nézem a felénél csak g-s a wifi, de az enyémen még n-es matrica is van, plusz ahol vettem azok is állítják, n-es a wifi...Na de mit kéne felraknom hogy így is legyen? Tudom, a win7 a jövő, de én a múltban élek  
- 

COLORBAR tag 
- 

COLORBAR tag Igazság szerint nemtudom mitévő legyek. 
 Ebben a kategóriában (120-140e) keresek laptopot főleg netre és videóvágásra.
 Játszani egyáltalán nem!
 Ami a vágáshoz kell,az egy jó proci és sok memória.
 Mondjuk 2giga elég lenne egyenlőre,ha 4-re bővíthető az plánejó.
 De nemtudom milyen gépet vegyek.
 Van többet tudó MSI [link] ,de ezekkel mindenki problémázik,eznemjó,aznemjó.
 Pedig elvileg sokkal többet tud,mint az általam kinézett Vostro.
 Ismerősöm is MSI-t vett,állandóan fagy.
 A Dell megbízhatóbb,minőségibb.
 Nemtudom mit vegyek ...       
- 

gfefe őstag Ez a bios volt rajta, de tettem egy próbát... Frissítettem a biost és érdekes módon előjött az a menü amit eddig sehogy sem találtam benne... Ebbe a kis szemét gépben be van építve bios szintem a bekapcsolás.... 
 megadhatom, hogy melyik órában ébredjen fel a gép magától Jó kis gépeket csinál a Dell... Volt már Lifebookom, msi-m, toshibám, és most ez, de eddig magasan ez viszi a prímet... príma kis üzleti noti ez a inspiron 1720  
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Blabok nyakrögzítő M méret
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezek után szerintem a GPU hőjét érzékeli magasnak, ami miatt folyamatosan teker nálad is és nálam is reggeltől estig.
 Ezek után szerintem a GPU hőjét érzékeli magasnak, ami miatt folyamatosan teker nálad is és nálam is reggeltől estig. 

Mert gyárilag egy Rage 128-at raktak bele.Csak nemtudom ,hogy AGP-hanyas.Mert most agp 2x-es vga van benne.
 Mert gyárilag egy Rage 128-at raktak bele.Csak nemtudom ,hogy AGP-hanyas.Mert most agp 2x-es vga van benne.