- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #166704 üzenetére
Vannak itt összefonódások...
A Cactust egy vívó edző fickó (remélem jól írom, Pákey Béla) csinálta, aki szerintem pár pultost csajt is felpróbált. Emlékszem, a Conca D'Oro (Nyugati u 36?) hasznából sikerült kibérelni a helyet.... Egy időben a pultosok felváltva voltak itt-ott....
Na a Conca D'Orot tőle bérelte ki egy üzlettársával az a Szabados, aki előtte a non-stopban volt a Bartók-Pesti sarkon, és ma a Sinain a Mad Dog House-t csinálja. Majd ők ketten az üzlettárssal nyitották újra a Conca után a Lillát. Nekik köszönhetjük, hogy a Múzeum Darts egylet mellett egy időben volt rendes darts élet Debrecenben, majdnem el is csábultam versenyezni....
Kisd-t én sokáig kerültem, Hidashoz hasonló hajléktalankocsma volt. Majd bekerült a Pacsirta söröző tulajának az érdekeltségi körébe. Akkor kezdték a saját házi sörüket árulni, meg valamit csinálni a hellyel, hogy versenyképesebb legyen. Ütőképes emberek voltak annak idején a pultban, mert ott, akkor arra volt szükség. Az egyik meg úgy gondolta, hogy kiveszi üzemeltetésre, és pár évig vitte is, akkor kerültek be a mai napig is megtekinthető fenyőbútorok. De a tetkós srác nem hozta a számokat, és a tulaj fia maga állt be, hogy lássa a forgalmat, és vendégkört építsen. (Egyik legjobb kocsmai szilveszterem volt az az év) Ma az ő veje/lánya viszi boltot, ami lehetne jó is, de közben bezárt a közeli Hidas, és nem csak a két pultos jött át onnan, hanem az a célközönség amit nem igazán szeretnének újra ott látni, de a forgalom meg jól jön.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Raspberry Pi
- Spórolós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest