Új hozzászólás Aktív témák
-
-
grizlisandor
veterán
Mondtam már, hogy nem csípem a közlekedést nálatok, de ha ma sikerrel jártam, muszáj leszek berendezkedni.
Benne van a levegőben, hogy nagy szoba/albérletkeresésben leszek.De jót ettem a Blazing Burgerben és Annuskarétesben.
-
grizlisandor
veterán
válasz adi mester #157192 üzenetére
Privát beszélgetést megosztani nem szabad tudomásom szerint.
A hirdetésben a nem viszem sehova elég egyértelmű, ennek ellenére én is rá szoktam kérdezni; ha nem hát nem, kár ezen rugózni. Hasonló tudású telefonokkal tele van az apró. -
grizlisandor
veterán
válasz zolikaDB #156979 üzenetére
Google Pixel 3a 151.3 x 70.1 x 8.2 mm használok, fő cél a Pixel 5 144.7 x 70.4 x 8 mm volt, de csak másfél évvel fiatalabb, sajnos sokkal nem lennék előrébb hiába jobb lenne a mérete.
Fogcsikorgatva még belefér a Pixel 6a vagy 7a.Apple iPhone 13 mini 131.5 x 64.2 x 7.7 mm használnék szívesen, de brutál az ára.
-
grizlisandor
veterán
válasz Zsoleszhun #156972 üzenetére
Ilyen ez, ha állam átveszi az irányítást!
-
grizlisandor
veterán
válasz vlevi #156941 üzenetére
SzkiTon TV - Hogyan legyen egy nyugodt hétvégéd?
Videó formában! -
grizlisandor
veterán
-
grizlisandor
veterán
válasz Aryes #156538 üzenetére
Délről jönnék, ahol semmi nincs; de még nincs semmi kőbe vésve, lehet nem kell mennem pulykakakasért.
(#156540) szotyika77:
Jó 4 hónapja fedeztem fel a foci VB során, hogy a Dél-Amerikából érkező csapatok játékosai szürcsiznek valamit. 3 hónapja iszom én is napi szinten és jó a cucc. Ha már elmegyek világot látni, csak MO 2. legnagyobb városa hátha van boltja is neki. -
grizlisandor
veterán
válasz tahepa #156527 üzenetére
Nagyon szomorú.
Pedig azt hinné az ember, hogy előre megyünk nem hátra.(#156528) Real Ghoost:
Decathlonunk van nekünk is, de még nem vettem rá magam, hogy benézzek; de a régen a Sports Directről rendeltünk összefogva ismerősökkel, lehet benézek.(#156530) KROK640:
Úgy látszik sokat kérek!(#156532) Aryes:
Azon filózok, ha jól sikerül az állásinterjúm áttolom hozzátok a biciklit, mert van egy egész jó ajánlatom; egyedül a lakhatástól parázok.(#156533) PofaJenö:
Webshop készlet alapján nem utaznak matéban. -
grizlisandor
veterán
Szevasztok!
Ha minden igaz Debrecenbe megyek majd munka ügyben, de ha már ott vagyok tudnátok ajánlani ruházati Outletet, ahol melegítőket, sport cipőket lehet venni jó ár/érték arányban?
Külföldi édességek/energiaitalok bolt?
Tea boltot? Yerba matéban utazok. Carpe Diem Teaházat dobja a google, Debrecen, Batthyány Utca 8. címen, FB oldaluk szerint eladnak teát. -
grizlisandor
veterán
válasz xuldar #111110 üzenetére
Szürke 50 árnyalata, meg erőtlen volt az autó. Telefonon egyeztettem többször is, azt mondták, hogy nyári szett van az autóhoz(téli nincs hozzá), mire odaértünk téli szett lett, nyári meg sehol.
Normálisak voltak, a hely gyönyörű ilyen szép kereskedést még nem láttam.(#111111) diablo1984:
Az lesz az, köszi.
Mindről el mondható majdnem. Passatokat tekerik mint állat mindenhol. -
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #110891 üzenetére
Hétvégén voltam, köszi mindenkinek a segítséget. A kereskedés szép volt, de biznisz nem lesz. Szimpatikus település ez a Debrecen!
Más:
Ebesen a Roland Autót ismeri valaki? Ott van a következő autó, amire kíváncsi vagyok. -
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #110989 üzenetére
Ha már arra járok, jelenleg Adidas Campus-ra vagy Superstar-ra vadászok 46+ méretben, hozzá boltot merre találok Debrecenbe?
-
grizlisandor
veterán
válasz bobace #110973 üzenetére
Ma hívom őket, köszönöm a tippet.
Ezt a hirdetést én az elejétől fogva kizártam, mert Comfortline felszereltség miatt, de, a papírjai alapján Trendline, kértem jó minőségű képeket, és szépnek tűnik.
Mind1, ha nem jön össze az autó, akkor kérlek mondjatok valami jó streetfood kajáldát, amit érdemes meglátogatni.
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #110891 üzenetére
Úgy néz ki, hogy szombaton megyek megnézem az autót.
Ha jó lesz, ismer valaki egy jó szervizet, ahol megnéznék az autót? -
grizlisandor
veterán
Kedves Debrecen és környékbeli topiklakók!
Használt autót szeretnék venni, Debrecenben van a kiszemelt áldozat. Párszor már benyaltam, hogy hittem az eladónak, hogy jó állapotban van az autó, tessék jönni megnézni és ha tetszik lehet is vinni. Elmegyek megnézni 200km-eket és kiderül, hogy elhallgatott fontos dolgokat, hogy az olaj elhagyja az autóból, turbóba madarak költöztek, cserére/felújításra szorul. Persze ezeket ki lehet javítani 20k forintból(persze az én szerelőm odatesz a végére még egy nullát), belealkudni az árba nem lehet semmit...
Remon-Car Autókereskedő Kft.-be van az autó és a Sámsoni u. 144/A címen található a kereskedés.
Egy VW Golf Plus(katt) lenne szó.
A kereskedést ismeri valaki, valami tapasztalat velük kapcsolatban?
Valaki jár arra és érez magában kedved egy kis autó nézéshez, az érdekelne, hogy érdemes foglalkozni az autóval vagy nem?
Mibe kerül nekem, majd megbeszéljük.Üdv.: grizlisandor
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple notebookok
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Robotporszívók
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- Hogwarts Legacy teszt
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB
- Honor Magic V2 12/512 Garanciális
- Intel AX211NGW Wifi6E BT5.3 Új, garis
- Eladó egy szürke színű Harman Kardon Citation Multibeam 1100 Soundbar (Okos hangprojektor)
- Eladó JBL Cinema SB170 SoundBar/mélynyomó (Eredeti/Bontatlan) 2.1,
- Eladó (itthon nem kapható!!!) Limitált dbszámban Jays (Svéd) Bontatlan/Eredeti bluetoothos partybox