Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Nah ennek örülök, szívesen
Amúgy még mikor még évekig Arch Linuxoztam, akkor írtam a telepítésre beállításokra scriptet, mert ott a minimal telepítéshez semmi segéd nem volt még akkor (most is csak egy egyszerű). nemrég jöttem Debian-ra, mert nem nyugszom
Ide is áthoztam a scriptjeimet, persze módosítva, mert van ami kapásból működött, és van ami nem, így kicsit alakítgatni kellett rajta, pedig mindegyik bash shellre volt írva.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy még mikor még évekig Arch Linuxoztam, akkor írtam a telepítésre beállításokra scriptet, mert ott a minimal telepítéshez semmi segéd nem volt még akkor (most is csak egy egyszerű). nemrég jöttem Debian-ra, mert nem nyugszom
Ide is áthoztam a scriptjeimet, persze módosítva, mert van ami kapásból működött, és van ami nem, így kicsit alakítgatni kellett rajta, pedig mindegyik bash shellre volt írva.