Új hozzászólás Aktív témák
-
arpeen2
senior tag
válasz PindurAnna #87199 üzenetére
Semmit nem számít hol, de téglaépítésű társasházban.
-
-
arpeen2
senior tag
válasz PindurAnna #87197 üzenetére
Mondom hogy lehet, tavaly így csináltam ! Egy kérelem (bocsánat 2db papír, egyidőben), egy kiszállás az EONtól !
[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz #05304832 #87178 üzenetére
Erre szoktam azt mondani hogy felesleges. A munkáját csinálta a hadházi e-onos is, és nem tudhatta hogy előtte egy hónappal a szolnokiak a vezeték bekötése miatt megbontották az órát, amit csesztek felvezetni a rendszerükben.
A szolnokiakkal meg nem találkoztam már utána.
De gondolom kaphattak a fejükre, mert nem nyúlhattak volna az órámhoz csak ha itthon vagyok, mert alá kellett volna írnom. Egyetlen egy esetben nyúlhat e-onos az órához ha nem vagy otthon és nem kell aláírni, ha tartozás miatt kikötés van elrendelve. Ezt mondta az ellenőr.(#87181) sto1911 Sajnos lezárni nem szabad a közös helységben levő villanyórát tűzvédelmi okok miatt. Én is lakatot szerettem volna az ajtóra tenni, de nem lehet.
(#87183) arpeen2 Én bementem és megkérdeztem nem lehet. Mivel ha már kijönnek leszedni a régi plombát és felteszik az újat, így be is kötik azt mondták. De nem lehet egyszerre megkérni a nagyobb kismegszakítót meg a vezeték bekötést..ezt sem értettem miért. Két külön kérelmet kellett írni. Még szerencse hogy lakossági fogyasztónak 32A-ig ingyenesek ezek.
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
INMOTEP
őstag
Orion 48" DLED Wifis Smart TV 122 CM 2 hónapos Tv-m eladó kihasználatlanság miatt ,nagyon kevés üzemidővel .Hetente 2 -3 alkalommal volt csak használva .147.000 Ft ért volt vásárolva .120.000 Ft ért vihető ,karcmentes hibátlan működéssel dobozában számlával blokkal garancialevéllel .Csere köszönöm nem érdekel ,Debreceni átvétel megoldható . Képek és termékinfó [link] Érd Priv
[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
ELADÓ:
- Sapphire R9 270X Dual-X - 35k
- Kingston 16GB microSD+SD adapter - 2k[ Szerkesztve ]
-
erik365
senior tag
válasz diablo1984 #87191 üzenetére
Tudom, hogy nem egyszerű, csupán arra céloztam, hogy pótolható.
1.4 T-jet M32
-
lappy
őstag
Laptop javításhoz ért itt valaki? Olyan problémám akadt hogy ez fogadott indításkor Thermal shutdown occured! Mit lehet tenni ellene, egyáltalán javítható e?
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
erik365
senior tag
válasz diablo1984 #87188 üzenetére
A klíma pótolható, a két ajtó már nehéz eset.
[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
dobolan
senior tag
-
Zola007
veterán
válasz sto1911 #87181 üzenetére
miért is kell hozzáférhetőnek lennie?
A lakásokban lévő vízóra és fűtésköltségmegosztósem hozzáférhető, mégse pampogott még miatta a Vízmű vagy a hőszolgáltató. Zárható doboz plexiajtaján keresztül leolvasható.
Egyébként családi házaknál ez sem hozzáférhető, azzal nincs gond?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
arpeen2
senior tag
válasz PindurAnna #87177 üzenetére
Annyiban hibas amit irsz, hogy miutan plombanyitasi engedelyt kersz az eontol, barmelyik (a kervenyben leirt) eon akkreditalt villanyszerelo rakotheti az oradra a nagyobb vezeteket. Ezutan a plombazaraskor jon az eon szereloparos, akik ujraplombalnak, ha kerted elotte a kismegszakitot is cserelik nagyobbra. Gyakorlatilag egyszeri ügyintézést igenyel a dolog, vagyis pontosan 1 eve igy volt!
-
copass
veterán
anyámat egyszer a tigáz próbáltam lehúzni, azért mert ők cserekor szétbarmolták az órát....nem hagytuk mondtuk hogy akkor enne fussunk neki mégpárszor, persze ott is a szerelő volt trehány...
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
sto1911
veterán
"Mivel a lépcsőházban van a villanyóra bárki hozzá nyúlhatott volna, amiért természetesen az óra felelőse az ingatlan tulajdonosa vagy bérlője, minden esetben." - emiatt irtam egyszer nekik, hogy zarhato dobozba tegyuk bele az orat, vagy hozzuk fel a lakasba. Valsaz: nem lehet, mert hozzaferhetonek kell lennie. En meg mondtam nekik, hogy akkor innentol nem vallalok az epsegeert felelosseget. Ha meggyanusitanak valamivel, akkor bizonyitsak is be, hogy en voltam, de ha megsem, akkor a szart is kiperelem beloluk.
-
Tubi2
senior tag
Denon PMA-720AE ÚJ, DOBOZOS Hi-Fi erősítő -- topiklakóknak 60k!
[ Szerkesztve ]
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
PindurAnna
Közösségépítő
Csakis olyan alvállalkozó végezheti a cserét, akinek szerződése van az E-onnal, vagy az E-on emberei.
Nagyon figyelj oda, előtte fotózd le az órát a sértetlen blombákat is, és akkor is fotózz amikor szerelik.
Nekem tavaly majd 600ezret akartak rám sózni a saját trehányságuk miatt!!!
Mivel körbe klímáztattuk a lakást, és a régi alu vezeték meg a régi biztosítékok nem bírták volna ezért a lakásban levő kismegszakítókat kicseréltettem villanyszerelélővel számlásan, valamint kihúzattunk vele egy réz 10es vezetéket a külső villany óráig. Be lett adva az igény az E-onnak hogy vezeték cserém lenne, kössék rá a villanyórára, mert ezt csak ők csinálhatják. Elmentünk nyaralni, hív egy pasi, hogy a lakás előtt van, bekötötte a 10-esvezetéket a külső órára, a papírt bedobta a postaládámba.
Oké..
Majd ismét igénylést nyújtottam be teljesítmény növelésre, hogy a villanyóránál lévő kismegszakítót 32A-osra cseréljék ki. (mert nehogy már együtt ezt meg lehessen kérni, csakis külön lehet)
Eltelt egy hónap, hívott egy pasi jön teljesítménynövelésre kismegszakítót cserélni. Kijönnek ketten. Kinyitja a szekrényt, nézi a műszerét nézi az órát. Felém fordul és azt mondja nem egyezik a blomba szám a műszerében levőkkel, ezért ellenőrt hív, és meggyanúsít azzal, hogy amióta ez az óra van kinn azóta lopom az áramot. Mondom mi van???? Hívom a villanyszerelőt aki a lakásban áthúzott mindent, mi a fene ez? Ő nem tudja. Akik másodjára jöttek hadháziak voltak, és mondták hogy nem túl poros az óra, fotóztak hogy tele van ujjlenyomattal, látták hogy nemrég itt valaki valamit csinált.
Másnap reggel jött is az ellenőr meg két pasi. Nézi, fotóz, ellenőriz..mondom neki hogy kb egy hónapja lett a 10-es réz kábelre kötve az óra. Na ő ezt nem látja. előszedem az akkor a postaládába bedobott munkalapot-amit akkor itt hagytak- nézi..elkezd telefonálgatni. Kiderült hogy most már, aki E-onos ott ahol él, abban a helységben nem dolgozhat ezért másik városból küldik át szerelni őket. Akik először kinn voltak azok szolnokiak voltak, és olyan lusták, hogy a rendszerbe nem vitték fel az új blombaszámot meg hogy 10-es réz vezetéken jön a lakásba az áram. Ezután kaptam egy jegyzőkönyvet erről, és kb fél év elteltével "zárták le" az igazából nem létező ügyet, amit ők hibáztak.De senkinek nem kívánom ezt, amit mi akkor átéltünk. Mivel a lépcsőházban van a villanyóra bárki hozzá nyúlhatott volna, amiért természetesen az óra felelőse az ingatlan tulajdonosa vagy bérlője, minden esetben.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Zola007
veterán
-
philipe
tag
Sziasztok!
24 es jó állapotú leánykának való kerékpárt keresnék. Max 25 a keret.
Köszi.
-
Laraxior
titán
Az mi mar hogy ket pendrive is csak 48MB-os lett a sajatgep szerint? Lemezkezelo latja az egeszet, de valami 3 reszre szedte, ketto kifogastalan egy pedig nem lefoglalt terület.
Persze nem enged semmit se csinálni vele...*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
mrbig25
őstag
válasz mrbig25 #86603 üzenetére
Eladó:
■ Phanteks Enthoo Evolv ITX ház. Ár: 13000Ft
/Fekete külső, fehér belső, plexis oldallap, szép állapot, doboz és tartozékok/...
-
Irmscher 353
aktív tag
Keresek:
Békéscsabai Jamina tetőcserepet (sima cserépszínben) Érte megyek!ELADÓ:
- MSI 9600GT - 512 - OEM - 6e
- fehér Sony Xperia Tipo st21i - T-Mobil függő - 2db ajándék szilikon tokkal -7e
- hibás Epson Stylus DX4050 multifunkciós készülék, akit érdekel egy értelmes ajánlatért viheti.
- Huawei 736 (Vodafone) kompletten dobozában - zsebkopott - 3,5e
- mikro headset - 7e
- 4x100-ról 5x112-ra átalakító nyomtávgyűrű (egy pár!) - 6e
- VW Golf III használt első lökhárító (CL) - fényezetlen, igény szerint ajakspoilerrel, új fényezhető hátsó lökhárító - a közepe gyárilag alapozott -12e -
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Van valakinek kölcsönbe egy mikrogépe?
Kb. 1-1.5 hétre, amíg az enyém visszaér a szervizből?
Városon belül érte mennék.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
ati012
őstag
Holnap, azaz március 15.-én fuvart / csomagszállítást vállalok!
Berettyóújfalu - Debrecen - Hszoboszló - Budapest - Győr útvonalon, csak csomag!
Visszafele van még 3 férőhely.
-
iscsu
tag
Az okos ember okosórán nézi meg, hogy mikor kell inni az okoskulacsból...
-
BLeP_i
tag
-
rayoliviero
veterán
5 m Tech+link Wires CR Interconnect Coaxial Rca-Rca: 1000 Ft
3 m Hama optikai kábel: 1200 Ft
1,5 m Canyon optikai kábel: 500 Ft
3 m HDMI kábel (aranyozott csatlakozó): 600 Ft
Bty akkutöltő (AA, AAA, 9V-os akku): 500 Ft
-
őstag
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
dsys
csendes tag
fóliáznak valahol telefont debrecenben? tehát úgy, hogy viszem a telót, és rá is rakják.
köszi -
sirály69
őstag
Csak szólok, holnap (hétfőn) a hétköznapi rend szerint kell fizetni a parkolásért...!
Szerver Hosting Debrecenben
-
Borosz
őstag
Van egy Alcatel OT995-töm. SIM-et nem fogad el. MP3-as, játszós kütyünek még jó. 2K-ért vihető.
Továbbá egy Nokia E51 töltővel, headsettel dobozában(nikkelezett változat, hiányzó hangerő gumikkal) Telenoros - 1K -
ngabor2
nagyúr
Régebben volt az Auchan-ban és/vagy a Tescoban kimérős szemes kávé. Ezek most eltűntek, vagy csak elköltöztek?
-
stb123
tag
Halló!
Érdekel valakit egy telefon mellé kapott, csak kipróbált, fehér színű huawei band b0 okos óra?
Induló ár:10k! Garancia, cserelehetőség van! Továbbiakban privátban![ Szerkesztve ]
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Tudja valaki holnap milyen boltok lesznek nyitva?? Konkrétan a tankszobornállévő húsbolt érdekelne.
üdv
-
kiss.a
tag
válasz bagyulajuve #87142 üzenetére
66-os nem jó? panasonic?
-
bagyulajuve
addikt
van valakinek eladó kicsi (<50cm átmérő) lcd Tv-je HDMI bemenettel?
Resistencia eterna
-
sNORh
addikt
Motorola Defy+ 5000ft!
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
kiss.a
tag
valaki ért xboxhoz? vásárolni szeretnék és tanácsot kérni mit érdemes.
-
hcs57
addikt
válasz hucsikoi #87130 üzenetére
Azért procit százmillás értékben eladni debreceni viszonylatban nem semmi... vagyis, ha valaki keresett hibás HDD-t, vagy más alkatrészt, az is NI lehetett?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
simonzé
addikt
Sziasztok!
Vennék kb 10 darab processzorhűtőt. P3-P4 korszaktól kezdve bármelyik megfelel. Nem gond ha a ventillátor nem működik.
Ha egy-két darabod van, az is jó. Ha még több darabod van, még jobb.
Privátban keress, és kérlek árat is mondj!
Köszi!!![ Szerkesztve ]
I don't fit in. I fit out.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Néhány eladó holmim:
LG Nexus 4 (E 960) 16 GB telefon + AJÁNDÉK bumper-ek
Gigabyte GA-MA770T-UD3P
AMD Athlon II X2 240 (2800 MHz, 2 x 1 MB LC cache)Üdv: RR
═════════════════════════════════════════
-
-
törölt tag
válasz Zsoleszhun #87132 üzenetére
Köszi. Végülis onnan nem messze a nyusziban kötöttem ki egy alkoholmentes sör, és free wifi társaságában.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz #33253120 #87129 üzenetére
A doberdó utcai lottózóba/trafikba van egy kis mini kávézó szerűség, ha busszal vagy akkor pont útbaesik.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
hucsikoi
senior tag
Valóban az NI. Nem annyira speciálisak azok. Rengeteg termék pc-re épül. Már akkor szereltek gépeket i5 és i7-es procikkal, mikor a kereskedelemben még nem is volt kapható. Szervize volt az egyiknek, tehát felhasználta az alkatrészeket.
Zsoltifree: Éveken keresztül ment a szekér.
csapee: Tévedsz. Teljesen véletlenül derült ki.
T_chris: No igen, de nem lovagok.
T_chris: Hozzánk feljöhetsz, szívesen látunk.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Segner tér és Józsa között van valami "útmenti" hely ahova be lehet ülni így vasárnap délelőtt 2 órára? Wifi előny.
-
sto1911
veterán
Gepezos szeket akarok venni, hol lehetne valami normalisabbat talalni? Az Ikeas "bor"fotel nem jo, hamar tonkrement.
-
HUTCHDB
nagyúr
Hol találok azzal kapcsolatban leírást, hogy hogyan tudok összehozni egy olyan wifi hálózatot, amelyben 2 wifi router van?
Adott egy családi emeletes ház, ahol az emeleten lévő hálózatot akarom erősíteni, mivel vannak olyan helyek, ahol nagyon gyenge a jel.
A földszinten van a "fő" wifi router, amely egy linksys ea6700-as, az emeletre egy TP-Link 1043 V2-őt tennék." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
csapee
őstag
válasz Zsoleszhun #87121 üzenetére
Mennyi munkaorat bele tett a mernok mig rajott, hogy mi az istentol ilyen magas a selejtarany.
Kicsi esszel meg ma is tolnak az ipart, tultoltak a darabszamot na.Csapee
-
hcs57
addikt
válasz mghltm #87106 üzenetére
Ez egy becsült érték.. ha valóban az NI, akkor speciális valamik lehettek, amiket nem tud szerintem eladni jó áron.. inkább csak kárt okoztak, minthogy ezen nagyot kaszáltak volna. Szerintem.
Azt fel sem tudom fogni, hogy miként lehetett ennyit, vagy egyáltalán bármit kihozni egy olyan High Tech cégtől?Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Tubi2
senior tag
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
sNORh
addikt
Teclast P98HD tab(10", 4mag, 2Gb ram, IPS stb) csere laptopra/telefonra
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
func93
senior tag
Hi
Valaki jatszik itt a Tom Clancy: Division-el?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
mghltm
addikt
ennyi penzbol mar jo ugyvedet lehet fogadni, leul par evet aztan mindenki boldog lesz. ha szerencseje van, elhuzodik az elozetes es mire iteletet hoznak, szabad emberkent tavozhat. kar nem erte a ceget, szepen kiszamlazzak az alkatreszeket es a szerelesi dijat.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
hcs57
addikt
Ez melyik cég? [link]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
_seth_
veterán
Canon vázakhoz Blumax LP-E6-os új akku 6,5e.
Asus Nexus 7 2012 8GB 16e.
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Külpolitika
- Apple notebookok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.