Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz erik365 #70597 üzenetére
a kávéfőzőt miért adod el? nem lesz neki már helye az új konyhában, vagy mi?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
erik365
senior tag
válasz kungzi #70596 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a mosógépes segítséget!
Végül egy ilyen lesz.
Más, költözés miatt van egy eladó Dolce Gusto kapszulás kávéfőzőm, kb 20 kapszulányit volt használva .
Még van rá kb 1.5 év garancia 7500Ft.
Valamint eladó egy 62 részes új étkészlet,
13500Ft.[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
Laraxior
titán
válasz kungzi #70591 üzenetére
Dehogy van
A minap voltam az Intersparban, két megrakott szatyorral jött velem szemben, a csajával, vagy a feleségével, faszomtudja, annyit se mondott, hogy dögöljmeg
Facebookon eléred, ha már a rendőrségnek nem sikerült.
Néha szoktam látni a Fórumban is.Facebookon van valami terhességi tesztes kép is, lehet már van LittleCyber is az éterben
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Valakit nem érdekel egy ilyen szekrénysor? Nem mai darab, de költözés miatt lenne eladó.
Van még két szőlőprés is, egy kisebb és egy nagyobb. Idősebbek már a tulajok, az új kecóban nemigen fogják használni.
A szekrénysornak van még egy eleme, de az külön van, természetesen az is vihető. Ára 25.000ft lenne. A Présmasinák megbeszélés alapján.
Ha érdekel valakit privátban jelezheti, adok elérhetőséget. Helyileg Debrecenben van Sámsoni út felé.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
HANDO88
senior tag
válasz Irmscher 353 #70587 üzenetére
Fénykoromban a böszörményi motoros találkozón 120 db-el nyertem az ordÍtó versenyt.
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
mezis
félisten
Anno, amikor megjelentek az első táskarádiók, tele volt az utca velük és azzal a hangzavarral, amit keltettek. Úgy tudom, hogy környezetszennyezésnek számít és tilos !
(Volt egy másik őrület, a tiki-taki. Lét golyó egy arasznyi madzagon. Szörnyű zajt lehetett csapni vele egy Metro megállóban. Úgy emlékszem azt is betiltották.)Szerintem műszakin nem mehetne át az ilyen zajkeltővel beépített autó.
[ Szerkesztve ]
mezis
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz wody21 #70585 üzenetére
a hivatalos hangnyomásmérés versenyeken 140dB felett már nem tartózkodhat senki az autóban, mert szívritmuszavart okozhat a zaj, ami halálhoz vezethet...
Egy külföldi autóstalálkozón láttam egy VW kisbuszt, nem számoltam meg hány mélynyomó volt benne, de a 100m-re tőle a box utcában minden garázskapu fertelmes csörgésbe, zörgésbe kezdett, mikor a kocsiban megszólaltak a mélynyomók...
[ Szerkesztve ]
-
wody21
tag
OFF:
Kb 5-8 perce mehetett el egy autó az iroda előtt (Hunyadi J. utcán, kb itt), és annyira brutálisan hangosan üvöltette a cumót az alak, hogy bent is remegett minden! Csak pislogtunk, először azt hittük földrengés lesz... Milyen lehet vajon benne ülni?!
ON -
Chesterfield
őstag
-
amdk7
aktív tag
válasz erik365 #70567 üzenetére
Vegyél LG direct drive-osat (Ömlesztve pár tipus)
Árban nem több mint az általad linkelt tipusok, hangja szinte nincs és a csapágyazással sem lesz gondod.
Én extra keskenyt vagy milyet választottam annak idején (de ez a mélységére utal) és nem bántam meg...
40cm mély, elől töltős, 6kg ruha kapacitás, 10év gari a motorra, azt hiszem 4 vagy 5 év a teljes mosógépre. ~100eFt, de a pontos tipusát meg nem mondom innen a melóhelyről.Adataimat többé kevésbé az adatlapomon, illetve a személyigazolványomban találod meg. :)
-
Adonimus
senior tag
Eladó Yamaha szobai erősítő. 4hangfalas, 260Wattot vesz fel. Egyetlen hiba, hogy a mély kiemelő gomb nem marad benyomva, de nekem amúgy is felesleges így is elég mélyet ad. Amúgy hibátlan.
Ugyanitt PS2 vastag, gyári gép tartozékaival és egy NFS Most Wanteddel.
Csak a helyet foglalja, kinek mennyit érne meg?
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
Beerdrinker
tag
válasz Zola007 #70574 üzenetére
Egy külföldi rendszámú autóval karambolozott a 2-es villamos a Piac és a Kossuth utcák kereszteződésében hétfőn háromnegyed tízkor. A közösségi közlekedés akadozott, több villamos feltorlódott. A helyszínelés ideje alatt a villamosok két szakaszban közlekedtek, egészen 11 óra 40 percig. Akkor indulhatott újra a villamos közlekedés a teljes szakaszon. - dehír
Bár lehet azóta más is történt...
"Where is Jessica Hyde?"
-
Zola007
veterán
2-es villamossal mi van?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Beerdrinker
tag
Független, 2 hónapos Lumia 520 esetleg valakinek? 16.000.- forintért akár el is vihető.
"Where is Jessica Hyde?"
-
adi mester
aktív tag
válasz AndrewBR #70563 üzenetére
Ok-ok.
Kisebb videokártyák nem érdekelnek valakit a közeljövőben?
- Abit X300 128 MB hibás DVI kimenettel, okés D-subbal - 2.000 Ft
- Xpertvision Nv 7600GS 256 MB, aktív hűtős halk fenevad - 4.000 Ft
- MSI HD3650 512 MB, aktív hűtős, hangtalan - 6.000 FtMindegyik tesztelt, hibátlan.
- Ramhibás Leadtek Nv 8800 GT 512 MB kártyám is van
3K az ára, szemetel a képe de lehet már el is vitték.160 GB Samsung IDE notebook vinyót valaki? 100 / 98 1 bad - 6.000 Ft
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
erik365
senior tag
Van itt olyan aki ért a mosógépekhez?
Konkrétan két típusról lenne szó:
Gorenje
ElectroluxMelyik volna jobb választás?
1.4 T-jet M32
-
_seth_
veterán
válasz bhonti #70565 üzenetére
---------------------
Samsung Galaxy S3 Pebble Blue kártyafüggetlen eladó
Yongnuo 568EX II Canon vaku eladó
Yongnuo 500EX Canon vaku eladó
Blumax LP-E6 új akkumulátor eladó[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
bhonti
aktív tag
Kinek megy az Erste Netbank?:0
http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech
-
AndrewBR
senior tag
-
adi mester
aktív tag
válasz AndrewBR #70560 üzenetére
1 éve bontottam szét egy ilyen notebookot (vagyis tettem félre), hibátlan billentyűzetet 2 ezerért tudok adni hozzá. Olcsó, jó, ritka is, mi kell még?
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
xuldar
addikt
válasz erik365 #70508 üzenetére
Esetleg Hármashegy. Megközelíthető a Zsuzsi-vonattal. Az már vastagon kint van az erdőben, de érdemes sétálni a környéken, mert nagyon szép. Van egy frissen épült kilátó is, amiből teljesen körbe lehet látni, tiszta időben még a Bihar-hegység is látható.
A Vekeri-tavat is említették, oda helyközi buszjárattal lehet kijutni, de érdemes.Shokkolo: Ha itt fordulsz le, majdnem végig aszfalton mehetsz ki. A google-ön még földút, de sokáig le van aszfaltozva. Haláp felől a fóliasátrak után azonnal balra kell fordulni, ez az egyetlen aszfaltút a környéken. A végén egy híd előtt élesen jobbra fordul az aszfaltút, ott egyenesen kell továbbmenni kb 100-150m-t, és a 2. leágazáson balra kell menni. Látszik, hogy sokan járnak azon az úton, ez a hármashegyi tóhoz visz.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
törölt tag
Eladóak lennének az alábbi dolgok:
-HDMI DVI-I kábel aranyozott
-DVD lejátszó falra szerelhető
-Álló lámpa halogénizós
-Genius dobozaval USB-s billentyűzet és egér
-Xbox 360 joystick PC-hez
-Open dott tablet 1,8 ev garival! (Tok,micro sd kartya 32gigas class 10es samsung)
-Lávalampa neonzöld
-iPhone 4/4s telefonhoz bumper kijelzovédo fóliákHa vmi erdekel pm-ben irjatok es ahogy tudok valaszolok.
Tovabbra is keresek butorokat felvasarlo emberket Debrecenen belul.
-
Salex1
őstag
Használ valaki Lg g-pad 8 vagy 10.1-et? Lenne egy kérdésem vele kapcsolatban.
-
atike
nagyúr
Lenovo A859 3 hónapos, mindenével, 4 db tokkal
40 000 Fthelyett 35 000 Ft -
Drakoo
tag
Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató érdekel valakit? Kérésre képet küldök
-Bluetooth Stereo headset
-FM rádio
-Memoria kártya slot
-Mp3 lejátszás
+AUX[ Szerkesztve ]
A modern mũvészetet épp olyan nehéz megérteni, mint a cselekményt követni a betũlevesben.
-
rayoliviero
veterán
-
aldebaran
őstag
Érdekel valakit egy Pioneer VSX-416 házimozi erősítő 32.000 Ft-ért? Teljesen jó állapotban van.
Eladás oka: Egy nagyobbat, drágábbat veszek, amiben van HDMI is.[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
vlevi
nagyúr
-
Atomantiii
addikt
válasz Chesterfield #70529 üzenetére
Köszi, elindult Már pár hónapja nem futott és nem tudtam miért. Bár nem tudok várost váltani, Budapestet hozza fel.
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz Chesterfield #70536 üzenetére
Légyszi, nekem is Mert nekem is üres a mappa.
Azért nem WIN 8.1:
1, mert se a VGA-m, se az alaplapom nem támogatja
2, próbáltam WIN7 driverrel, nem ment a VGA
3, egyelőre ezek megteszik, és az oprendszer is elég mindenre (na jó, XP-nél is mondtunk hasonlókat, de ma már nem élhető választás) -
fenergie84
addikt
válasz Laraxior #70534 üzenetére
Annyit tud róla, hogy az égen szokott közlekedni
De most komolyan, ott egy csavar a tenyeredben, ha én most elkezdek egy ilyet keresni, és megnézem a saját tenyeremben, azt mondom rá, hasonlít, biztos jó lesz...aztán odaadom, és kiderül, h másfélszer nagyobb mint a tied, mert az én kezem nem a tied méretű (ahogy emlékszem)Chesterfield:
[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
válasz Chesterfield #70536 üzenetére
Küldd át Vagyis rakd fel valahova és akkor kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
Chesterfield
őstag
válasz Atomantiii #70535 üzenetére
akkor passz, nekem van
-
Atomantiii
addikt
válasz Chesterfield #70529 üzenetére
Na és ha nincs a mappában config.xml fájl?
-
Laraxior
titán
válasz fenergie84 #70531 üzenetére
Mit ért a paraszt a röpülőhöz? Nekem csavar csavar, egykutya mind
-
Chesterfield
őstag
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Ajánlom magam.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Laraxior
titán
Nincsen valakinek egy ilyen csavarja?
-
-
zolikaDB
veterán
Most húztam újra a WIN7-et. Az időjárás widget viszont azt írja, h nem lehet kapcsolódni a szolgáltatáshoz és nem működik.
Internet van, hol lehet elcs.szni a windowson belül valami beállítást, h pont ez ne menjen? -
Atomantiii
addikt
Érdekel-e valakit Azbox Elite HD műholdvevő és médialejátszó? Gyári szoftver van rajta, de van hozzá enigma2-es szoftver is, bár azt sosem használtam rajta.
A hátlapja eléggé össze van karcolva, de a többi része (pl burkolat) hibátlan.
Így néz ki:
http://www.azboxhd.cz/azbox-hd-elite.htmlHa érdekel valakit írjon rám
-
jim bcs
nagyúr
válasz Chesterfield #70521 üzenetére
(#70521) Chesterfield
na olyat nem fogsz találni!!!! VGA nem lesz benne de IGP se.
Vagy procit és valamilyen GTX-et keresel?
Az Aprót próbáltad?(#70524) fenergie84
Én ezer éve nem találkoztam már ilyen prockókkal, nagyon kicsi az esélye hogy talál, esetleg be kellene írni az apróra.[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Chesterfield
őstag
Még mindig keresek LGA1156 i5 procit, fontos, hogy VGA legyen benne.
-
zolikaDB
veterán
Figyelem, figyelem, az alábbi kis pakk ingyen elvihető!!! Érte kellene jönni, és nem bontom meg.
A csomag: [link]
"Főbb összetevők":
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
- egy USB-s wifi stick, a csatlakozója cseppet idomult oda ahol sokáig lakott, de működőképes: [link] és [link]
- SD RAM-ok, nem teszteltem őket, de a 256MB-os modulok pár éve szolgáltak egy gépben (128-as és 256-osok): [link]
- meg van még két Gigabyte 120-as venti, 3 pin-es csatlakozóval, gépházhoz jártak, nem friss darabok, cirka 6 évesek, levegőt kavarni jók
Érdeklődni privátban.[ Szerkesztve ]
-
Wolgrab
csendes tag
Eladnám Joan Slonczewski: Elízium 1-3 könyveit.
-
perge666
veterán
válasz erik365 #70503 üzenetére
Lassan 2 hete én is ki vágyok a szabadba,és majdcsak minden nap megyünk motorozni.
A gúthi erdőt már bejártuk a Csiffi tanyai mamutfenyőt is megnéztük 2x is,a környéken épült fából 8db kilátó,ebből egyet már megtaláltunk.
Jövőhéten megyünk a hármashegyi tóhoz,már 2 éve nem jártunk arra,meg van még jópár hely ahová el szeretnénk menni,de azok gyalogosan és autóbusszal nem kivitelezhetőek.
Mondjuk én nem is Debrecenbe lakok....[ Szerkesztve ]
-
erik365
senior tag
Köszönöm mindenkinek, ebből már csak találok
1.4 T-jet M32
-
-
SOAD19
addikt
-
erik365
senior tag
-
erik365
senior tag
Uraim!
Debrecenben hova érdemes kimenni ilyen szép időben sétálni, nézelődni? Olyan hely volna jó ami tömegközlekedéssel is megközelíthető.[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
schulc99
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest