Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saril
senior tag
válasz wdcuccok #149540 üzenetére
Annyira zsenális hogy még arra sem válaszolt hogy házas-e van-e felesége vagy gyereke, akkora csődőr De nem is mindenkinek kell szaporodni, ez igaz.
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
válasz bul07 #149533 üzenetére
gmail-t be kell állítanod hogy használni tudd a telefont, ha jól emlékszem, de a lényegen nem változtat, mutogatás, csili-vili, mögötte meg van x hitel xx évig, ez aztán az élet, csak lakásért vagy házért vennék fel hitelt!
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
válasz Zola007 #149527 üzenetére
Ásványvizet nem szabad venni, műanyag palack, szennyezi a környezetet! viccet félretéve én tényleg átálltam ásványvízről vízszűrő-s kancsóra, lehet hogy nem jobb, de olcsobb, és a klóros illata is megszűnik szűrés után a víznek.
-
saril
senior tag
a szánalom az, amit azokért érzek akik rátankolnak pár litert csak hogy "teli" legyen, pfejj, utálatos egy dolog az egyszer biztos..
-
saril
senior tag
Én eddig úgy gondoltam hogy de rossz lesz majd ha a hatósági ár megszűnik az üzemanyagokra, de most már külön várom hogy szünjön meg! és kevesebben leszünk az utakon nagyon jó lesz! hány olyan embert láttam/látok hogy 3000Ft-ért tankol és végre ezek is kevesebbet fogják használni, ÉLJEN! nagyon jó lesz!
-
saril
senior tag
válasz Cs1csó #149481 üzenetére
Már rég leírtam, itt [link] nem is tudtam/meg sem gondoltam volna hogy vannak olyan emberek, hogy úgy forumoznak, nem olvassáok el a régebbi bejegyzéseket
-
saril
senior tag
válasz Williamgrant #149474 üzenetére
Neked van feleséged? gyerekek?
-
saril
senior tag
válasz Zola007 #149467 üzenetére
régen még 40ből 2x teli tudtad tankolni az autót, most talán másfélszer SE
én sem megyek olyan helyre ahol 40 a vége két fő részére, én már akkor is csóválom a fejem fizetés után ha 15k felett van (jól van, én csóró vagyok illetve úgy mondanám hogy az említett személy nettó keresetét sem éri el a bruttó keresetem száma, még! but soon )[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz Atomantiii #149453 üzenetére
Nekem szüleimnél otthon, sima 95-ös, áll egy telet, nyáron öntöm bele a fűnyíóba, és elindul vele, mondjuk az még régebbi briggs, de mindegyik a mai napig ohv, ugyan az évtizedek óta a hengerfej meg minden... ezért nem értem, de akkor akinek nem indul az megszopta és veheti a jóval drágább üzemanyagot, füvetnyírni? vicc, akkor inkább vegyetek akkus gépet
-
saril
senior tag
válasz lappy #149383 üzenetére
„Bomba van az épületben. Nem élhetek olyan országban, amely a terrorista Putyint szponzorálja, és amelynek az olcsó gáz fontosabb, mint az emberi élet” - a Magyar Hang információi szerint kedden ez a fenyegető üzenet bénította meg országszerte a bevásárlóközpontokat és valószínűleg a MÁV debreceni igazgatóságát is.
Ez volt az ok, de aki ilyet tesz, annak kéne egy-egy petárdát elrobbantani a kezei között..Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
válasz RandomName #149442 üzenetére
Aki olyan hülye, hogy tavalyi 95-ös benzint használ, az meg is érdemli!
A ideológiát mindenre lehet gyártani, van cikk, kép, videó arról hogy a v8 lerohad 95-ös benzinnel? kétlem,[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz Atomantiii #149436 üzenetére
azt hogy érted hogy be sem indult? fél évet állt vagy azzal használtad és egyszer csak be sem indult? offszezonra nem kell benne hagyni 95ös üzemanyagot azt problem solved
-
saril
senior tag
válasz Zsoleszhun #149425 üzenetére
Kérlek azt is linkeld hogy volt-e már ilyen eset hogy a kisgép tönkremegy a 95-ös üzemanyagtől, van ilyen? tudsz ilyenről? én nem, ha te sem, csak urban legend, és a jó öreg vadkapitalizmus újra működésbe lendült, mindenkinek az az érdeke hogy a drágábbat vegyed
-
saril
senior tag
válasz Zsoleszhun #149412 üzenetére
"A vasárnap megjelent rendelet szerint a kormány 480 forinton fixálta a benzin és a gázolaj árát, az árak a jogszabály értelmében 2022. május 15-ig változatlanok maradnak, ami kedvez az autósoknak, de nem túl jó hír a benzinkutaknak." [link]
akkor csak a rendetlen benzin ára hatósági áras? vagy én miről maradtam le, mit tudsz?
-
saril
senior tag
válasz lappy #149358 üzenetére
Sajnos, mikor így ígérgetnek, kérni kell egy papírt, nyomtassa ki azt amit elmondott és írassa alá a bankfiók vezetőjével, na ott már írásos nyoma van, bár azt is kimagyarázzák..
Igen lappy, tudom hogy szolgáltatás, de akkor miért kell hazudni hogy tegye be a pénzt és kamatozik? teljeskörű tájékoztatás ha már hogy is írtad "a bank egy szolgáltatás" kell adni, és el kellett volna mondani hogy igen, kamatozik, de a szolgáltatások és jutalékok díja több lesz mint amennyit kamatozik, mit nem lehet ezen érteni, szolgáltatás, fizetek érte, tehát tájékoztassanak megfelelően, ha nem így történik, hazudnak!
Borzasztó amúgy mennyi troll van itt, nem értenek a szép szóból, gondolom otthon elnyomás alatt élnek. Ahhoz tudom hasonlítani mint mikor elmész egy megtelt szemeteskuka mellett és mocskos büdös.[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz Pyttawrx #149356 üzenetére
Megkértelek szépen hogy fejezd be, tudom hogy nehéz, próbáld meg, de ha nem megy, ph-n belül tudod hogy létezik más megoldás is, köszönöm hogy együttműködsz, ja és a baj veled van, de nagy!
-
saril
senior tag
válasz Pyttawrx #149353 üzenetére
Nem illik ide, BANK, leírta hogy felajánlották neki hogy tegye be, mert MEGIGÉRTÉK neki hogy KAMATOZNI fog egy év alatt, ezen mit nem lehet felfogni? illetve tudom én pontosan hogy kötözködsz, de ezt most fejezd be légyszíves, mert nem ide való! ha további mondandód van ebben a témában az mind csak mellébeszélés lesz.
NEM én vagy mi vagyunk a bankért, a BANK van értem, beteszem az x összeget azt a BANK használja és annak én pár százalékát látom majd haszonnak, HA LÁTOM de ebben az esetben még az sem történt meg, tehát szimplán csak trollkodsz, ez nem ide való, fejezd be!
Ideális ember vagy a banknak, mivel most írtad le ha a te pénzed nem kamatozik a bankban, az úgy jól van, mert "intézzék, könyveljék a pénz mozgásokat, csekk, webáruház rendelés… stb. Nem kell sorban állni, vagy elenni a postára stb. Miért kéne ezt ingyen?"
ez az amin el kell gondolkodnod és befejezni a kötözködést, legfőképpen![ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz Pyttawrx #149351 üzenetére
érthetően leírta, hogy neki kellett még fizetnie, azért hogy a pénzét kivegye! gondolom ment a magyarázkodás, hogy amennyit kamatozott, az a kezelési költségek miatt el is úszott..
-
saril
senior tag
válasz pomorski #149347 üzenetére
hányinger amit megengednek maguknak, de az ügyintéző meg tuti kapott azért valami jutalékot hogy a te pénzedet a bank 1 évig használta INGYEN, és mi vagyunk a birkák hogy ezt türjük... egyébként
-
saril
senior tag
válasz Zola007 #149320 üzenetére
Ezen nincs mit csodálkozni az OTP az egyik, ha nem a legrosszabb választás bankok között ami létezik!
"csöves bánat" 1x éve megszüntettem az otp-s számlámat, még fősulihoz kellett, és volt rajta pár ezer forint de MÉG nekem kellett fizetnem hogy megszüntethessem a számlámat a rajta lévő pénz erre nem volt elég, a legmocskosabb bank, ott az alkalmazottnak is elmondtam bár ő nem tehet róla, de sehol nem fogom a jó hírét kelteni a banknak és mindenkit lebeszélek az otp-ről ahogy tudok.
Okádék bank, és akkor még dícsértem! pfejj köpedelem...[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz torcsrent #149311 üzenetére
Az auto/eszköz nem tehet semmiről, én azokat az embereket zúznám be, aki más autójában/eszközében kárt tesz, mert nem mer/nem akar a tulajdonosa elé odaállni és megmondani a véleményét vagy "megzúzni" a tulaját.
-
saril
senior tag
válasz Chesterfield #149303 üzenetére
nekem azért ettől teljesen eltérő kívánságaim vannak az életben képet miért nem csináltál?
-
saril
senior tag
válasz mongo #149285 üzenetére
Légyszíves ne kötekedj, ez a stílus amit te képviselsz nem ide való, köszönöm!
Aryes: erre utaltam a magyarázásnál hogy van aki érti mit írtam, mivel elég egyértelmű volt és nem kell emiatt vissza szólni, pl.: SOAD19 értette, érdekes ugye?
-
saril
senior tag
válasz Aryes #149273 üzenetére
Nem tudom elképzelni, a megfogalmazás INGYEN, majd oda van írva hogy sörért vagy csokiért, tehát azt meg kell venni, azaz nem ingyen van.
Ha azt írja ki hogy ingyen és pont, majd valaki viszi neki a sört vagy a csokit, akkor van úgy ahogy te leírtad, képzeld el... ez most komoly?Vagy csak annyit írok oda hogy van xx dolgom és sörért vagy csokiért vihető, ennyi.
Nem kell az [Atomki] -be dolgozni hogy értse bárki is azt, amit leírtam...
Bár mindent elárul az hogy ezt le kell írni, el kell magyarázni, szívesen.[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz RandomName #149262 üzenetére
Ezt kéne az összes környezetvédőnek mutogatni..
-
saril
senior tag
válasz elfelejtette #149244 üzenetére
Nagyszerü!
Ilyenkor mindig eszembejut, hogy ez amiről most szó van, jelentéktelen ahhoz képest hogy a hajózás és a repülésre nem vonatkozik semmilyen környezetvédelmi szabályzás.
Tehát szorják a fejünk felé az utasszállítók a "ki tudja mit" és a tengereken milliónyi EURO 0-as motor megy, ami több 100000 auto/kamion károsanyag kibocsájtását löki ki az éterbe egyetlen egy útja alkalmával, de ez rendben van!!! ezzel sosem vitatkozik senki!!!
Viszont a klíma berendezéseket meg a személy auto meg a kamionok kibocsájtását szabályozni kell agyba főbe... az emberek saját szemüktől nem látnak Euro 4 után annyira kicsi a változás a károsanyag kibocsájtásban hogy hihetetlen, erről még Kroneraff István
a becsületnepper is beszélt...
Szóval a károsanyag kibocsájtás legnagyobb részét a hajózás és a repülés generálja amíg ezek nincsenek szabályozva az összes környezetvédelni intézkedésen csak felnevetek és szánalmat érzek.Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
válasz elfelejtette #149241 üzenetére
A lényeg:
"A régi, mára betiltott hűtőközegeknek, pl. R12, R502, R22, jelentős ózont károsító hatása volt, ám a ma használatos hűtőközegeknek az ODP értéke 0, azaz nem bontják le az ózont."
[link][ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
[link] ezek korrekt árak, ugye itt a felszerelés jön még rá, ami ~50-70eFt 3méter rézcsőig utána a cső métere ~10eFt!
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz sto1911 #149211 üzenetére
Nem lehet megoldani azt sehogy hogy illeszkedjen a városképbe, nem tudom mire gondoltatok, arra hogy majd azt írja, mű falat/gipszkartont húznak köré? ha nem lehet, nem lehet.
Persze ahogy írtam, így is, úgy is felszereltetik...A bírság akár 1 millió forint is lehet
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz sto1911 #149209 üzenetére
pedig nem egy atomfizika, ahol nem engedélyezett felszereni homlokzatra ott általában mindenki az erkélyre rakatja, ha nincs erkély és önkényesen mégis felszerelteti, akkor vagy kap büntit vagy nem, mindenhol van olyan lakó aki a tiltás ellenére felszerelteti és általában nem kap büntit..
Ha igen akkor meg a lépcsőházat büntetik meg elsődlegesen és az adott személyen meg már nem tudják behajtani, tehát 1 hülye miatt xx ember fizet majdAkkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
válasz Pyttawrx #149202 üzenetére
Ha neked így esik jól, nekem ahhoz semmi közöm amúgy nincs bennem semmi, sőt örülök hogy most már visszafogottabb lett a forum, hála nekem ja és szívesen, sosem lehet tudni megint mikor jön valami szájkaratés..
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz dobolan #148676 üzenetére
Akkor szinterezés, nevezd ahogy akarod.
A szinterezés - porszórás módszere számos előnnyel rendelkezik a hagyományos, oldószeres festékkel történő kezeléssel szemben:
környezetbarátabb megoldás
gazdaságos festést tesz lehetővé
gyors és termelékeny
esztétikus megoldás
tartós, hőállószóval abszolút nem értem a "nem lesz túl tartós" kijelentést.
Van róla valami bizonyíték is amit írsz?
- előttem kalapáccsal ütöttek egy teszt felnit ami porfestve lett, és nem pattogott le a festék.[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz Aryes #148483 üzenetére
engem is mocskosul zavar az olyan aki "nem tud" vagy "nem akar" jól parkolni, szóval át tudom érezni azt ami történt, ugyanakkor a káromkodáson és a fotózáson kívül én sem álltam volna mellé, de azért hogy ő mellé állt nem hibáztatom, mert átérzem azt amit ő akkor érzett, de az autó sosem tehet arról hogy a gazdája mit csinál vele, szóval az autóban kárt tenni, nem jó megoldás soha
-
saril
senior tag
-
saril
senior tag
válasz RandomName #148393 üzenetére
ne akarjátok rámaggasztani a elvetemült liberális eszméteket, betegek vagytok olvass vissza ha még megy, és nézd meg mit írtam, nincs benne nemi hovatartozásról semmi vélemény, nagyon beteg... de egyik a másik után hozza elő a buzizást, szép, csak így tovább!!!
Szépen kibontakozik a debreceni virtus, írja, írja mással mit történt hogy én legyek a rossz,
most akkor én is mindjárt elkezdem leírni kim halt meg családon belül meg ki lett földönfutó az jóbarátaim közzül, mondom, BETEG[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz Papaj x #148386 üzenetére
nyugodtan személyeskedhetsz, én nem veszem magamra, add ki nyugodtan de az hogy valaki megvesz majd félmillióért kp-ra egy telefont és olyan anyagi intelligenciája van hogy "megszorul" az is elárulja az egyént, ennyi.
Amúgy meg szólásszabadság van, és nem írtam semmi bántót..
De aranyos hogy te sértődsz meg az ismerősöd helyett.[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz Pyttawrx #148384 üzenetére
csak utána néztem a telefon árának és meglepődtem, utána meg eszembe jutott hogy megnézem a véleményeket róla, azután meg azt hogy mi van, ha férfi az ismerőse, nem kell benne logikát keresni
-
saril
senior tag
válasz Salex1 #148253 üzenetére
"A jelenlévők mindig kivételek" de a magyar ember alapból agybeteg, ha meg hall/olvas valamit ami csak urban legend, akkor máris ezt történik, mint most, ilyenkor mindig szégyenlem hogy magyar vagyok... és mély szánalmat érzek az agyatlanok íránt.
-
saril
senior tag
válasz Atomantiii #148204 üzenetére
mindent elhordanak mert ilyenkor a legtöbb csak pánikolni tud, ez is hasonló mint az emlékezetes wc-papír szindróma
-
-
saril
senior tag
válasz csapee #148176 üzenetére
Nem hiszem, hanem TÉNY, lesz üzemanyag, akkor is lesz mikor 700ft lesz egy liter, de majd idővel úgyis meglátod hogy igazam van, most meg lehet ezt a semmit mondó szöveget tolni.
-
saril
senior tag
válasz dew28 #147963 üzenetére
Te ennek az embernek akarsz bármit megmagyarázni? vagy leírni a véleményedet? sok sikert a falra odahányt, odaokádott borsónak mondanád/írnád is hasznosabb lenne
(üldözési mániás és konteós nagyon durván)
pl:
[link] [link] [link] [link]Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
válasz bul07 #147759 üzenetére
Ultra gagyi bankszámlával rendelkezhetsz egy ismeretlen bankfióknál, nekem sms értesítés tizen éve van és ingyenes, számlavezetési díjam, ingyenes, van mellé egy hitelkártya, az akkor ingyenes ha 1 évben egy megadott hónapban a hitelkeret 70%-át elköltöm, ezt minden évben megteszem, egyébként nem használom, hitelkeretet azonnal lecsökkentettem 700eFt-ról (alapértelmezett) 100eFt-ra, így a megadott 70eFt-ot (70%) az adott hónapban sajnos gond nélkül el tudom költeni, ugyanis egy tankolás pár vásárlás, ahogy a sima kártyámmal is tenném és meg is van.
Ezt hívják, illetve én biztos hogy így hívom, begyöpösödött gondolkodásnak, de apám is sok mindenben ilyen volt, mégis meg tudtam győzni, tényekkel hogy hiába gondolja úgy, attól van jobb
Téged nem kell, meg remélem nem is akarnak meggyőzni ebben a témában[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz Zola007 #147591 üzenetére
nekem van egy parkside, nem hírdetem még, ahoz én garantálom neked hogy kicserélem a cellát az akkupakkban akár 3 év múlva is ha kellene 9-10kPa-t tud az én általam kicserélt 4Ah pakkban ami így 6 vagy 7Ah-t tud sokkal tovább megy "max"-on lehet hallani, és ezáltal erősebben is szív, víz szívására is alkalmas
-
saril
senior tag
válasz bul07 #147467 üzenetére
Több sebből vérzik amit írsz, sőt kb. mindből, de nem baj, én nem bánom, azt csinál mindenki az autojával, amit akar, szóval menjünk sorban.
- A kis gyártó oltári nagy hazugság és tudatlanság a részedről, blődség! [link]
"A Mannol valóban nem olajcég, csak egy olajmárka, amelynek tulajdonosa az SCT Vertriebs GmbH. Ők viszont saját feldolgozóval rendelkeznek, Klaipédában, ahol a Mannol, Fanfaro, Pemco olajok készülnek."- Fagyállóból sosem használtam mannol-t nem tudom milyen! ha az rossz széria is volt, így jártak akik használták, én rendszeresen ellenőrzöm az én fagyállómat refraktométerrel, szóval nálam ilyen nem fordulhat elő amit te írsz, mert hamarabb észrevenném mint hogy akármilyen baj legyen, nem utolsó sorban én 2 évente cserélem a hűtőfolyadékot is a fékfolyadékkal együtt! gondolom a tiédben még gyári van mind a kettőből
- Turbónál nincs kopás, nemrég lett megnézve, tökéletes, blődség, újra...
- Van olyan hogy nagy árkülönbség, főleg üzemanyagszűrőknél de a többinél is mivel én 1 évben 30-35 ezret km-t megyek így a 8ezres olaj és szűrőcseréknél, hamar spórolok sok sok ezer forintot, úgy, hogy nem látja kárát a motor sem a turbó és főleg nem a pd elemek, mivel azokat is bevizsgáltattam és a porlasztási képe még mindig kiváló, szóval abszolút blődség újra amit írsz
- Levegőszűrőnél 2 éves csere nálam 70e km-kénti cserét jelentene, újra nem tudok veled azonosulni, sőt még akkor sem ha 2 év alatt mész 15ezret, mivel, most írtad hogy olcsó, tehát évente ha nem vagy képes megadni az autodnak ezt az "olcsó" levegőszűrőt sem, az megint nem az én bajom, de én mindnekinek az éves csereperiódust javaslom akkor is ha 5-8 ezret megy csak akárki az évben, semmiképp ne hallgassanak rád...
- A legrosszabb amit írhattál és javasolhattál hogy üzemanyagszűrőnél km-t nézel, most írtad le hogy a pd elemeken nagyon apró furatok vannak, én pont ezért cserélem az üzemanyagszűrőt olajcserével együtt, ellentmondasz saját magadnak, minél gyakrabban cseréled annál hosszabb élettartamot adsz a pd elemeknek, újra arra buzdítok mindenkit hogy ne hallgasson rád ha jót akar, és meg akarja óvni a porlasztóját... mivel én 8 ezres cserémnél is jócskán szemmel látható a kosz a szűrőn...
- Utastérszűrő, én mivel 1 évben abból is cserélek 3-4-et így kb tényleg mindegy milyen lenne de azért már van rálátásom 8 fajta kipróbálása után melyik a jó, nekem..
- Itt megint úgy vélem hogy valami félremehetett, de nagyon az 501.01 az "alap specifikáció BENZINES motorokhoz szóval légyszíves olvass utána és tájékozódj milyen osztályú olaj kell a pd motorokba!!!
- 5w30 a gyári előírás, mindegy hogy tél vagy nyár, a mérnökök úgy tervezték meg az olajat hogy csakis ilyen viszkozítású olaj kell bele, nem más hanem ILYEN, újra oltári nagy blődséget írsz és ha esetleg más is olvassa, katasztrófa, nekem mint mérnök embernek az ilyen nagyon fáj... tehát SOHA ne térjünk el a gyártó által meghatározott viszkozitási értéktől, hisz mérnökök százai-ezrei így találták ki, tervezték meg, az úgy jó!
- Az én DPF-es motoromba 504.00 ; 507.00 kell, de lefogadom hogy a tiédbe is valami hasonló kellene és tuti nem a benzines szabványú 501.01
Egy szónak is száz a vége, gondold át ezt újra szerintem
-
saril
senior tag
válasz bul07 #147464 üzenetére
lehet, de a 100e km-t nem viccből írtam, én azóta ezeket használom, annyi km alatt meg kijött volna ha gond lenne, és ezt írom úgy hogy a turbóm és a pd elemek még gyáriak! amúgy akkor szerinted ez is csak kamu? [link] vagy ennyire szar az eredeti castrol?!
még egy adalék nekem olajcserétől, olacseréig nincs látható olajfogyasztásom, legalábbis én nem látom a nívópálcán, tehát a motor kiváló, még mindig! nem véletlen írtam a végsebességet sem, ha egy motor tudja a végsebességét, ott nagy gond nem lehet, főleg úgy hogy részecskeszűrős (sajnos) már az enyém.[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz Papaj x #147459 üzenetére
Ezért cserélek én olajat az 1.9pd-ben 7-8ezrenként szűrőkkel együtt, beleértve az üzemanyag szűrőt is! azt érdekes mód hiába ütöm, meg végsebességeket is megyek vele, (szigorúan németben, ugye!) semmi baja
mann meg többi márkás cuccról már leszoktam, sok olcsobb és középkategóriás is jó, nálam például SCT és Mannol bizonyított és ezt 100e km után tudom mondani, mannol olaj mannol/sct vagy deckeram szűrő is kiváló, ha szar lenne akkor a motorom és a pd elemek is meghullanának így 300e km körül úgy hogy én egy olajcserét az össze szűrővel megúszok 16e Ft-ból igaz mint írtam ez 8 ezrenként max. megvan de inkább előbb[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz Zola007 #147452 üzenetére
nekem azt mondták hogy azok vannak orvosi rendelőkben is használva, nehezebb, több benne az anyag, jobban hangszigetel, nekem ez volt a lényeg a "sima" 80k tokkal
-
saril
senior tag
válasz Zola007 #147447 üzenetére
Én furatoltat rendeltem, egyedi méret volt mind és darabja volt 100e Ft tokkal együtt, szóval nem tudom te hol nézted, de jó áron van, beépítés 20-30eFt/ajtó általában
ja és karcállóként vettem, majd kiderül mit bír...[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz Zola007 #144974 üzenetére
Mi az Aranyablak-tól rendeltük meg, egyből a gyártótól rendeled, olcsóbb, vagyis így az egyik legolcsóbb, viszont a minőség számomra elég magasnak tűnik.
-
-
saril
senior tag
válasz Salex1 #144700 üzenetére
A 2 komponensű elég jó választásnak tűnik, én kívülre is raknék ragasztóval átítatitt géz lapot, igaz akkor csúnyább lesz, de szerintem erőssebb is. Ha hozzáférsz belülről is akkor tudsz oda is rakni, még jobb ha valami merevebb vékony lemezt amit megcsiszolsz előtte hogy még jobban hozzá tudjon kötni a ragasztó, szerintem simán megoldható!
-
saril
senior tag
válasz szotyika77 #144514 üzenetére
Logitech?
-
saril
senior tag
válasz diablo1984 #144488 üzenetére
Aldinál sem adják vissza, vagy van erről tapasztalatod? én úgy tudom 3 hónapig viheted vissza, utána elküldik gariztatni ha lehet.
-
saril
senior tag
válasz Fredo78 #144430 üzenetére
Ha taknyolsz vagy betegnek érzed magad, akkor általában nem illik,
"A COVID-19 az esetek mintegy 80%-ában enyhe lefolyású, megfázásos tüneteket okoz, és a betegek nem igényelnek speciális orvosi ellátást. Hat fertőzött közül egy betegnél ugyanakkor komoly tünetek és légzési nehézségek tapasztalhatók."
A tüdőt támadja nem? ezzel akkurátusan meg tudod állapítani, ha ízlelésed nem ment el és a tüdőd rendben van, akkor otthon maradsz pár napot, de ha ki akarod magad íratni a dokinál, akkor nem ingyen tesztelnek le?Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
válasz Pyttawrx #144412 üzenetére
olvass vissza kérlek, hol írtam én olyat hogy "buta" vagy "korlátolt"? vagy hogy "gondolkodásra képtelen"? ez mind más tollának ékessége, felém, persze én ezt bóknak veszem, betalált, hogy is írják "akinek nem inge..." egyébként igazad van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest