Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Igazából előtte belerondítottam a sources.list-be, mert olvastam valami quora bejegyzésben, hogy a cdromos sorokat töröljem ki. Kitöröltem, után a terminál hibaüzeneteket dobált ki az apt updatere. Szóval valahogy vissza kellett állítanom az eredeti helyzetbe és ezt írtam be rootként:sudo cp /usr/share/doc/apt/examples/sources.list /etc/apt/sources.list
Ezután apt update és most megy. Amit írtál azt meg sem tudtam csinálni, mert a cdromos sorokat előtte kitöröltem.
Azt hiszem az volt a gond, hogy telepítés közben nem adtam hozzá hálózati tükröt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazából előtte belerondítottam a sources.list-be, mert olvastam valami quora bejegyzésben, hogy a cdromos sorokat töröljem ki. Kitöröltem, után a terminál hibaüzeneteket dobált ki az apt updatere. Szóval valahogy vissza kellett állítanom az eredeti helyzetbe és ezt írtam be rootként: