Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ArrayOfLilly

aktív tag

BREAKING NEWS!!!

Több friss jó hírem is van, ugyanis megkeresett ma mailben a Humansoft, hogy megérkezett a cserevinyóm, tudjátok, az, amit a Getronics cserélt ki augusztus 1-én. :)

Több mindenre fény derült: egyrészt 2008. 07. 01. óta a Humansoft is tud az új (import) garanciaügyintézés menetéről - amit vagy százszor leírtam, nehogy valaki póruljárjon -, közvetlenül őket is meg lehet keresni hibabejelentéssel.

Másrészt azóta már az ügyintézők is tudnak róla - ők 07. 16-án még nem tudták - engem akkor még alaposan félretájékoztattak.

Másrészt hibás nVidia ügyben az a hír, hogy visszahívták a Delltől azt a szériát, ami még raktáron volt, és ha valaki ma vesz vagy cserél, az már nem hibás. (Némi fenntartással kezelendő, lévén hivatalosan nem megerősített hír, de már a 3. forrásból hallom ugyanezt...)

Éppen ebből az okból gyakorlatilag rábeszéltek, hogy cseréltessem ki az enyémet, amiről itt is kérdezősködtem, hogy most vagy később érdemes vajon.

Azt is sikerült megtudnom, hogy mi tekinthető xps m1530 esetében elfogadható hőmérsékletnek: 60-62 fokig idle és 80-max 85 fokig terhelt állapotban, tehát 60-80 fok között kéne üzemelnie. Az én 100 fokomra (erős terhelés alatt) bemondásos alapon azonnal csere.

Konklúzió: leszámítva a korábbi félretájékoztatást - amiért sűrű elnézéskérésekben részesültem - a Dell szervizelése egyre jobban tetszik, azt is mondhatnám, hogy én egyelőre nagyon elégedett vagyok velük.

Új hozzászólás Aktív témák