Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Nah ennek örülök, szívesen
Amúgy még mikor még évekig Arch Linuxoztam, akkor írtam a telepítésre beállításokra scriptet, mert ott a minimal telepítéshez semmi segéd nem volt még akkor (most is csak egy egyszerű). nemrég jöttem Debian-ra, mert nem nyugszom
Ide is áthoztam a scriptjeimet, persze módosítva, mert van ami kapásból működött, és van ami nem, így kicsit alakítgatni kellett rajta, pedig mindegyik bash shellre volt írva.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy még mikor még évekig Arch Linuxoztam, akkor írtam a telepítésre beállításokra scriptet, mert ott a minimal telepítéshez semmi segéd nem volt még akkor (most is csak egy egyszerű). nemrég jöttem Debian-ra, mert nem nyugszom
Ide is áthoztam a scriptjeimet, persze módosítva, mert van ami kapásból működött, és van ami nem, így kicsit alakítgatni kellett rajta, pedig mindegyik bash shellre volt írva.