Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nobbigstein
tag
válasz
PrometheusX
üzenetére
Bocs, hogy csak most válaszolok, de eddig nem volt időm a laptoppal foglalkozni. Végignéztem a BIOS-t és sehol nincs lehetőség az adaptív fényerőt állítani, vagy legalábbis én nem találtam meg. Viszont rájöttem, hogy mi a megoldás.

Ha az Intel HD Graphics Control Panelben a Power/On battery/Display Power Saving Technology opciót ha Disable-re teszed, akkor elvileg nincs többé adaptív fényerő.
Én a vezérlőpultban is kikapcsoltam, de az a változtatás anno nem csinált semmit, lehet, hogy mindkettő kell, hozzá, lehet, hogy nem, nem tudom.Viszont eszembe jutott még valami. Néha előfordul, hogy ha videot nézek (asszem akár böngésző, akár lejátszó), és megállítom, akkor az újraindítás hangerő néha hirtelen megnövekszik úgy, hogy a fokozatot nem is változtattam. Erre van vmi ötlet? (E7440 és Win10-ről van szó)
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Synology NAS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- BestBuy ruhás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én a vezérlőpultban is kikapcsoltam, de az a változtatás anno nem csinált semmit, lehet, hogy mindkettő kell, hozzá, lehet, hogy nem, nem tudom.