Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepe62
aktív tag
Sziasztok!
Életem első laptopja egy Dell D830. A napokban vettem és telepítési gondjaim vannak,ebben kérném a segítségeteket...Feltettem egy Win XP-t ezzel nem volt gond....a drivereknél már egy napot szívok, mert ugyan a neten utána olvastam 2ezer oldalt(google fordítóval is), nem találok infókat.... próbáltam az eszközkezelőből is telepíteni,de bizonyos drivereket nem találok...a dell.com. oldalon egy rakás driver van, egy csomót fel is raktam,de nem tudom melyik és mennyi szükséges ezekből...
Az eszközkezelőben 4darab sárga kérdőjelem van(ezekkel nem boldogulok) és egy nagy káosz a fejemben...minden egyes kártyaolvasót, be és kimeneti nyílást fel kell telepíteni egy notbooknál?
A 4 sárga kérdőjel: mind az eszközkezelőben.
Ethernet vezérlő
modem a HD Audio buszon
o2Micro CCD SC reader
SM buszvezérlőAz utolsó kettőről azt se tudom mi a nyavaja, de a hang szól, a belső mikrofon nem....
Hozzáteszem,előtte egy win7 volt rajta,de le kellett szednem. XP hez sok progim van,ezért gondoltam az OP cserére(no meg ezt a gépet anno XP-vel szerelték fel).
Előre is köszönöm a segítő gondolatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest