- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #166706 üzenetére
... és gondolom az a Szabados aki a Felezőt csinálta a nyugati utcán. 1-2szer ott is voltam, az öccsét ismerem futólag.
Rendes darts élet pl 2015-ben volt, akkor egy klubba is meghívást kaptam, csak azért nem fogadtam el, mert másnap utaztam Ciprusra félévre.A kisDnek 2003-2004 környékén a rockerek és a punkok voltak hatalmas törzsközönsége, miután őket kitiltották, papókás mamókás kocsma lett, aztán szépen jött a romlás. Utána meg ahogy írod a feljavulás ideje. És egyúttal az árak drasztikus emelkedése is.
Concaban is megfordultam párszor de az jellemzően 2010 környékén volt.A hidas ... ismerem, évekig hetente többször jártam el előtte, az az a hely ahol (meg előtte) már fél 12-kor és kilátástalan, hajléktalan, rokkant részeges figurák dülöngéltek. Pedig bent az utcanévtáblás design kifejezetten jó volt (egyszer benéztem, de nagyon Jackassnek éreztem volna meginni még egy kólát is
). Nem egyszer láttam kiírva a kocsma ajtajára hó vége felé, hogy "nyugdíjig/segélyig zárva". És bizony az is előfordult nagy néha, hogy 1-1 hajléktalanabb kinézetű megpróbált levenni egy kis apróra mikor ott elhaladtam (de szerencsére nem volt jellemző).
Mivel reggel olvastam ezt a postot, és ma amúgyis jártam arra, megnéztem. Elvileg átalakítás miatt zárva , tehát ha ez igaz, akkor a kisDben fellélegezhetnek, és lehetnek szomorúak egyszerre. Mint most, csak másért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest