Új hozzászólás Aktív témák

• Quent1n

senior tag

válasz OKPF #4141 üzenetére

Hi!

Erről a tipusról elég sok véleményt lehet találni még magyar oldalakon is. A noti háza valoban müanyag de azért ezzel vigyázunk, mert azért müanyag és müanyag közt is van különbség. Sztem semmiféleképp nem emlithetjük a 6400as müanyág házát egylapon pl egy Acer müanyag házával. A karcosodás illetve kopás lehetősége az általam elolvasott vélemények alapján fenáll a tipusnál, de mint tudjuk ez erősen használatfüggő is, főleg a karcosodás. Azért azt vedd figylembe h bár fenáll a lehetőség, de korántsem olyan mértékben mint a gyengébb minőségü FuSi, Acer, Gericom, stb notiknál, szoval nem kell tartani nagyon emiatt.
    Ennyi pénzért sztem a Dell jó választás. A kijelző visszahívás tudtommal ezt a szériát is érinti.Tehát ha megveszed és hibás go vissza. Amit azért jo ha tudsz, h amit amol linkelt, ott a gari 1+2 év ami tudtommal 1 év teljeskörü és 2 év alkatrészgaranciát takar. A boltról amugy én idáig még 1 rossz véleményt sem olvastam és én is ott tervezem megvenni a notim (szintén 6400as csak kicsit erősebb kiépitésben ).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés