Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulmi
senior tag
válasz asadasad22 #12748 üzenetére
nekem is ezt irja: System Type: Other_486 V486/__S Rev. 2 FS
-
dawil
tag
Sziasztok!
Szerintetek ez és ez a laptop megéri-e a feltüntetett árakat, mert ezek között vacillálok. Továbbá ezek a masinák mennyire melegszenek, és mennyire megbízható anyagból készültek? Van valakinek vmilyen tapasztalata?
Előre is kösz a válaszokat!
Összecsukható babakocsimat szétnyithatóra cserélném!
-
huini
csendes tag
Sziasztok! A dell xps 16"-nál mekkora különbség van HD WLED LCD-kijelző (720p) és a
teljesen HD RGB-LED LCD-kijelző (1080p) között. Vagy ezt csak blu-raynál lehet észrevenni! Vagy egyébként is nagyon szemet bánto a különbség közte? -
huini
csendes tag
És pontosan lemérve hány cm különbség van a 15.6 és a 16"-os között. Magasságba ill. szélleségbe . Elöre is köszi mindenkinek
-
huini
csendes tag
Köszi szépen, de ettől még nem fogom tudni hogy hány cm széles és hány cm magas!
-
asadasad22
őstag
de fogod tudni, ismered a keparanyt (16:9) es az atlo hosszat (16" illetve 15.6"), ha tanultal kozepiskolaban matematikat, innen elvileg mindent ki tudsz szamolni amit tudni akarsz, Pitagorasz baratunk segitsegevel.
hogy mekkora a kulonbseg egy 720p es egy 1080p kijelzo kozott? az utobbinak kb ketszer annyi pixelbol all a kepe. sztem nem csak bluray-nel fogod eszrevenni sokkal kisebbek a pixelek, sokkal kisebbek a betuk, ketszer annyi helyed van kb.[ Szerkesztve ]
-
asadasad22
őstag
off: anno konytelen voltam a laptop melle egy "Microsoft® Office Home and Student 2007 - Word, Excel + PowerPoint" cimu, szamomra nulla erteku szoftvert rendelni, OEM valtozat gondolom, hatoldalan product key-el. sztetek hozza van kotve a laptopomhoz valamilyen modon vagy el tudom adni valakinek es mukodni fog neki egy akarmilyen random gepen is?
-
huini
csendes tag
Ja bocs a képarány nem tudtam hogy 16"-nál is annyi.
-
huini
csendes tag
Sziasztok! Tudom hogy van egy ilyen topic ami ezekkel foglalkozik, de most nem fogom átböngészni. Szerintetek mennyire zavaro a 16:9-es kéarány pl. játéknál vagy szövegszerkesztésnél. Mert én nem negyon fogok rajta nézni filmet! Csak nagyon megtetszet ez a gép külsőre belsőre. Csak a képaránnyal vannak problémáim. Olyan furcsa! Ajánljátok játékra, szövegszerkesztésre stb.?
-
huini
csendes tag
Sziasztok! Most beszéltem a notebookzonnal és azt mondták hogy a dell xps 1640-nél nincsen különbég a 16" és a 15,6" között. igaz ez?
-
_Hunter_
őstag
Nem inkább az lehet, hogy a 1640-es sorozatszámúak, a 15,6", míg a sima XPS 16 az pedig 16 col?
Nézegettem és 2 féle méretben van 15,6' és 16', ami között van különbség, bár a 1640-es sorozatszám alatt csak 15,6-os kijelzőjüeket találtam (igaz csak a laptopszalon oldalát néztem).Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
asadasad22
őstag
marmint hogyhogy ugyanaz? ugyanaz alapbol nem is lehet, mivel az egyik 15.6", a masik meg 16", nem? most nemtom konkretan melyik tipusokrol beszelsz, de a mereten kivul kulonbseg lehet meg a WLED vagy RGBLED hattervilagitas is.
_Hunter_: nem, a Studio XPS 1640 (XPS 1640) es a Studio XPS 16 ugyanaz a dolog. illetve mostanaig igy volt, de mar elerheto a Studio XPS 1645 is (ami az 1640-nek az i7 procival szerelt valtozata), igy jelenleg inkabb ugy mondanam, hogy a Studio XPS 16 a gyujtoneve a cuccnak, ezen belul az 1640 a C2D procis, az 1645 az i7 procival szerelt valtozat.
[ Szerkesztve ]
-
_Hunter_
őstag
válasz asadasad22 #12765 üzenetére
Meglehet. Mindegy csak a 1340-esem jöjjön meg mielőbb .
Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
beers
addikt
Sziasztok!
Dell D620 biosában hol lehet beállítani, hogy ne csak 8M-át használjon?
(ha lehet)M&N
-
huini
csendes tag
Sziasztok! Úgy halottam hogy az rgb ledes xps az valóban 16"-os a többi meg csak 15.6"-os. Ti mit tudtok?
-
huini
csendes tag
És szerintetek mennyit számit az a 0,4"? Észre lehet venni?
-
asadasad22
őstag
nem csak az rgbled-es a 16". regen pl csak 16"-al nyomtak, es 720p-s wled kijelzot is lehetett valasztani, szoval van 720p-s 16" wled is. a 0.4" nem tulsagosan mervado, sokkal inkabb az rgbled az, ami miatt megfontolando a dolog, ez a kijelzo egyedulalloan kiemelkedik kb az osszes tobbi notebbok kijelzo kozul. mondjuk glossy-nak glossy ez is, ami nem tul szimpi, de altalaban boven van eleg fenyero ennek a kompenzalasara. es csak tn paneles az rgbled-es is ahogy tudom, viszont a color gamut-ja (nemtom magyarul hogy mondjak, a szinek amiket meg tud jeleniteni) valami 100% koruli, a tobbi laptop kijelzo tobbszoroset tudja.
[ Szerkesztve ]
-
punk17
aktív tag
Hali!
Németországból szeretnék venni egy dell gépet és az érdekelne, hogy kell-e honosíttatnom a garanciát, hogy itthon érvényes legyen, vagy ez csak az USA-ból származó gépekre vonatkozik?Oneplus 3T | Apple iPad Air
-
Fulmi
senior tag
válasz punk17 #12776 üzenetére
nem kell honositani, de ha nemet baratok vagy mas (de nem te) veszed a gepet, akkor egy tag transfer nem fog artani, hogy a te neveden legyen a gep. ott meg ugyis meg kell adni az adataidat es ki fog derulni, hogy magyarorszagon laksz, szoval ezt ugy is fel lehet fogni hogy "honositottad".
-
Rocko007
aktív tag
Sziasztok!
Lassan egy hete boldog tulajdonosa vagyok egy fehér XPS 1640nek. Sikerült az utolsó darabot kifogni, aki ilyet szeretne, még kb 2 hetet kell várnia. Ajánlani tudom a pécsi Laptopszalont, az országban ők az egyik legnagyobb DELL disztribútorok. Postáznak is. A gépről: mobil erőmű. A modern játékok natívban közepes grafikai szinttel mennek, de kisebb felbontáson nő a felbontás. A hangja nagyon jó, a kijelző borotvaéles. billentyűzet kényelmes, jó rajta írni. Akkuról alacsony felhasználás mellett (pdf, ppt, wifi) 4 óra körül megy windows 7 alól. Röviden ennyi.
-
huini
csendes tag
Sziasztok nekem azt mondták a notebookzonnál, hogy ez a tipus: http://www.notebookzone.hu/mid.php?l=DELL+XPS+STUDIO+XPS+16+FULL+HD&mid=1&lkod=102&skod=2530 valójában nem 16"-os hanem csak 15.6".
-
asadasad22
őstag
ha azt mondtak, akkor biztos ugy van. bar nemtom mibol allna nekik rendesen kiirni a dolgokat, ez igy megteveszto. a LED infoval is sokra megy az ember, minden sxps 16 LED kijelzos, csak azert nem mind1, h wled vagy rgbled. bar ha 15.6"-os, akkor az wled lesz sztem mindenkeppen, rgbled csak 16"-ban van.
-
qwerty23
csendes tag
Sziasztok!
Dell Inspiron 1525-m van, tegnap raktam bele egy Dell Wireless 355 Bluetooth-t.
2 drivert töltöttem le hozzá, az egyiket a Dell-től (R127314), a másikat már nem emlékszem, hogy honnan (R161378). Az elsővel csak a telefonomról tudtam fájlokat küldeni a laptopra, a másodikkal pedig épp fordítva, csak a laptopról a telefonra.Melyik driverrel tudnám normálisan használni a BT-t XP-n?
köszi
-
fute
csendes tag
Sziasztok!
Én a napokban leszek egy Dell stiudó 1555 tulajdonos, érdekelne, hogy elméletileg egy feltelepített vistával fogom kapni? Esteleg ezt később, hogy lehet újratelepíteni? Vagy hogyan lehet windows 7 -re váltani? Vagy az már fizetős buli?
Üdvözlettel:
-
huini
csendes tag
Sziasztok! Észrevettem hogy a dell studio xps 16-os nak iszonyúan tükrözödik a képe még bekapcsolt állapotban is. Mennyire zavaro, mik a tapasztalatok?
-
Csepy
őstag
válasz asadasad22 #12786 üzenetére
Az az 5 nyelvű (angol, német, francia, spanyol, olasz; asszem).
A magyar 1 héttel később, 31-én jön.Regards: Csepy
Regards: Csepy
-
huini
csendes tag
Különben milyen tapasztalaitok vannak a dell xps 16-ossal?
-
huini
csendes tag
Én nemrég még egy toshiba a500-134-et kartam megvenni, de sajna lemaradtam róla!
-
asadasad22
őstag
glossy, igen, tukrozodik. kicsit zavaro, de sztem nem veszes. a fenyereje kb minden helyzetben eleg nagy lehet h elnyomja a zavaro tukrozodest. (cserebe kiegeti a retinad ) egyebkent asszem lehet hozza venni vmi anti-glare foliat, ami javit a dolgon, de annyira sztem tenyleg nem veszes a dolog, egy atlagos glossy kepernyonel nem tukroz jobban ez sem.
-
Csabee.
nagyúr
válasz atti1848 #12795 üzenetére
Ár érték arányban nem rossz a noti! Igazából ha tetszik megveheted, de hasonlítsd össze a többi márkával hogy melyik tetszik neked! Meg függ attól hogy mire használnád.
Játékra vegyél erős VGA-s gépet, a másik topicba említettél toshiba notit, annak jóval erősebb a vga-ja!
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
atti1848
senior tag
válasz Csabee. #12796 üzenetére
Akkor te is inkább a Toshibára szavaznál?Mert eddig én is így vagyok vele,hogy Toshiba legyen ,mert a tudásához képest az ár is megfelelő.És nem tudsz vmit mondani a toshibákról,hogy megbizhatóak-e meg ilyesmi?
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
Rocko007
aktív tag
Hali!
Engem nem zavar, parkban is jól használható. A toshibákra 2 év gar van, az xps-re 3. Sikerült egy a500-134-es gépet is kipróbálnom, de inkább az xps-t választanám. Sokkal stílusosabb, erősebb konfig. Ha lesz újra, akkor próbáldd ki, szerintem nem lesz kérdésed, hogy miért dell-t.
[ Szerkesztve ]
-
dawil
tag
helo! erre valaki tudna reagalni?
Összecsukható babakocsimat szétnyithatóra cserélném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Thinkpad L15 (i5 10gen, 8GB,500GB SSD. 15,6 ips fhd)
- Asus Chromebook Flip C302 laptop - ingyenes szállítás
- Lenovo gamer laptop /i5-8300H 4mag-8szál, 8GB DDR4, GTX 1050 2GB, 128GB SSD, 1TB HDD, 15.6" FHD/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest