- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huini
csendes tag
Nekem mindenképpen rgb-ledes dell kéne mivel elvileg csak is az 16"-os! É nem találok sehol ilyet! Nem tudjátok hol lehet kapni?
-
huini
csendes tag
Én nemrég még egy toshiba a500-134-et kartam megvenni, de sajna lemaradtam róla!
-
huini
csendes tag
Különben milyen tapasztalaitok vannak a dell xps 16-ossal?
-
huini
csendes tag
Sziasztok! Észrevettem hogy a dell studio xps 16-os nak iszonyúan tükrözödik a képe még bekapcsolt állapotban is. Mennyire zavaro, mik a tapasztalatok?
-
huini
csendes tag
Sziasztok nekem azt mondták a notebookzonnál, hogy ez a tipus: http://www.notebookzone.hu/mid.php?l=DELL+XPS+STUDIO+XPS+16+FULL+HD&mid=1&lkod=102&skod=2530 valójában nem 16"-os hanem csak 15.6".
-
huini
csendes tag
És szerintetek mennyit számit az a 0,4"? Észre lehet venni?
-
huini
csendes tag
Sziasztok! Úgy halottam hogy az rgb ledes xps az valóban 16"-os a többi meg csak 15.6"-os. Ti mit tudtok?
-
huini
csendes tag
Sziasztok! Most beszéltem a notebookzonnal és azt mondták hogy a dell xps 1640-nél nincsen különbég a 16" és a 15,6" között. igaz ez?
-
huini
csendes tag
Sziasztok! Tudom hogy van egy ilyen topic ami ezekkel foglalkozik, de most nem fogom átböngészni. Szerintetek mennyire zavaro a 16:9-es kéarány pl. játéknál vagy szövegszerkesztésnél. Mert én nem negyon fogok rajta nézni filmet! Csak nagyon megtetszet ez a gép külsőre belsőre. Csak a képaránnyal vannak problémáim. Olyan furcsa! Ajánljátok játékra, szövegszerkesztésre stb.?
-
huini
csendes tag
Ja bocs a képarány nem tudtam hogy 16"-nál is annyi.
-
huini
csendes tag
Köszi szépen, de ettől még nem fogom tudni hogy hány cm széles és hány cm magas!
-
huini
csendes tag
És pontosan lemérve hány cm különbség van a 15.6 és a 16"-os között. Magasságba ill. szélleségbe . Elöre is köszi mindenkinek
-
huini
csendes tag
Sziasztok! A dell xps 16"-nál mekkora különbség van HD WLED LCD-kijelző (720p) és a
teljesen HD RGB-LED LCD-kijelző (1080p) között. Vagy ezt csak blu-raynál lehet észrevenni! Vagy egyébként is nagyon szemet bánto a különbség közte? -
huini
csendes tag
Van már pár helyen pl (notebookzone), ahol 3650-es kártyá van. Na nekem ugyanez kéne 1g 4670-es ből.
-
huini
csendes tag
Sziasztok! Ki tudja? Mikorra várhato az dell 1640 16"-os (nem 15,6-os) aminek 1gb 4670-es kártyája van. Hol lesz legelöbb? Köszi mindenkiek
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- ZIDOO médialejátszók
- Motorola G86 - majdnem Edge
- OLED TV topic
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest