Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
válasz bucihost #111443 üzenetére
Mi is bezártuk a boltot, mert hiába nagykertől vesszük a dolgokat elvileg jó áron - sok pesti cég valami félelmetesen olcsón tudja adni a cuccokat - az árukeresős csoda árakról nem is beszélve. Egyszerűen nem érte meg úgy üzemeltetni boltot, hogy a vevők fele azzal jön, hogy de itt ennyivel meg annyival olcsóbb... Miközben részünkről szinte már haszon sem volt rajta. Lehet jobb lett volna nekünk is átállni szlovák vagy román nagykerre...
[ Szerkesztve ]
-
-
Zola007
veterán
válasz bucihost #105678 üzenetére
magánszemélynek hirdetésre szánt topik, arra azért ügyelj
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
xuldar
addikt
válasz bucihost #105515 üzenetére
Esetleg... Nem lehet magát a céget megkérni, hogy küldjék el angolul is? Üzleti szerződésről van szó, esélyes, hogy lesz angol verzió is. Ha nem ért valaki elég jól franciául, vagy akár a szaknyelvet nem ismeri, félrefordítás is lehet, abból meg bonyodalom származhat.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
BeastMode
őstag
válasz bucihost #104724 üzenetére
Nekem valószínűleg ma szabadul fel pár cucc, igaz a VGA és a táp kijön a konfigból további építések miatt.
LGA771 lap, Xeon E5430 gyári hűtővel, 2x2GB DDR2 800 MHz RAM, 160 vagy 250GB SATA HDD és természetesen a ház, DVD íróval. Ezekre nincs szükségem előreláthatólag holnaptól.
Ha érdekel, keress privátban. -
iscsu
tag
válasz bucihost #103847 üzenetére
Ehh... úgy értettem, hogy biztosan van valamelyik bontóban olyan óra, amiben annyi van, amire a vevő vágyik...
Egyébként azért írtam, mert nagyon nem értek egyet a sok helyen tapasztalt km-fetisizmussal. Láttam már valós 130e km-es, első gazdás putrira bagózott, széttaposott, lelakott autót, és láttam már 400e feletti patikát is. Melyik a jobb?
Szerk.: ezzel kapcsolatos sztori: volt aki kisközép autó 11 év 280e km-ére azt kérdezte okosan, hogy "és mennyi igazából?". Aztán vett egy 9 éves német Passatot 105e km-el...
[ Szerkesztve ]
-
-
belinho
senior tag
válasz bucihost #103806 üzenetére
Van bolti eladó és konyhai kisegítő is, egy próbát mindenképp megér!
Ki kell keresni a berettyóújfalui kirendeltséget, mert nem lehet közvetlenül linkelni.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz bucihost #102994 üzenetére
Ha telekomos vagy és a neveden van a SIM ingyen cserélik
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
BLiNk3r
senior tag
válasz bucihost #102949 üzenetére
A Latin Café a Fórum és a Pulykakakas közötti kis utcán van, a Pulykakakas oldalában.
Ezen a képen látszik is a távolban, a világos napernyővel.[ Szerkesztve ]
-
-
_seth_
veterán
válasz bucihost #101614 üzenetére
Értem, én ezt 65 számmal csináltam meg csak, szóval egészen más liga
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz bucihost #101610 üzenetére
Más megoldás, de az mp3tag nevű progi akár egész mappánál meg tudja csinálni, hogy a fájlnevet beírja id3-ba, nem tudom segít-e.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest