Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mamusz11
tag
Tp link wr740n router eladó.Érdeklődni privátban!
Learning never exhausts the mind!
-
pohár
félisten
válasz tahepa #86291 üzenetére
szóval túl a boltíves bejárón? akkor jó, nem fogom sokáig keresni (pénteken megyek interjúra, fingers crossed)
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
stb123
tag
Eladó 160 GB-os, 100/100-as satás 3,5"-os merevlemez. 2k. Holnap tudom vinni Debrecenbe!
-
pohár
félisten
skacok, a Bethlen utcán merre van a Notebook.hu szalonja? ha a Hatvan felől megyek, a Takarékkal szemben van egy udvar, ott bent?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
csizs
aktív tag
Eladó:
Asrock Ad2550-Itx alaplap + 2GB DDR3 Sodimm ram doboza, kellékei meg vannak.1x éve a prohardveren!
-
Laraxior
titán
Eee PC 1011PX, 1,66GHz, 2GB, 320GB még mindig eladó, mert kerülgetem. 20.000HUF.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Zola007
veterán
Eddigi infóim és 2 velük dolgozó önkéntes ismerős alapján elég tisztességesen csinálják ezt a menhelyet. Sajnos állami pénzt nem nagyon kapnak, leginkább magántámogatás és tárgyi adományból megy, emiatt messze nem olyan szinten működnek, mint ahogy az ország 2. legnagyobb városában szükség lenne rá
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
atike
nagyúr
válasz Sebestyen01 #86282 üzenetére
....aham... főleg ha állatok csinálnák a menhelyet... Csak épp az a gond, hogy azt is emberek menedzselik. Sajnos. Nem a konkrét felhozott példára értem, őket nem ismerem, és általánosítani sem lehet...
Nálunk sajnos nem egy olyan eset volt, hogy ebben az időszakban előkerült egy pár "menhely" akinek volt papíron telephelye, de az egy lakás volt és se előtte se utána nem foglalkoztak még hírből sem állatokkal...
-
kungzi
veterán
Udv
A varosban hol szerelnek at legolcsobban abroncsot kocsira? 17"-os. Alufelnire kellene egy uj abroncsot felrakni. Koszi
-
stb123
tag
Eladó deepcool ice edge mini fs v2 univerzális cpu hűtő. 2k.
Cserelehetőség, 150 "megabites" routerre
Érdeklődni privátban. -
Zola007
veterán
válasz Sebestyen01 #86282 üzenetére
És több hála is szorult beléjük
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
-
mezis
félisten
válasz belinho #86261 üzenetére
A Win7 Update foglalja a proceszort. Pár hét és túl leszel rajta.
(Akkor meg következik a Win10 update )[ Szerkesztve ]
mezis
-
őstag
Üdv mindenkinek.
Eladó egy új , bontatlan gyári csomagolású EVGA 960GTX SuperSC ACX 2.0+ videokártya 3 év garanciával.
Ár: 65000 FtÉrdeklődni privibe vagy telefonon.
[ Szerkesztve ]
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
sirály69
őstag
Van 1 eladó Xbox One (500 Gb, 1 db lemezes játékkal, 14 napos Gold ) gépem, ha esetleg valakit érdekelne...
[ Szerkesztve ]
Szerver Hosting Debrecenben
-
tahepa
senior tag
Valaki nem tudna egy harmadikos (11.-es vagy mifene) vegyiparis kölöknek nyári gyakorlati hely ügyben segíteni?
Dobj egy privit ha tudsz -
Lajkó
őstag
Nincs valakinek olcsóba, vagy ingyen egy kb. 9 méteres slag darab otthon!
Vagy esetleg nem tudjátok hol árulnak méretre vágva? -
Zola007
veterán
Thug
lifemoto: [link]Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Zsoleszhun
addikt
válasz Thermaltake #86258 üzenetére
Derék utcán kezdték el húzni az elektromos szekrényekben az új optikai kábeleket, minden lakásnak lesz egy szál
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Zola007
veterán
válasz fenergie84 #86263 üzenetére
aprócikkek, kábelek, semmi extra, csak aranyos ez a teccikezés, tuti gyerek írta
más is eszembe jutott közben :
-
Zola007
veterán
válasz Bjørgersson #86260 üzenetére
Már hazafelé jövök, de sajnos nem tudtam feladni, mivel a Posta azt mondta, hogy ők nem vesznek fel ingyen levelet, bármilyen szépen is kérem
-
belinho
senior tag
Üdv!
Adott egy gép, proci Celeron D320 2,4Ghz, 1GB memó és Win7 op rendszer.
Tudom, hogy nem egy világbajnok gép, de alap dolgokra net, zene, word. stb tökéletes lenne.
Win7 feltelepült, viszont a proci állandóan 100%-on pörög.
A windows gazdafolyamat használja, semmi más nem fut, net sincs rajta jelenleg, és mégis 100%
A vga egy integrált ati 9100SE IGP, amit nem támogat a win7, csak mint szabványos grafikus adaptert, így emiatt talán a procival számoltat mindent, másra nem tudok gondolni.
Esetleg valami ötlet? -
Zola007
veterán
Milyen kedves kis levelet kaptam az egyik hirdetésemre :
"Üdv nekem szükségem lenne rájuk. Én szivesen el fogadnám a dolgokat de csak ha ingyen tecik adni. És ha ingyen tecik adni akkor legyen szives el postázni elöre is köszönöm"Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Thermaltake
tag
Helló!
Hozzánk most jöttek a Digitől, korszerűsítés végett, elkezdik behúzni az optikai kábeleket.
Mostanában mentek másokhoz is? Tehát máshol is elkezdték már? (Jégcsarnok környéke) -
mamusz11
tag
Hali,
1150-Es gyári hűtése nincs valakinek megvételre?
Learning never exhausts the mind!
-
zolko74
tag
válasz Chesterfield #86249 üzenetére
Úgy emlékszem igen.
-
zolko74
tag
válasz Bjørgersson #86234 üzenetére
Nekem Nizoral sampont írt fel a bőrgyógyász.
-
sto1911
veterán
Nincs valakinek 1155-os hutoje kolcsonbe par napra teszt erejeig? A Delles sajat megoldas, nem megy ra masik lapra. Ha bevalik, akkor lehet szo vetelrol is.
-
rayoliviero
veterán
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #86243 üzenetére
Már nem emlékszem, jövőre meg majd duplán fogom tudni...
Bakker, mégis írtam...
-
Bjørgersson
félisten
-
Sebestyen01
őstag
válasz Bjørgersson #86240 üzenetére
Lottó 5os! Egyből elmúlik meglasd.
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #86240 üzenetére
Ma szülinapom van. Fogyott egy kis hangulatjavító, de tényleg nem írok már többet...
Lapos kikapcs, és szundi...[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #86237 üzenetére
Akkor a padló. Az jellemzően megállítja a hajhullást...
-
-
tahepa
senior tag
válasz Bjørgersson #86234 üzenetére
-
nagyúr
Fagyasztóláda nem érdekelne valakit?Whirlpool,használt,de tökéletes,1 méter széles(280 literes lehet?),kulccsal zárható.
-
Bjørgersson
félisten
Hajhullással és korpásodással kapcsolatban melyik bőrgyógyász ajánlott?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
sNORh
addikt
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
dbius
veterán
válasz Chesterfield #86209 üzenetére
-
Gercsa
senior tag
Van egy hülye kérdésem és nincs kedvem most szétszedni a gépemet belenézni.
Szóval a házam előlapján csak USB 2.0 portok vannak, de nem tudom, hogy az alaplapon USB2 vagy 3.0-ás csatlakozóra kötöttem rá az előlapi portokat. (Gondolom 3-masra véletlen)
Rádugtam ma egy usb 3.0-ás külső vinyót és meglepetésemre 100MB/s sebességgel másolgattam rá.
Ezek szerint, csak parasztvakítás ami a házak specifikációjában van, hogy USB 2.0 vagy 3.0 csatlakozás van az előlapon, és úgy is csak az számít, hogy az alaplapon hova kötöm be, vagy csak nekem ilyen furcsa a házam? Vagy lemaradtam valamiről és az USB 2.0 is tud ilyen sebességet?
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #86226 üzenetére
Segner téren állandó van, nem időszakos.
Időszakosak a boltokban, Egyetem főépületben, stb vannak 28-tól vagy 1-jétől. A posta általában 28-án megkapja
Mivel most 28 vasárnap, gondolom aznap nem leszA fix árusító helyek (Nagyállomás, Doberdó, Segner) kapják a legkorábban, ott általában már előtte 1-2 nappal is lehet venni.
-
Zola007
veterán
válasz tibbike01 #86223 üzenetére
26-27-től már általában lehet venni a DKV árusítóhelyein.
mivel ez pont hétvége tája, szerintem pénteken már lehet venniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Következő havi bérletet mikortól lehet venni a DKV-nál?
Mindig csak adott hónap 1-jétől? -
gps76
őstag
Eladó:
- Captiva 22" (1680x1050) LCD monitor,hangszórókkal. - 13000 Ft
- Univerzális notebook táp 120 W-os.Többféle csatlakozófejjel 15 - 24 V-ig, USB 2 Amper aljzattal. - 3500 Ft
- Samsung S5 új, utángyártott, de jó minőségű 3000 mAh akku. - 2300 Ft
- Ericcson F3507G mini pci-e WWAN modemkártya. - 1500 Ft -
ati012
őstag
Reball Garanciával!
8.000 Ft / eszköz
-
Atomantiii
addikt
Közben mégiscsak otp lett a dologból, kb öt percet kellett várnom.
-
Zola007
veterán
Eladó egy keveset használt 1 éves Philips HR2100 Dairy Collection turmixgép
dobozában, összes tartozékával
még van rá 1 év garancia az Edigitalba
ár fix 7500 FtMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Abri
senior tag
WD Green 3TB 5400rpm 64MB SATA2 WD30EZRS 21000Ft
alig futottak (fél és 1 napot)Új Samsung Evo és Evo+ Class10 Micro SD memóriakártyák
Evo (48Mb/sec olvasás, 20Mb/sec írás)
16GB 2500Ft
32GB 4500Ft
64GB 7500Ft
Evo+ (80Mb/sec olvasás, 20Mb/sec írás)
32GB 5500Ft[ Szerkesztve ]
-
Irmscher 353
aktív tag
ELADÓ:
- MSI 9600GT - 512 - OEM - 6,5e
- fehér Sony Xperia Tipo st21i - T-Mobil függő - 2db ajándék szilikon tokkal -7e
- hibás Epson Stylus DX4050 multifunkciós készülék, akit érdekel egy értelmes ajánlatért viheti.
- Huawei 736 (Vodafone) kompletten dobozában - zsebkopott - 3,5e
- mikro headset - 7,5e
- 4x100-ról 5x112-ra átalakító nyomtávgyűrű (egy pár!) - 7e
- VW Golf III használt első lökhárító (CL) - fényezetlen, igény szerint ajakspoilerrel, új fényezhető hátsó lökhárító - a közepe gyárilag alapozott -13e[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
xuldar
addikt
válasz Chesterfield #86209 üzenetére
Gyorsan bepótoltad a maradék ~39700 hozzászólást
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Zola007
veterán
Megkérlek olvas el mégegyszer amit írtam, magyarul van.
Írtam, hogy a kínaiban nem vagyok biztos, de Mo-n belül van joga utánajárni. .
Az más kérdés, hogy megteszike-e.
Mint Pinduranna is írta újabban ez átkerült a közjegyzőhöz.
A nyíregyi iroda pedig továbbra sem készíthet közhiteles fordítást a saját neve és pecsétje alatt, mert nincs rá törvény adta lehetősége, ezt pedig te értsd már meg.
Keress rá fordítóirodák honlapjára, a normálisabbja ezt fel is tünteti a sahát oldalán.[ Szerkesztve ]
-
Fricu
tag
válasz Zola007 #86173 üzenetére
Ne terjessz butasagokat legyszi.
Semmilyen magyar hatosagnak (offi, kozjegyzo, bm) nincs sem modja, sem joga barmilyen kulfoldi dokumentum eredetiseget ellenorizni, igazolni.
Egy egy kiemelt bunugyben jogsegellyel talan tesznek ra kiserletet, de hogy egy bolgar orvosi diplomanak nem nez utana a kulugy az tuti.
Hetente tobb ezer hiteles forditas is keszulhet orszagosan, ki a fene tudna ennyit leellenorizni?
A magyar dokumentumok valodisagat a kozjegyzo is csak formai, tartalmi kovetelmenyek alapjan ellenorzi.
NEM keri ki a gimnaziumodtol az adatokat, hogy tenyleg ott ertel-e?
A forditoiroda is csak arra adhat garanciat, hogy a forditas hiteles es nem arra, hogy a forras milyen.
A nyiregyi iroda is hiteles forditast keszit, nem hivatalost, barmit is ertsel alatta.
Nezd meg a lapjukat, irtam mar.
De nem akarok nekik reklamot csinalni, nincs jutalekom.Gyors es olcsobb megoldast javasoltam, ha tudja hasznalni jo, ha nem hiszi, nekem ugy is jo.
Fricu
-
Chesterfield
őstag
-
mongo
tag
(#86190) dudikpal: Nekem a Lenovo K910 (Vibe Z) FullHD 5,5", 3G, folyamatos wifi keresés, ~napi egy óra beszélgetés, napi több óra böngészés, 3000-es akkuval és a két nap készenlét simán megvan.
(#86152) mongo
Ismételt árváltozás 26000Ft
1155-ös pentiumot beszámítok[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
Uraim,
Debrecenben hol kaphatnék emberi áron házimozi SUB-hoz Y RCA kábelt emberi áron?
Kellene egy 2 vagy 3m -es, de nem csillagászati áron. Nem high-end rendszer..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Zola007
veterán
válasz dudikpal #86190 üzenetére
nekem a lenovo a820 2000-es akkuval régebben 2 napot bírt 2 sim, 3g, wlan, 5 email szinkron, napi 30-40p beszélgetéssel, annál a telónál sem tartom elképzelhetetlennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok