Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steven21

    tag

    Sziasztok,
    nah szóval most már pár napja a 6400asom mellé vettem egy 9400-at (a másodikhoz bevallom csak hozzájutottam, de ingyen ;]). A lényeg a lényeg: mind2 gép nagyon bejön, de mégis teljesen más, a 6400az bajnok az akksiban, a 9400 viszont alig bírja úgy 1 órát is szemben a 6400 3óra élettartamával, és akkor a 9400on csak egyszerűen word doksit olvasok, a 6400on meg megnézek egy filmet... a 9400 viszont kiváltja az asztali gépemet (2 nap alatt végig is toltam rajta a stalkert, szval játékgépnek tényleg első rendű!!!)... Jó gép, de 9400 kaliberű gépet nem vennék többet, de egyszer jó buli. Köszi, aki felhozta, h spóroljak rá és válasszama azt :R
    Ami viszont fontos: a 9400ban csak úgy furcsa mód eltűnödöznek az ikonjaim a jobb alsó autostart sorból, elvileg fut a progi, csak épp fogja magát és egy idő után nem piszkálva a beállításokat alapból kivette és többé az eltuntetett ikonú programot elindítani sem lehetett( ilyen progik mint pl:daemon tools, intel proset, dell quickset, szval jópár programét...). Lehet, hogy ez winfos probléma, és nem a gépé, de furcsa. Valaki találkozott hasonlóval? 6400nál ez nem fordult elő.
    Amúgy a media direct nem tudom hogy van rárakva, de nem bántva a 2 gigás partícióját felfuttatva az xp-t, nem ismeri fel a media directet, csak annyit ir ki,hogy nincs rendszerprogram telepítve, szval mind1, a partíció eltörlése vagy sem... valakinek sikerült előhoznia vhogy a media directet???)
    Amúgy 17'' noti hátizsákot hol lehet kapni? :))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés