Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
ezek a forgalommentes utak nem alkalmasak 200-250-es tempóra, ennyive ha megpróbálod azért halsz durván, mert 250-nél kiszáll alólad a futómű! nem szoktak autópálya minőséget nem használni, a tsz-es utak szarok, sárosak, meg ha elédvág egy pirosnyíl(mtz), akkor bizony repülsz is tovább szent péterhez....
balfaszság az is, mikor tegnap a felhőszakadásban előttem a pályán 80-as tempónál egy román a szalagkorláton leradírozta a transzporterje teljes elejét, mert megcsúszott, meg balfasz a kátyú is, meg a nyomvájú is, az állatok is, de leginkább a magyar utakon 250-el száguldozók.....
[ Szerkesztve ]
-
-
atike
nagyúr
Ezeket tényleg komolyan írod...?
Ha valakivel jönnek szemben 200-al és nem tud reagálni a számára szokatlan helyzetre, és bénázik valamit az balf*sz...? Ha beszalad eléd valami, és már nem tudod elkerülni az ütközést balf*sz vagy? Rengeteg olyan eset lehet, amikor nem műszaki hiba, és nem közvetlenül az emberi tényező az "ok"...
-
lorcsi
veterán
válasz fenergie84 #28890 üzenetére
meg olyan árakkal sem nehéz összehozni az 5k-t
eladó: vadi új soundcore motion+
-
IIIstIII
senior tag
Tud valaki olyan szakembert mondani, aki foglalkozik erősítő, autós erősítő javításával és nem kell egy hónapot várni rá?
-
_seth_
veterán
Milyen autóról van szó?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
adorjant
őstag
-
cekkk
veterán
válasz Irmscher 353 #28881 üzenetére
A Donernél ez van kiírva, hogy:
2013. május 1-től nincs házhozszállítás -
bobace
addikt
Döneres honlapján ez olvasható: 2013. május 1-től nincs házhozszállítás.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
wwhy
veterán
Keresek: HTC One S / Desire X karcmentes telefont. Vagy hasonló állapotú LG 4x HD-t.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
copass
veterán
miért balfaxx más mert közlekedik egy közúton? forgalomtól elzárt út nincs, magán út.
ha 200-al rámész egy úthibára (nem kell kátyú elég egy törés vagy foltozás) megnézem hogy tartod a sávodat.
én letojom hogy mennyivel mész, mindenki úgy játszik az életével ahogy akar (én forgalomban megyek bringával), de mivel gyorsan mész közúton mások életét veszélyezteted, mindegy hol van az az út.
nem a közúton kell versenyezni, hanem versenypályán: hungaroring, pannónia ring, euro ring, szlovákia ring. vannak nyílt napok és szabályok itt is vannak. annyival mész amennyivel csak akarsz, rommá is törheted magad, de másokat nem veszélyeztetsz.
amúgy én itthon sehol nem mennék gyorsan, ezek az utak katasztrófálisak.[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
janes1976
őstag
Elkelt a Sony Xperia Mini Pró-m a meghirdetett áron!
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
fenergie84
addikt
A mikepércsin lévő döneres ingyér szállít, és még olcsóbb is mint a segner-es...
-
giigz
veterán
Azért is írtam, hogy szinte 0. Lehet defekt is, meg ugye egy állat is elém jöhet... De ennek nem sok az esélye, nekem csak annyi kellene, hogy legyen egy egyenes út, ahol nincs forgalom, és nem is mérnek... Mert az M3 bevezetőt nagyon szeretem ilyen célra, de ugye ott már büntetnek, ha bemérnek... Nem szoktam száguldozni, csak 1x megszeretném nézni, hogy mennyit megy...
-
MarKoo
addikt
válasz Salex1 #28878 üzenetére
[Grill Gyros Debrecen] - Tel,: 309790371
Szerintem az egész városban itt a legjobb a gyros. És nagy adagot adnak nagyon.
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
Salex1
őstag
Melyik gyros-os szállít ki Debrecenben? Nem akarom újraindítani a melyik a jobb témát, csak a kiszállítás a kérdés!
-
giigz
veterán
válasz ati012 #28863 üzenetére
Valószínűsítem, hogy viccből írtad, de azért a biztonság kedvéért leírom, hogy azért kértem forgalomtól mentes utat, mert ott nem veszélyeztetek senkit, sőt magamat sem. Ha egy autó egyenes úton megy 200-zal, attól abból még nem lesz baleset, de ha 250-nel megy, akkor sem. Forgalomban sem azért lenne baleset, mert én 200-zal megyek, ugyanis tudom tartani a sávomat, hanem más balf@szsága miatt. Ha pedig kimegyek egy hosszú, forgalomtól elzárt útra, akkor ott szinte 0 annak az esélye, hogy baleset legyen.
-
atike
nagyúr
Eladó cuccok:
Seagate 80 Gbyte IDE 3.5 HDD (100/100-as, 38 napot ment) 3.500 Ft
Kingmax 1 Gbyte DDR-400 memória 2.500 Ft
AMD Athlon 64-es proci (ada3000daa4bp) 3000+ 1.500 Ft
Noname DDR 256 Mbyte / 400 Mhz 800 Ft
Noname SD-RAM 256 Mbyte / 133 Mhz 500 Ft
Kingston SD-RAM 256 Mbyte / 133 Mhz 500 Ft
Kingston SD-RAM 128 Mbyte / 133 Mhz ingyen elvihető
USB - IDE átalakító (Sata nélkül, kapcsolós) 1.500 Ft részletesen
Fali zenegép (minden tartozékkal, jó állapotban) 135.000 Ft részletesen
Érdeklõdni privátban!
Keresek:
Ömlesztve régi (15-25 évvel ezelőtti ) Lego elemeket. Elsősorban a várépítősek érdekesek igazán... Építőlap (zöld), építőelemek, várfal (egyenes, sarok) szürke és fekete színekben, de igazság szerint minden érdekel... Kiegészítők is jöhetnek. Reális áron természetesen. Nem komplett készletre vadászom... A meglevő -
sirály69
őstag
Van egy eladó(ÚJ) ZOPO ZP980 telefonom!
5" Full HD(1920x1080), MTK MT6589 1.2GHz, Cortex-A7 quad-core proc, 13 és 5 Mp kamerák, FullHD(30 fps) videófelvétel, stb.Csak tesztelve volt!
[ Szerkesztve ]
Szerver Hosting Debrecenben
-
Borosz
őstag
Lumia 710 vagy Defy MB525 eladó. 21K /db. Részleteket PÜ-ben. Csak komoly érdeklődők írjanak, ha kérhetem. Ilyen, hogy "majd, ha ez meg az eldől, meg eladok ezt meg azt" és hasonlók ne. Köszönöm a megértést.
-
atike
nagyúr
válasz Bjørgersson #28860 üzenetére
Nem tudok róla, hogy lenne itt olyan, amin nincs forgalom....
-
mghltm
addikt
válasz kungzi #28866 üzenetére
Engineer086-ot keresd meg
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
kungzi
veterán
Van itt valaki, aki jártas a moddingban? Egy cm elite 430 gyari plexijet kellene kicserelni egy jobbra, ventilátor mentesre és áttetszőbbre. Ha valaki megtudná csinálni írjon már priviben árral együtt.
Köszönöm
-
rolkaDb
aktív tag
Eladó xbox 360 konzol! 4 hónapos, minden tartozékával, nincs flashelve. Igény esetén van hozzá még egy kar. Érdeklődni pm-ben!
-
giigz
veterán
válasz Bjørgersson #28860 üzenetére
Ha pontosabbat tudnál mondani, megköszönném
-
Bjørgersson
félisten
-
giigz
veterán
A közelben tudtok olyan utat, ami elég hosszú, és nincs rajta forgalom? Egy kis állatkodásra kellene...
-
Destructo
senior tag
Eladó internetező,netező,office,konfiguráció ÚJ ÁRRAL!,3 hét múlva debrecenben is átvehető!
-
pockhome
senior tag
Eladó egy 200GB-os és egy 250GB-os sata2-es Samsung HDD.
HDsentinel szerint az egyik 100/80-as, a másik 100/98-as.
adattárolásra tökéletesek. Sentinel képet kérésre küldök.Érd: privátban.
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pohár
félisten
válasz fenergie84 #28852 üzenetére
ő biza
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bjørgersson
félisten
Köszönöm!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
petiwr
senior tag
Sziasztok!
Van köztetek olyan ember akinek van sharkoon vaya VALUE háza és el cserélné az oldallapot sima rácsos vaya oldallapra. Érték egyeztetéssel.
-
pohár
félisten
válasz Bjørgersson #28848 üzenetére
hú, a srác avatarját tudom csak, a Macskafogóból Grabovszky az
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ati012
őstag
Intel E2200 eladó. Irányár: 4000 Ft
-
Bjørgersson
félisten
Videokártya garanciáztatásban tud valaki segíteni?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ati012
őstag
HD5770-t keresek!
-
inkubator
aktív tag
-
mrbig25
őstag
Keresek:
■ 160-320GB közötti 3,5"-es, sata HDD-t
■ 2x2GB DDR3-as memóriát /1333MHz elég/
Lehet új vagy használt...csak valamennyi gari legyen rá....
-
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Egy jó ideje kilőtte a T-home a cuccait ( net, tel, tv ) mikor viszik el a lomjaikat? Vagy eladhatom?
Set top box, ont.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
cekkk
veterán
válasz mackosajt #28839 üzenetére
Tudom, mert öregem is benne van, igaz nem ebben a térségben és nem is erre felé lakunk, én meg nem vagyok otthon és nem is tudom megnézni, hogy van-e. Bár általában ők is szabványt raktak fel, extra esetekben lett egyéni csináltatva.
Esetleg ők, úgy emlékszem tőlük hoztunk ilyeneket. -
mackosajt
addikt
A legszebb, hogy rokon szerelt antennát, meg manapság is, csak ilyen tartót, ami nekem kéne, nem használ.
Amúgy évekkel ezelőtt faterom gyártotta neki az ilyeneket.
Aztán leáldozott a nagy antenna biznisz, és nem kellettek, így le lettek adva a méh-be.most a digitális átállás miatt picit mozog a biznisz a rokonnak, de amúgy nem ilyen tartókra szerel, meg ugye legtöbb helyen van is antenna rúd, amire szerelhet.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok!
Eladó termékeim:CPU:
AMD Sempron 2400+ (Socket A) - 1.000 FtRam:
512 MB DDR2 533 MHz memóriák - 800 Ft / dbVGA:
Ati Radeon HD2400XT 256 MB DDr2 aktív - 5.000 Ft / db, 8.000 / 2 db
Sapphire Ati Radeon HD2400 Pro 512 MB AGP - 6.000 FtHűtő:
EKL AG processzorhűtések, Intel LGA 1155/56 foglalatra, újak! - 2.000 Ft / dbHDD:
500 GB Samsung HD502IJ 16 MB cache / Sata2 merevlemez - 8.000 FtNotik:
HP Compaq NX9005 notebook bontáson - 5.000 Ft
FSC Amilo A 7600 bontáson - 8.000 FtEgyéb:
Belső, PCI-os Dana Wlan kártya - 2.000 Ft
Alcatel OT-990 mobiltelefon, érintős, Anroidos, Wifi van, 5mpixel, autófókusz, Telenor - 8.000 Ft
Adi mester bazárja visszatért!Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
petiwr
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni ebay.com ról rendelni kellene led szalagot.
-
mackosajt
addikt
Köszi, őket ismerem, de olyan, mint amit linkeltem, náluk így, weblap szerint nincs.
Ma be akartam menni hozzájuk melóból hazafelé, csak 5-ig vannak nyitva, és most épp egy háborús állapotnak felel meg a környékük.
Amúgy látok fantáziát egyik-másik konzolban azok közül, ami náluk van.Holnap megpróbálok bejutni
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
br.rak
őstag
Magyar menüs DVB-C Set Top box digikábelhez Humax Pr FOX C 5500Ft
HD-s box: TT C861: 12500Ft
Canon LIDE 60 USB lapolvasó (W7/64,nem kell külön táp, elég amit az USB keresztül kap) 6000Ft
Epson V100 fotó és Dia scanner, minden tartozékával, dobozával: 22000Ft
Skymaster Flat beépített erősítős antenna MindigTV-hez (beltéri): 3500Ft
3,5 és 5,25 helyre építhető frontpanelekKeresek/beszámítok:
Női kerékpárt
Nagyobb USB pendrive-ot
Asus A7N8X-E Deluxe socket A-s alaplapot (vagy akár hasonló alverzióit)Br
-
lappy
őstag
Sziasztok!
Keresek 2 db Szivargyújtó USB adaptert ha tudsz vki akinek van az is jöhet pü-ben.
Továbbá keresek micro sd-t class 6 min. és 8 Gb vagy nagyobb kapacitású.Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
simii16
aktív tag
Üdv!
Rugókovácsot tudtok Debrecen és környékén? Bajcsyn zárva van, Mikepércsi útiban már voltam. Ezeken kívül esetleg?
-
cekkk
veterán
válasz mackosajt #28824 üzenetére
Mondjuk itt, méreteket nem néztem azt meghagyom neked
-
Tubi2
senior tag
Jó ajánlatért lehet megválnék a GTX480-as karimtól és rajta a Zalman VF3000-ra hűtőtől egyben.
(eredetileg TFII-es hűtés volt rajta)
Dobozokkal, garival 2014-ig asszem.- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
giigz
veterán
Én a felsorolt utcáktól vagy 20 km-re vagyok jelenleg
-
Nooki
tag
Eladó félkonfig:
Intel DQ35JOE alaplap
C2D E8200 2*2600MHz processzor
1GB DDR2 ram16k
-
Drakoo
tag
Samsung ps43d490a1wxzg bontásából alkatrészként eladóak az alábbi működőképes lapok (más készülékhez is jók lehetnek):
TV állvány, a következő modellekhez biztosan jó:
Samsung PS43D490
Samsung PS43D450
Samsung PS51D450
Samsung PS51D490
Irányár: 5000.-Tápegység: BN44-00442B / PB4-DY (A PS43D490-en kívül más modellekhez is jó lehet, a képen rajta vannak a további modellkódok)
Irányár: 15000.-E buffer: 42DH Logic E-Buffer LJ41-09476A
F Buffer 42DH Logic F-Buffer (STH) LJ41-09477A
Irányár: A két buffer egyben 8000.-, külön-külön 4500.-Samsung PS43D490Ctrl logic main board 42/50DH 42DH:LJ41-09475A LJ92-01793A 50DH:LJ41-09475A LJ92-01750A
A következő modellekhez biztosan jó:
SAMSUNG PN51D440A5DXZA
SAMSUNG PN51D450A2DXZA
SAMSUNG PN51D490A1D
SAMSUNG PN51D490A1DXZA
Irányár: 4000.-Alaplap: X5 PDP 43D490
Model: BN41-01632
Irányár: 13000.-X-Main lap:
42DH X-Main (1Layer)
PCB no: LJ41-09478A
PBA no: LJ92-01796A
Irányár: 6000.-wwhy ugyan ez történ velem is csak nem telefonnal.... ilyenkor van szégyenfal? XD
[ Szerkesztve ]
A modern mũvészetet épp olyan nehéz megérteni, mint a cselekményt követni a betũlevesben.
-
-
Laraxior
titán
válasz kungzi #28807 üzenetére
Az a kis jégesőt szupercellának hívják
Az ilyenből lett a Twister*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
SOAD19
addikt
válasz patex1983 #28788 üzenetére
Én anno, kb. vettem meg a mostani kártyafüggetlen Nokiámat, és már elég régi volt a sim kártyám, nem tudtam a telefonnal sms-t küldeni. Bementem a Vodához, és elsírtam a gondom, és adtak egy új sim kártyát jelképes összegért. Szerintem esélyes, hogy az esetedben is így járnának el, szerintem menj el, és kérdezz rá.
-
inkubator
aktív tag
Tudok egy könyvelői állást, ha van valakinek női könyvelő ismeröse.
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
kungzi
veterán
Ez kellett most, egy jó kis jégeső
-
wwhy
veterán
válasz Drakoo #28804 üzenetére
Mostanában máshol is lett a divat
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
BoSSanCS
aktív tag
Sziasztok!
2x 1GB-s Kingmax DDR2-800 memória eladó, nem voltak használva, de gari nincs.
Keveset használt, jó állapotú D-Link DIR-300 WIFI-s router eladó 16 dBi antennával. Gari nincs. Ha érdekel PM és megegyezünk!
Továbbá eladó egy szintén használt PowerCom BNT-800AP szünetmentes tápegység.
Tulajdonságai: Teljesítmény: 800VA, Csatlakozók: 1x hálózati csatlakozó, Automatikus feszültségszabályozás, Hidegindítás (DC power on), Villámcsapás és túlfeszültségvédelem, Rövidzárlat és túltöltésvédelem, Telefon/modem internet túlfeszültségvédelem, USB kommunikációs port.
-
Drakoo
tag
Hát srácok azért érdekes ha valakivel lebeszélek egy üzletet... már majdhogy nem pénzt is átutalom és erre bocs sorry eladtam reggel "sürgősen" a cuccot.... pofátlanság! ...
A modern mũvészetet épp olyan nehéz megérteni, mint a cselekményt követni a betũlevesben.
-
menalcas
őstag
Ilyen készletet keresnék helyben, valaki nem tud ?
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Nooki
tag
775 procihűtőt keresek, priviben keressen akinek van eladó.
-
Irmscher 353
aktív tag
Sziasztok!
Eladó:
- Vodafone 736-os mobil.(dobozával mindenével) (Huawei 736) - 5e
- Netezős félkonfig-P4 (alaplap, proci, RDRAM, HDD, táp, ház, ODD, floppy) - 10e
- ATX es táp (FSP 250W és Astec 145W) -sör/csoki
- Micro headset mobilhoz, olyan pici, mint egy modern hallókészülék, Puskázni tökéletes - 25e
- pci-os 4 portos USB (usb 1-es) - sör/csoki
Helyieknek engedmény![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest