Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #166706 üzenetére
... és gondolom az a Szabados aki a Felezőt csinálta a nyugati utcán. 1-2szer ott is voltam, az öccsét ismerem futólag.
Rendes darts élet pl 2015-ben volt, akkor egy klubba is meghívást kaptam, csak azért nem fogadtam el, mert másnap utaztam Ciprusra félévre.A kisDnek 2003-2004 környékén a rockerek és a punkok voltak hatalmas törzsközönsége, miután őket kitiltották, papókás mamókás kocsma lett, aztán szépen jött a romlás. Utána meg ahogy írod a feljavulás ideje. És egyúttal az árak drasztikus emelkedése is.
Concaban is megfordultam párszor de az jellemzően 2010 környékén volt.A hidas ... ismerem, évekig hetente többször jártam el előtte, az az a hely ahol (meg előtte) már fél 12-kor és kilátástalan, hajléktalan, rokkant részeges figurák dülöngéltek. Pedig bent az utcanévtáblás design kifejezetten jó volt (egyszer benéztem, de nagyon Jackassnek éreztem volna meginni még egy kólát is
). Nem egyszer láttam kiírva a kocsma ajtajára hó vége felé, hogy "nyugdíjig/segélyig zárva". És bizony az is előfordult nagy néha, hogy 1-1 hajléktalanabb kinézetű megpróbált levenni egy kis apróra mikor ott elhaladtam (de szerencsére nem volt jellemző).
Mivel reggel olvastam ezt a postot, és ma amúgyis jártam arra, megnéztem. Elvileg átalakítás miatt zárva , tehát ha ez igaz, akkor a kisDben fellélegezhetnek, és lehetnek szomorúak egyszerre. Mint most, csak másért.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Windows 11
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megtollasodik középkategória
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest