- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Sikerult a debian-t begyorsitani. Install közben kiszedtem minden fölösleges cuccot, és lőn sebesség.
Köszi a tippeket mégegyszer.Viszont máris vannak gondok, amik eddigis voltak, csak most már zavar is:
- gép indulásakor nem műxik a tapipad, nyomnom kell egy Fn+F7 kombót, ami bekapcsolja. Nem tuom, hogy ez normális-e, windows alatt nem próbáltam.
- nem műxik a legtöbb Fn+egyéb kombó, vagyis nem azt csinálja, mint kell. A Fn+hangerő pl. kellene.
- A tapipadra bökés nem műxik, így az alatt lévő gombokkal kell klikkelnem, ami eléggé kényelmetlen.
- Semmilyen 3D gyorsítás nem megy, és bár eddig sok disztrón bekapcsoltam, itt most nem megy sehogy, emiatt pörög a CPU egy SD videó lejátsásakor is.Köszi a tippeket előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest