Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Elfelejtettem válaszolni akkor.
Találtam egy oldalt a napokban ahol ir erről Meteoologiai program telepitéséről, és Anaconda telepitéséről, ( csak az baj Francia,
) és azt ajánlja h Anacondat máshova telepitsük.Google ford
"A szoftver különféle forrásokból származik, mindegyik függőségükkel. Igyekszünk ezeket az eszközöket nagyon különálló fájlokba osztályozni, egyrészt az evolúciós karbantartás megkönnyítése érdekében, másrészt a szoftvert elkülönítik egymástól, hogy elkerüljük a függőségi összeütközéseket.
Kezdjük azzal, hogy létrehozunk egy „Időjárás” mappát egy kényelmes helyen. Személyi számítógépen egyszerűen létrehozhat egy mappát otthonában.Nyisson meg egy terminált és menjen:"Ír valamit környezeti változokról, de nem vagyok biztos benne h mit kellene tenni.
Hogy eztet a ~ / .bashrc fájlba kell beleírni, vagy terminálba végrehajtani, de sztem inkább az utobbi.Egyelőre még nem telepitek semmit, várom az új HDD t, amire lesz egy Debian 10 húzva nagyvalószinűleg. Ha minden igaz Szerdán kerül rá sor.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Autós kamera eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Elfelejtettem válaszolni akkor.
) és azt ajánlja h Anacondat máshova telepitsük.