Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Az emberek furák lettek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
storm3
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Dell Inspiron N5110 noti ,már megvan egy ideje,de most jutottam el odáig hogy "zavar" a problémám.
Szóval,ha elindítok adott szoftvert,nem a jack csatlakozón rádugott 2.1 szól,hanem elkezd a speakerről zenélni a gépezet(youtube+software hang). Konkrétan jelenleg a Heroes of the Stormnál tűnt fel,hogy valami nem fasza. Lehet rossz helyre írtam, kérlek nézzétek el nekem ebben az esetben esetlenségem, ha valakinek van tippje várom az ötleteket!“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Házi erősítő építése
- Telekom mobilszolgáltatások
- Politika
- OpenWRT topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autószerelők, autószerelés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Óra topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest