Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
Nekem épp a külseje miatt tetszik, eredetileg D630-at akartam, de az nagyon hiányos a "konzumer" szolgáltatások terén, elvégre BC gép, ez teljesen érthető. Nekem viszont az S-video dokkoló nélkül kellett.
Egyébként szinte dettó az általad linkelt gépet rendeltem, a különbség, hogy op' rendszer nélkül, szigorúan Intel WiFi-vel, és 9 cellás akkuval (elvileg ugyanúgy jön mellé 6 cellás is), és nagyjából 20%-kal lett olcsóbb, mint a linkelt. Jaaa, a kijelző is szigorúan matt.
Ma igazolták vissza, hogy megérkezett a gép, a számlát elküldték mailben, ma este ki is fizettem előreutalással, szóval a héten szerintem megérkezik futárral.fwgoze: ahogy írtam, nekem a határ alatt volt az ára.
Üdv!
[ Szerkesztve ]
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen4 27% 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ZBook Studio G3 27% 15.6" FHD IPS i7-6820HQ M1000M 16GB 512GB ujjlolv gar
- Asus 19V 1.75A (33W) 4.0x1.35mm gyári új töltő
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest