Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kobe

veterán

válasz Chaser #19983 üzenetére

a HT-t nem lehet kikapcsolni szerintem BIOSból, én legalábbis nem láttam ilyen menüpontot.
    Mivel én elég keveset játszom, azt is főleg steam en eredeti játékokkal, így kb mindent FHD ban futtatok maxon - pl left 4 dead 2, team fortress, company of heroes, hasonló régebbi játékok amikkel el lehet neten pötyögni haverokkal. Így a felbontás nem zavart mert ezeket viszi natívban :D

Amiket próbáltam játékokat, azoknál nem volt zavaró, mert azért a VGA ha nem is a crysis kettőt, de egyéb jétékokat már egy közepes AA-val is képes kezelni, ez meg ugye nagyjából meg is oldja a felbontásból akadó recésség problematikáját.

Az akkumulátor periodikus romlását megszüntettem. Egész pontosan most van egy 0%-os elhasználtságú akksim, aminek a tényleges kapacitása mwh pontosan megegyezik a névlegessel. Annyit csinálok, hogy havonta egyszer tökig merítem a gépet akksiról, tehát kikapcsol a gép, annyira, és utána 12-14 órát kikapcsolva töltöm hálózatról az akksit. Ez "kisúti", rekalibrálja a winfos által is vezérelt töltőáramkört és helyrerakja az akksit.

Az első ilyen móka után 5%-ot sikerült "visszajavítanom", azóta hogy havonta pár hetente megcsinálom, az az 1-2% mindig visszaáll 0-ra. Amúgy tuti a töltőáramkör BIOS vagy windows vezérlése defektes, mert mindig mwh pontosan ugyanarra a szintre romlik (Aida szerint az akksi mikor vettem, 8400/8316 mwh-s volt, és mindig amikor lemegy 99%-ra akkor mindig 8316 mwh-ra ugrik le.) ami fizikailag elég képtelenségnek tűnik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés