Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- perge666: Egy korszak vége
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Igazából előtte belerondítottam a sources.list-be, mert olvastam valami quora bejegyzésben, hogy a cdromos sorokat töröljem ki. Kitöröltem, után a terminál hibaüzeneteket dobált ki az apt updatere. Szóval valahogy vissza kellett állítanom az eredeti helyzetbe és ezt írtam be rootként:sudo cp /usr/share/doc/apt/examples/sources.list /etc/apt/sources.list
Ezután apt update és most megy. Amit írtál azt meg sem tudtam csinálni, mert a cdromos sorokat előtte kitöröltem.
Azt hiszem az volt a gond, hogy telepítés közben nem adtam hozzá hálózati tükröt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igazából előtte belerondítottam a sources.list-be, mert olvastam valami quora bejegyzésben, hogy a cdromos sorokat töröljem ki. Kitöröltem, után a terminál hibaüzeneteket dobált ki az apt updatere. Szóval valahogy vissza kellett állítanom az eredeti helyzetbe és ezt írtam be rootként: