Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccczka
tag
válasz rayoliviero #102494 üzenetére
Lordman +1
"...mert a víz melegebb mint a hőmérséklet..." egy ismeretlen zseni értekezése a víz felett lévő ködről.
-
wwhy
veterán
Eladó 2 db 175 65 14 - es Matador Stella2 nyári gumi. DOT: 0614. Kb. 15e km-t futottak. Ha valakit erde, pü.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
mghltm
addikt
válasz Zsoleszhun #102497 üzenetére
nem csodalom, majdnem a gazszett araban adtad, jo vetelt csinalt valaki
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Zsoleszhun
addikt
-
Zola007
veterán
lordman +1 vagy a szuperben a füredi lakóparkkal szemben, ott is vállalnak igazítást is akár másnapra is.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Sanki
addikt
Én a Csokonaival szemben lévő lordmannben vettem inget, alapból 5k lett volna, de volt rá kedvezmény, úgy 3k (vagy talán 3.5k) volt, szerintem jó minőségű. Érdemes lehet benézni, hátha még van rá kedvezmény (az ajtóra is ki volt írva).
-
rayoliviero
veterán
Öltönyhöz hol érdemes inget nézni, ami reális áron van?
-
Peter Pan
csendes tag
.... Katt ide: [link]
P.P.
-
sirály69
őstag
Debrecenben használt, de garanciális kávéfőzőgépet hol tudok venni?
Szerver Hosting Debrecenben
-
HUTCHDB
nagyúr
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
ficere
aktív tag
Machete nem ír sms-t
-
ProdyG
őstag
Néhány eladó dolog:
Logitech MOMO
Panasonic Lumix DMC-LS80 digitális fényképezőgép
Dell Inspiron Mini 1018 netbookÉrdeklődni priviben.
-
ballor.hu
tag
Eladó dolgaim:
- Sony PS4 hibátlan, 750 GB HDD, tartozékával dobozában 70k
- Apple iMac 21,5 8GB RAM, 1 TB HDD, 128 GB SSD (Fusion drive) minden tartozékával, dobozában 390k
- Apple iPad Pro Smart Keyboard, 12,9-es géphez, angol kiosztással, de minden magyar ékezet elérhető 45k
- Bontatan 2 TB-os USB3-as WD Elements külső HDD (Multimédia Towerben vett, 2 hetes, garancia is van) 30k
Kipróbálás után vihetőek a használt termékek.The following takes place between 06:00 A.M. and 10:00 P.M.
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel akkor van egy eladó félkonfigom:
MSI b150 Gaming M3 + Intel i3 6100 dobozosak garisak. 50k
Msi GTX 1060 Dual Fan OC 3GB dobozos garis. 60kTel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
zeon.hu
nagyúr
-
7Sony7
addikt
Db ben MKB Szép étkezésre tudtok valami jó kaja boltot? Nem ottevőset, hanem elhozósat.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
dewil666
őstag
Még mindig fennáll ez a hiba:
"HIBA AZ ADATMÓDOSÍTÁS SORÁN
A(z) belépési e-mail cím mező kitöltése kötelező."hiába írom be az e-mail címemet ez jelenik meg.
Valaki tudna segíteni?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
lorcsi
veterán
van egy eladó iphone 4s készülékem
vadi új, karcmentes, fóliás , eredeti dobozában
hálózati töltővel, sim tű nélkül
független
ára: 25keladó: vadi új soundcore motion+
-
Zola007
veterán
válasz dudikpal #102479 üzenetére
barátomék a Miklós utcán vettek yamaha elektromos zongorát, volt is kirakva
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
dudikpal
senior tag
Debrecenben létezik olyan hangszerbolt, ahol kipróbálható digitális zongorák vannak?
Gyanítom h nem, de gondoltam teszek egy próbát -
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Van egy Huawei P9 Lite szilikon tok teljesen új (bontatlan csomagolásban) eladó vagy csokira cserélhető
És hamarosan érkezik egy fekete Nillkin tok is ehhez a telefon típushoz 2.8e ft.
Priviben lehet érdeklődni!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Laraxior
titán
Milyen külső winchestert érdemes most venni?
Hogyan éri meg jobban, külön a winyot, meg hozzá valami csatlakozást, vagy cakkpakk egyben?
Cipelve lenne, nem kötném be a gépbe sosem, nem kell, hogy kerregjen. Mondjuk évente csak max 3-4szer venném elő, amikor otthon vagyok, akkor letöltök minden szartIlletve a dohányzókhoz. Ismeri valaki azt a márkát, hogy Moods Silver? Valami szivarka vagy mi a rosseb.
Kaptunk egy halommal, valami promós cucc lehet, mert 3db van egy kis dobozban.
Én nem dohányzom, nővérem mentolost szív, így vagy kuka, vagy hazaviszem, hátha kell valakinek, jó árban.[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Bobby G.
senior tag
Eladóvá vált szeretett Olympus E-PL6 MILC fényképezőgépem. Ezüst szín, dupla kit, igény esetén táskával és memóriakártyával. Hibátlan állapotban, dobozával, papírjaival. Irányár legyen 100 ezer a komplett cuccra.
-
_Centurion_
újonc
Sziasztok!
Eladóvá vált Lowepro Slingshot 200 AW fotós táskám. Alig használt, megkímélt állapotban, esővédő huzattal. Irányár: 20.000 HUF. Csere, beszámítás nem érdekel. Érdeklődni privátban.
-
Bjørgersson
félisten
Nike Revolution 3 férfi cipő eladó!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
BeastMode
őstag
Vegyétek-vigyétek drága öcsém XBOX 360 250GB gépét 1 kontrollerrel és 7 játékkal!
Infók itt, érdeklődni az ott megadott számon vagy nálam privátban! -
Zola007
veterán
Vegyetek egy jó 0,8 literes kék-fehér gépet
nullkilométeres, lenyitható tetővel!
Topiklakóknak kedvezmény[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
Vegyetek egy jó Renault Laguna1 1,9 Dti kocsit, topiclakóknak kedvezmény!
-
mghltm
addikt
válasz Zsoleszhun #102466 üzenetére
ezt javitsd ki: Műszaki vizsga érvényes (hónap): 1
zafira-bol benzinest vettel?
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Zsoleszhun
addikt
Vegyetek egy jó F Astra kombit, topiklakóknak olcsóbb
¯\_(ツ)_/¯
-
Ivanh
senior tag
Vásároljatok!
Citizen férfi karóra 10k
20" gyermekbicikli, kitűnő állapot , gumik szinte újak, minden funkció műxik ,kb. 500km-t futott. 12k
Perzsaszőnyeg, kézikötésű eredeti, 305x405 cm, szép állapot, kb. 80kg 59999Ft
Motorfűrész, straus 45 cm, motorikusan kitűnő, lánc kopott, lap egy részen kopott, még garis, tartozékaival. 10k
Kolozsváry Pál festőművész olajfestménye (60-as évek eleje) 78x96 cm ajándék stukkós keret(felújításra szorul) 49999Ft
Chevrolet spark, magyarországon üzembe helyezett, 230 ezer km, 2005 okt. 300k, üzembiztos, kisebb hibákkal, új téli gumikkal.
Hardvercsere/beszámítás játszik
Sajnos, megint költözni fogok, ezúttal vissza bp-re...
Priviben mindent ki tudok fejteni, képet készítek, ha van rá igény!Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
KőkorSzaki
tag
Eladó
Zotac GT640 VGA 9000 Ft
Sony Trinitron KV-21T1K CRT TV 4500 Ft
Fujifilm T200 mini fémházas digicam, 10x stab. zoom 13900 Ft
Samsung ML-D1630A toner 5000 FtDebreceni átvétellel, posta is megoldható. Érdeklődni PM-ben lehet.
-
bucihost
senior tag
Eladó pár cucc:
- 1 magos intel / amd procik,+alaplap
- ddr1 ramok,
- videó karik (mx440 és társai),
- ide hdd
- ide cd író, olvasó, dvd író, olvasó.
- pci-s sata kártya
- régi házak + tápok
- háló karik
- minden féle fajta kábel- van egy 2 magos amd félconfig 2 giga rammal (nincs valamiért kép)
- 1-2(T-s) magos laptop proci,
- ddr1-ddr2 laptop ramok
- 2 magos P-s laptop proci.
- Wifi modulok
- stb stb stb- HP ML150 G6 - 2x L5520 - 8 mag 16 szál, 11gb ram +táp+ház
- LG 37LF75 FULLHD LCD televízió
van valami retro alaplap is procival, ahol még nem foglalatba hanem "processzor kártyával" kellett a procit betenni.
-
bul07
nagyúr
Azért ez milyen durva már, főleg ha családja is látja majd (vége kicsit 16 karikás)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bob011
aktív tag
Keresek valakit aki két kést tudna nekem venni Ikea-ból és elpostázni Debrecenbe. Írj privátot, ha tudsz segíteni!
-
elfelejtette
veterán
válasz gps76 #102441 üzenetére
Pont múltkor adtam el a régi S754-es alaplapom Athlon64 3000+ procival. Még a GT640-es VGA-m is elég jól meghajtotta. Helyette vettem a gyereknek 6(!)eFt-ért komplett gépet C2D procival, 2GB rammal, 250GB-os vinyóval, kompletten, a tápot és a procihűtőt eladtam belőle 8eFt-ért, mert volt sajátom, a 2eFt különbözetből meg tettem bele egy olcsó VGA-t, így van egy ingyen gépem.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
lamiki
senior tag
Sziasztok!
[Pörgős 4 magos Dell Optiplex 380, legális Win10 pro-val 4 GB DDR3, 250 GB HDD, DVD író, Nvidia Quadro 2000 1GB GDDR5
HP Deskjet 2130 multifunkciós nyomtató új, csak fotózáshoz kibontott! 10000 Ft[ Szerkesztve ]
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
Router eladó: Tp-link TL-WR1043ND V2
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
rayoliviero
veterán
Philips Sonicare elektromos fogkefe rendeléshez tudok adni kedvezményre jogosító kuponkódot. Egy 60000-es fogkefe a kuponnal például 45 ezer Ft. Ebben a webshopban lehet felhasználni:
www.sonicareshop.hu
Akinek kell kuponkód, írjon nekem privát üzenetet és küldök.
-
Zoja™
őstag
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok! Van vkinek ötlete arra, hogy játékautóhoz/tankhoz való kisméretű (pl 2-6cm átmérőjű), jó minőségű műanyag kerekeket hol lehetne beszerezni vagy legyártatni? Modellboltban már kerestem...
-
xuldar
addikt
Boldogat a Gáboroknak!
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Kr1xX
tag
HGST tt5sae500 500GB-os 2.5"-os notebook winchester eladó. Zsír új, SSD került a helyére, ezért vált feleslegessé. Irányár 7k.
Kolink HDKO001 Slim 2, 5" ODD/SSD átalakító, szintén teljesen új. Irányár 2k.
Kérlek privátban érdeklődj! -
Marci79
senior tag
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Van itt valaki aki csinált már Xiaomi telefonon rom cserét?
Ma jött meg a Note 4 telefonom amit multi rommal kértem és persze hogy eredeti rom van rajta így nem tud magyarul. Régen csináltam már hasonlót 6-7 éve de az már a múltba veszett tudás
Pü-ben is lehet zaklatni.[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
schulc99
aktív tag
Eladó:
-Philips akkutöltő 1000 Ft [link]
-Törölközőtartó karika 1000 Ft [link]
-Huawei Y6II Compact üvegfólia 800 Ft [link]
-Nokia Lumia 625 Telekom 10 000 Ft [link]
-kábel csomag (rca, scart, stb...) összesen 27 db. 5000 Ft [link]Érdeklődni privátban lehet.
[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
mghltm
addikt
koca gamer-eknek asus gtx 750 ti 2gb ddr5
- ventije cserelve sima 3 pin-esre, amit az alaplapra kell bekotni
- doboz / tartozek / gari nincs, bontva / szerelve nem volt
- tokeletesen mukodik
- 1 darab Deák Ferenc az arastill 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
gps76
őstag
válasz Atomantiii #102412 üzenetére
Én vagy 2 hete a pincében találtam egy gépet, valami 939-es lap procical 1 GB ddr-el. A ház jómlesz egy modernebb gépnek...
-
Papaj x
senior tag
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
saril
senior tag
-
erik365
senior tag
Keresek olyan fórumtársat, akinek Peugeot 206-osa van.
Lenne hozzá pár kérdésem.1.4 T-jet M32
-
Salex1
őstag
Tudnátok ajánlani kőművest? Józsán kellene kerítést csinálni.
Nem is fontos kőműves, csak legyen egy kis szabadideje meg betonkeverője[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz #77081088 #102428 üzenetére
ui: azt nem értem egyedül, hogyan jön a mostani témához az élettapasztalat, de azt már megfigyeltem, hogy ezzel szerettek itt dobálózni
Az egyetlen bökkenő, hogy az élettapasztalat és életszemlélet legtöbbször nem arányos az életkorral.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz #77081088 #102428 üzenetére
akkor félreértettem a szövegezést, inkább tűnt szarkazmusnak, mivel az 2-vel ezelőtti hozzászólásodban még nem volt smiley mikor olvastam vagy csak nekem nem hozta be.
Amennyiben így van, akkor elnézést kérek a félreértés végett.mint írtam, 500 felett hozott neki havonta, az több mint megélhetés és akkor még migránsok se nagyon voltak, mert ~2000-2010 között csinálta az egészet.
ettől függetlenül nem cseréltem volna vele, mert nem családosnak való élet, a belét kidolgozta és autózott évi 150 ezer km-t.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Zola007 #102427 üzenetére
Értem. Viszont nem tudom észre vetted e hogy vicc felé tereltem a dolgot,már az első hozzászólásban. Ettől függetlenül reagáltál úgy ahogy. Nekem meg az nem tetszik hogy itt egy ph addikt és akkor rögtön sértegetni lehet a másikat?!
Igen,rettenetes nagy élettapasztalatod lehet,ahogy másnak is. Ami tény,hogy mindketten besértődtünk.
Befejeztem,nem reagálok erre többet![ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz #77081088 #102425 üzenetére
nincs nagy arcom, csak utálom ha leírok tényeket, aztán jön valaki, aki semmit nem ismer az egész történetből, de élből megkérdőjelezi minden szavam.
Az ilyen parttalan vitáknak nem látom értelmét.
Ilyenkor jobb, ha mindketten megtartjuk magunknak,amit gondolunkMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mghltm
addikt
válasz perge666 #102413 üzenetére
az itthoniak szó szerint a más szemetében/sz.rjában túrkálnak - ugyanabban a szemetben / szarban turkal a kinti magyar is, csak a keresetek jelentos kulonbsege miatt ott meg a szar is mas / jobb
-
Zola007
veterán
válasz #77081088 #102423 üzenetére
hagyjuk,kár rád a betűket vesztegetnem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Zola007 #102422 üzenetére
Igen,elnézést kérek! Egy elég fontos tényezőt hagytunk ki a beszélgetésből... Nem mindegy helyileg hol is veszek házat,az építkezés kb egykutya,a telek ár lehet ott jóval olcsóbb.
De nem szeretnék ezen vitázni
Mindenki úgy boldogul ahogy akar és tud.szerk: " Egy időben autókat is hozott. "
Mondom én,hogy eljutunk a csempészésig is Természetesen ez vicc![ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz #77081088 #102418 üzenetére
ez nem hit kérdése...
Egy idő után megvett egy lelakott parasztházat és ott árulta a behozott dolgokat.
Egy időben autókat is hozott.
Volt ott minden mákdarálótól kezdve a színes tv-n át a kerti bútorig.
havi 500 felett keresett vele és ennek már vagy 6-8 éve, ami akkor elég jó pénz volt.[ Szerkesztve ]
-
Morgal
aktív tag
Eladó dolgok:
Újszerű, alig használt bútorok és kiegészítők üzlethelyiség felszámolásából:
Antares Bistrot fém esernyőtartós állófogas - 10k
KIKA króm karfás kék tárgyalószék (6db) - 10k / db
Kör alakú kék fém kisszék (2db) - 500 Ft / db
JYSK Happy Green napozóágy (csak kibontott) - 5k
JYSK Bajlum összecsukható vendégágy - 10k
JYSK Antikolt ezüst keretes nagyméretű tükör - 15k
Bemutató vitrin, 10 üvegpolcos - 15k
Fehér műanyag kerti székek (2db) - 1k / dbEgyéb:
Flexibilis edzőrúd - 5k
Leg Magic edzőgép - 5kÉrdeklődni privátban!
-
-
func93
senior tag
Eladó:
- Razer Imperator - hibátlan, dobozával. - 5k
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Laraxior
titán
válasz Atomantiii #102412 üzenetére
Meg is öltek volna utkozben
Tevedes ne essék, nem turkalo koruton voltam. Munkából mentem hazafele, meglattam a nagy kupacot...[ Szerkesztve ]
-
-
Zola007
veterán
válasz Atomantiii #102407 üzenetére
egyik ismerősöm egy 2 szintes 300nm-es házat épített abból, amit 2 hetente kisbusszal németbe kijárva összelomizott.
-
-
válasz Atomantiii #102407 üzenetére
Menj ki te is,hidd el ez nem egyedi eset.
Sógorom 3 hónapot volt kint,mindenféle vackot összelomolt úgy ahogy a fórumtársunk is. / bútorok,monitor,hangfal......... / -
Laraxior
titán
válasz diablo1984 #102403 üzenetére
Amikor jöttem ki, akkor csajomék egy 5.1-es házimozit találtak a kuka mellett szintén. Kábelek nélkül. Hazavitték, vett kábeleket, használják.
A minap egy hófehér szekrényt hoztam be a kuka mellől. Sarkai teljesen épek, nincsen lehorzsolva, se karc, se semmi. Pedig csak a szemetet vittem le.
Most is láttam hangfalat is, de sanszos, hogy 5.1-nek a mélynyomója, a többi részét nem láttam, azt otthagytam. De ezt a gépet felkaptam
Mit veszíthetek? Felviszem, szétbontom, ha üres, leviszem a kuka mellé én is, ha jó akkor megtartom, vagy majd jó lesz valamire.
FSP táp ~2-3k.
DVD író ~1k
Winchester ~2-3k
A többiért meg ha megint számolok 1-2k-t akkor is egy tizes. Kártyaolvasó is van benne.
Szóval jól indul a napomNem sok privát dolgot találtam. A belépésekhez a dolgok le vannak törölve, pár homályos fotó van a vénasszonyról. Valami Carola. Prágai fotók... mintha egy krumplival csinálta volna a képeket. Homályos az összes
Megjegyzem elég friss telepítés lehet, mert még az MSN is elindult[ Szerkesztve ]
-
-
diablo1984
veterán
válasz Laraxior #102402 üzenetére
nforce-os intel alaplap? az meg mi a szösz? Érdekes, hogy a német privát dolgokkal csak úgy kidobta, azért ettől jobban szokták védeni a dolgaikat!
Egyszer kollégám egy hát előtt talált egy vadi új matracot, mire felrakta a kocsira, már jött a tulaj, hogy most vette, csak még most vitték be az ágy keretét és jó volna ha visszaadná......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest