Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Irmscher 353
aktív tag
A sportolók alapvetően azért kapják a fizetésüket, hogy sportoljanak.
A vizilabdázók legjobb tudomásom szerint nem egyszer edzenek egy nap.
Sokaknak van reggel is egy edzése, amikor Te még alszol, s egy másik délután/este. És ezek kiegészítve konditermi edzésekkel.
Nézd el nekik, hogy ők hivatásszerűen ezt csinálják ~16 éves koruktól, úgy, hogy szabadság, meg egyéb bohóckodás nem jár nekik...De ugyanígy említhetném például az Oláh Gábor utcán a futópályát, boldog boldogtalan kijár ingyen futni, miközben a sportolókat akadályozza a keresztülkóválygásával, meg a szét nem tekintésével. (szerencsére sokan odafigylnek!)
A pályára felsétáló kisgyerekekről nem is beszélve. Aztán ha szól nekik az ember, vagy az edző, még ők háborognak, hogy miért akkor van az edzés stb.
Csak halkan jegyzem meg, mert más is dolgozik napközben, vagy iskolában/fősulin van...Eladó:
- Vodafone 736-os mobil. (Huawei 736)
- Netezős félkonfig - Intel P4 (alaplap, proci, RDRAM, HDD, táp, ház, ODD, floppy)
- ATX es táp (FSP 250W és Astec 145W)
- Micro headset mobilhoz, olyan pici, mint egy modern hallókészülék, Puskázni tökéletes
- pci-os 4 portos USB (usb 1-es)
Mindenféle ajánlatot meghallgatok, nálam csak a helyet foglalja![ Szerkesztve ]
-
Adonimus
senior tag
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
csoda120
aktív tag
A héten kihozok egy telefont a T-mobile-tól. Nekem nincs rá szükségem, mert az N95-öm jól bevált évek óta.
Ha valakit érdekel és meg tudunk egyezni, akkor adott típust hozok ki! Ha valakit érdekel, akkor privátban írjon!Facebook: szerelem a négyzeten
-
-
-
dFactor
tag
Eladó független Galaxy Ace telefonom. Adok hozzá: töltőt, autós töltőt, ablakra szerelhető tartót, 8GB memóriakártyát, egy képernyővédő fóliát.
Garancia már nincs, de doboza, papírjai igen. Jelenleg CM7 van rajta, de a gyári ROM-ot is vissza tudom állítani neked (nem javasolt, ez sokkal jobb)
Kisebb kopások vannak rajta, semmi komoly. A képernyőn fólia van első perctől kezdve, az teljesen hibátlan. Fotókat kérésre küldök.Irányára: 28.000 Ft
Érdeklődni priviben!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
-
Plavix
tag
válasz perge666 #26590 üzenetére
Abból, amit leírtál az akku a tipp. Nézd meg, mit mutat a műszer méréskor, hasonlítsd össze az akkura írt adattal. Amit írtam vedd figyelembe, terheletlenül lehet elég benne a nafta, de terhelés alatt már nulla. Elég gyakori hiba, nem 100%. A másik, hogy zsíros, koszos kézzel akku ki, - be, és nincs kontakt. De ez elenyésző. Legyen szerencséd!
Weblap készítés, domain adás-vétel.
-
-
Plavix
tag
válasz perge666 #26586 üzenetére
Tiszta alkohollal tisztítsd meg az akku, és a gép érintkezőit. Töltő nélkül indítsd el a gépet. Valószínűleg így sem lesz jó. Ekkor mérd meg az akkut TERHELÉS ALATT! (Ha terheletlenül méred, nem ér semmit.) ... vegyetek egy új aksit.
Weblap készítés, domain adás-vétel.
-
Bocsi,csak felidegesített az a k.cs.g gép.
Itt vettem Hardveraprón,és 1 hónap garancia van rá,beszéltem is az illetővel már,de idegesít hogy barátnőmnek megint egy hibás gép jutott.
Amúgy elég fura,hogy amikor elindul,utána minden funkciója tökéletesen működik,csak nehezen akar bekapcsolni.Nekem van egy több mint 3 éves Acer laptopom,amit használtan vettem 1 évesen.
A gyári töltője adta meg magát,meg az akku meghalt,meg most tavasszal tönkre ment a HDD,de amióta nálam van 24 órából 22-t megy,használom rendesen,de harverileg semmi baja.
Nagyon jó és gyors gép,szeretem. -
stranger28
addikt
Aki ezt elkövette, annak külön bugyor járna a pokolban. Amióta ismerem ilyen szar, és így is van hagyva...
De legalább a dátumot jól mutatja egy ideje. Gondolom minden reggel beírják egy date változóba, és meg van oldva.
(#26585) cekkk: Engem különösebben nem lep meg.
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
válasz perge666 #26581 üzenetére
Na, ne szívd mellre korán reggel.
Használtan elég rizikós noname és főleg gari nélküli laptopot venni, az utóbbi években jópár ilyen gép (= PB, Acer, Benq, Clevo, FujitsuSiemens) volt nálam, és sajnos legtöbb esetben alaplap vagy alaplapi VGA hibát produkált. Nyilván a brand gépeknél is előfordul, csak egyszerűen más az arány. Márkán belül is vannak felső kategóriás gépek, általában - én biztosan - csak ritkán teszek márkára megjegyzést, a konkrét típusra annál inkább.A PB-el viszont - igaz nem releváns az a 4-5 gép ami nálam volt - csak negatív tapasztalataim voltak, mert mind az említett hibát produkálta, persze garin kívülSzóval javuljon meg a gép, az a lényeg.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Na az első mondatodtól padlót fogtam.
Mindig van olyan ember,akinek baja van az adott márkával!
Múltkor hirdettem az Acer laptopomat,valaki megszólta hogy fúúúj Acer.
Nemrég telepítési tippeket kértem Asus netbookhoz,azt a márkát is elmondták mindennek.Köszönöm a jövőben nem kérek senkitől ilyesfajta megjegyzéseket,tudom hogy a másé mindig jobb mint az enyém!
thomasvold em,olyat nem csináltunk.
Viszont mindkétszer úgy kapcsolt be,hogy rádugtam töltőre.Először töltőn volt,nem indult,levettem,újraindítottam 2x is,visszadugtam töltőre,inditás,és jó.
Másodjára barátnőm mondta telóba,hogy rádugta töltőre,és elindult.
Ma reggel első indítás akkuról semmi,másodjára töltőről semmi,utána nem foglalkoztam vele,mert kómás voltam még,és felidegelt.[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
válasz perge666 #26577 üzenetére
Sztem az a baja, h Packard Bell
Amúgy meg tényleg bármi lehet... akkut könnyi kiszűrni (indítsd töltőről), RAM, HDD szintén tesztelhető (kérj kölcsön másokat/próbáld be a tieidet más gépbe)...[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Zoty@
aktív tag
Eladó pár 775 tokozású dupla magos proci!
Intel E2160 2db 3500ft/db
Intel E2180 1db 3800ft/db
Intel E2200 1db 4200ft/db ELADVA!!!!
Intel E7200 1db 8500ft/dbTexas HoldEm for ever!
-
Jó reggelt.
Adott egy Packard Bell Easy Note F4081-SB-213HG laptop.Hétfő este munkából hazaérve b.nőm kapcsolná be a gépet,de nem ad képet.
A bekapcsoló gomb világít,a készenléti led is,ha rádugja töltőre azt jelzi,de képet nem ad.
Többszöri újraindításra bekapcsol,és működik rendesen,sőt amikor kikapcsolom,és utána be,akkor is gond nélkül elindul.
Viszont következő/tegnap/ este ugyanezt csinálta,csak többszöri újraindításra lett jó!
Ma 6 órakkor keltünk,mert b.nőm készült hogy megy dolgozni,mondom bekapcsolom kicsit a gépet,de megint nem indult.
2x indítottam újra,de semmi,és hagytam is./sokadjára most is be jött volna biztos/
Szerintetek mi lehet a baja /alaplap,vga,hdd,akku/??Előre is köszönöm a segítséget.
-
Pocok9b
aktív tag
Eladó Gigiabyte hd7850oc 2gb, Debrecenieknek némi kedvezménnyel.
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
cekkk
veterán
válasz lorcsi #26572 üzenetére
Nem ismerem őket, így ilyet én nem merek mondani, de elhiszem neked. Bár tudom ki a vezető ott azok után nem is csodálkozok semmin
De az tényleg furcsa, hogy amikor a normál munka időben dolgozó emberek és elméletileg nekik is épült uszodát nem tudják használni az eléggé szomorú
-
hdanesz
őstag
Nikon D7000 kit eladó. 18-105mm-es objektívvel. Egy hetes, alig használt. 3év gari, minden tartozék, doboz.
Ár: 200ezer -
kolanda
tag
Üdv,
van valakinek ismerőse az Ozekinél? -
Scoobyka
addikt
Elado Nexus 7 16Gbos wifi only... Ket tokkal! Gyari utazo coverrel...es egy billentyuzetes tokkal. 2013 januarjaban vasarolt. A garancia innentol el,asus honlapjan be van regisztralva,tehat hivatlos magyar garanciaval van ellatva a keszulek. Allapota kivalo,kijelzon folia,pixel hiba nincs.
Ar: 50e Ft.
Atvetel szemelyesen Debrecenben. Privatban lehet keresni!
-
petiwr
senior tag
Eladó
Intel® Core™2 Duo E6300 Rézmagos hűtővel
Philips FWB-R8 2x120W három utas hangszórók.
ViPower Super Rack fekete!
Revoltec 2x 30cm zöld Neon
-
adi mester
aktív tag
válasz Daniel Alves #26545 üzenetére
Ha még se sikerült volna, akkor ezt próbáld ki, jó kis program: FlashBoot
Ha van XP képfájl a gépeden, akkor ezzel a progival ki tudod írni USB-re a rendszert és BIOS-ban állítsd be, hogy a pennásról bootoljon : R
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adam432
tag
„Si vis pacem, para bellum.”
-
válasz mexicanraven #26566 üzenetére
Jaaa,szerintem ezt beszéltük is,a jó múltkorában.
-
válasz mexicanraven #26563 üzenetére
Csak nem nyíradonyi vagy te is??
-
cekkk
veterán
válasz bhonti #26561 üzenetére
És akkor majd ahhoz se fog hozzá jutni senki.
Mondom ezt nem értem, hogy ezek a nagyszerű játékosok, miért nem tudnak olyankor edzeni amikor teljesen szabad a pálya és olyankor miért nem mehetnek oda azok az emberek akik dolgoznak és még fizetnének is érte Mert így meg napközben teljesen kihasználatlan -
mexicanraven
senior tag
-
-
bhonti
aktív tag
Elvileg majd csinálnak nekik (is) másik medencét, aztán javulni fog a helyzet... addig sajna ilyen.
[ Szerkesztve ]
http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech
-
cekkk
veterán
válasz bhonti #26559 üzenetére
Ma is telefonáltam velük, de most meg az úszóválogatott van ott vagy mi a manó
De azt se értem, hogy pl a vízilabdások fizetett sportolók? Akkor keljenek fel és legyen az edzésük délelőtt amikor a kutya nincs ott és este ne ők foglalják már a pályát amikor meg az emberek többsége ráérne.
-
cekkk
veterán
válasz #65675776 #26553 üzenetére
Melyikben annyi?
Egyébként úsztam már olyanban furcsa érzés(#26554) bhonti
Néztem, de amikor nekünk jó lenne mindig foglalt minden
De úgy döntöttünk ennyi pénzért inkább megyünk majd a Nagyerdei strandra és akkor ott nem csak úszni lehet 750ért hanem a termálba is belelehet menni. Őssel meg majd kiderül, hogy mi lesz -
bhonti
aktív tag
Sajnos az uszodába egyelőre kétségkívül nem akkor tudsz menni mikor szeretnél, hanem mikor lehet is, ez hétköznap tapasztalatom szerint leginkább de. v. du. max. 1-3: http://www.sportuszoda.hu/palyatukor.xls
Részemről az van, hogy akkor is inkább megyek a 25-ös medencébe, minthogy 2-3 embert kerülgessek a másikban.
Meg lehet úszkálni a termálban is, csak az vagy 1500...
[ Szerkesztve ]
http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech
-
cekkk
veterán
válasz #33253120 #26550 üzenetére
Jah igen tudok
3 éve ereszt és nem tudják megcsinálni, mert nem találják, hogy hol TÁGban is ereszt és azt se nagyon akarják megcsinálni
Ránézek a Bocskai Istvánra
(#26551) laszlo168
Amennyibe az kerülne nekem, hogy oda kijussak már mennék inkább a Divinusba 3 ezerért egész napra wellnesezni[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kazinczy-ra gondoltam.
Kedd, csütörtök viszi oda uncsim a lányait.Viszont a termál hotelbe ahogy bemegyek jobb oldalt a villamosmegálló felőli kijárat felé haladva van egy úszómedence. Azt nézted?
Nagyon végső esetben a Bocskay-nak is van medencéje. De arról azóta nem tudok semmit mióta elvégeztem a 8-at. (1989)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Daniel Alves #26544 üzenetére
A Unetbootin kifejezetten erre szolgál. Igaz linux rendszerekhez lett írva, de meg lehet próbálni.
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #26544 üzenetére
Közben lehet sikerül
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
Csak nem tudom USB-ről feletelepíteni az XP-t.
Valakinek van valami megbízható programja? Már szét gugliztam a fejem...Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
gyuszaa
őstag
válasz kungzi #26542 üzenetére
Ettem már, egyszer. Burritot ettem, egyik része hideg volt a másik fele meleg, hús az ilyen macskakonzerv szintű nagyságra felkockázva, és rágós, ízetlen volt. Fűszert sem látott az egész étel, mexikói étel ízvilága köszönő viszonyba se volt, inkább mikor maradékokat összedobálok a hűtőből kategória. Aztán lehet én fogtam ki egy ilyet az is lehet, azóta nem mentem. Vendéglátó iparban fontos lenne törekedni az állandó színvonalra.
-
kungzi
veterán
válasz fenergie84 #26540 üzenetére
az az
Itt evett már valaki?
Ezt néztem ki magamnak:
21. GÓLIÁT BURGER8db/0.5kg hamburegrhús! dupla zsemle, zöldségek, sajt, sajtszósz, ezersziget öntet, ketchup, mustár,füstöltsajt. 1290Ft
vagy ezt:
22. ALLSTAR BURGER2 hamburgerhús, zöldségek, ketchup, mustár, sajt,pirított hagyma, csemege uborka, sült burgonya chips, sajtszósz.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
-
kungzi
veterán
hali
a piac utcán mi az a gyors kajálda, ami a bajcsy zsillinszky utca sarkán van?
-
cekkk
veterán
válasz ati012 #26536 üzenetére
Már mint az úszást nem lehet benne élvezni
(#26537) pockhome
Természetesen szigorúan a nőnemű barátnőmmelEgyébként a nagyerdei strandra mennyi volt a belépő tavaly? Oda nincs véletlen ilyen úszó jegy? Most nyit elméletileg a héten de árak azok még nincsenek feltüntetve.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Tomaaasz #26530 üzenetére
Azokat nem érem el.
(#26531) ati012
A koliban igen, de 3 ember nem fér el egymás mellett, ráadásul nagyon kicsi benne a víz valamint, hogy nem feszített így abba kis medencébe akkora hullámokat lehet kelteni, hogy azokkal is meg kell küzdeni és nem lehet benne élvezni, valamint rövid.
Ez lenne a legjobb mert itt van velünk szembe -
Daniel Alves
őstag
Egy olyan leírást keresek ahol XP-t tudok UBR-ről telepíteni
Valaki segítene ebben?!Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
cekkk
veterán
Ez hihetetlen számomra, hogy Debrecenben nem tudok elmenni úszni.
Újkertibe nincs már lakossági uszoda, Vénkertibe se, Tágba le van eresztve, mert lyukas és tavaly óta csinálják, Sportuszodába semmi szabad hely nincs, folyton foglalt minden.
Hova lehetne még megenni? Én nem hiszem el, azt, hogy az ország 2. legnagyobb városában nincs lehetőség úszni.
-
cekkk
veterán
Itt a egyetem sgt környékén aki vodás tud mobilizni? Mert én már lassan 20 perce nem tudok hívni senkit, mert azt írja ki, hogy a hálózat túlterhelt.
Mobilt tudok hívni, de vezetékest nem
[ Szerkesztve ]
-
Thermaltake
tag
-
(Bundás)
addikt
> 8.9"-17.3"-os új/használt laptop kijelzők baba áron (pl. új 15.6" LED 22e Ft)
> gyári laptop töltők és szakszerű javítása
> hdd caddy, hdd keret mindenféle laptophoz (IBM/Lenovo-hoz, vékony 6930p, apple termékekhez is) 5800 Ft
> külső dvd keret több méretben, csatolófelülettel, színben = 3800 FtDell E4300 (13.3", 4GB DDR3, P9400, 160GB 7200RPM, DVDRW, 3órás akku) = 60e Ft +2hó gar
Sapphire 4830 512MB PCI-E kártya = 8500 Ft
új 640GB WD 3.5"-os merevlemez = 11500 Ft
új 250GB WD 3.5"-os merevlemez = 7000 Ft
használt 500GB Hitachi 3.5"-os merevlemez 100/100 = 7500 Ft -
kiss.a
tag
eladó verba dvd, dl lemez, maxell cd lemezek érdeklődni privibe
-
Nooki
tag
Keresek 775-ös alaplapot mATX-et.
Priviben kressen akinek van eladó. -
adi mester
aktív tag
válasz lakisoft #26517 üzenetére
Lenne pár darab 512 MB-os DDR2 memóriám, viszont csak 533 MHz-esek:
21 db Nanya NT512T64U88A0BY-37B ( van 1 db új is, bontatlan az ára 1K )
1 db Infineon HYS64T64000HU-3.7-A
2 db Qimonda HYS64T64000HU-3.7-A
3 db ProMOS V916764K240AFW-E4
1 db Elpida EBE51UD8AEFA-5C-E
1 db Kingston KTH-XW4200/512
2 db Kingston KTH-XW4300/512
3 db Kingston KTD-DM8400A/512
3 db Hynix HYMP564U64CPB-Y5 AB-C
1 db Samsung M378T6553EZS-CE6Ár: 800 Ft / db
Ha érdekes lehet valamelyik, akkor jelezd. Ha többet vásárolsz, kedvezmény van.
A gari pedig 1 hét próbaSzerk: Socket 775 / DDR1 / AGP és Socket 775 / DDR2 / PCI-e lapot vásárolnék, olcsón!
[ Szerkesztve ]
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
Laraxior
titán
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
lakisoft
veterán
Keresek 512Mb DDR2-ramot.
- Árad -
-
FireLord
aktív tag
Raspberry Pi B modell 512Mb Rev 2 eladó
TP-Link WR740N router, dobozában, garanciával eladó
érd: üzenetben!
[ Szerkesztve ]
-
thomasvold
őstag
Ilyenem is van,szinte alig ment 3 hetet laptopban. ÚGyhogy szinte használatlan,mintha új lenne Csak megfeledkeztem róla,mostanában találtam meg a szekrényben eltéve, akinek szüksége van 4 GB laptop memóriára,ne keressen tovább
-
thomasvold
őstag
válasz rayoliviero #26510 üzenetére
Kb 25 ember akarta már megvenni, mióta fel van téve, de sajnos nem tudják elszállítani,mert mindenki Budapestről,meg távolabbról érdeklődött.
-
rayoliviero
veterán
válasz thomasvold #26509 üzenetére
Csodalkozok, hogy ezt meg nem adtad el ennyiert. Pedig megeri.
-
thomasvold
őstag
Masszív, tükrös szekrényem nekem is van eladó szaré' húgyé'
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / cserélhető / rendelhető.
Szemezgessetek bátran.1.: DDR3 1Gb-os modult cserélnék 2Gb-osra.
2.: E5500 procit cserélném erősebbre.
3.: Tükrös szekrény eladó / cserélhető.
4.: Kristálygyöngy karkötő anyagáron eladó / cserélhető.
5.: Egyedi kristály ékszer készítés rendelés alapján.
6.: És a kihagyhatatlan ajánlat: GRAVIR készítés megrendelés alapján.
Csere esetén sok minden érdekel, SSD, monitor, stb.
Bármilyen kérdéssel keress bátran.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
patex1983
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest