Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem teljesen témába vág, de hátha valaki tud segíteni hibakeresésben...
Van egy OSMC Vero 2 médiaboxom, amin Debian Linux fut alapból, rajta egy Kodival. Mivel a Kodi webes felülete elég lassú és körülményes, így a zenehallgatásra inkább feltettem egy mpd-t, amit tudok laptopról, vagy telefonról rendes lejátszó programmal irányítani.
Ez egészen két nappal ezelőttig tökéletesen is működött, de most valamiért vacakol az mpd, néha megy simán 1-2 óráig is akár, de van olyan, hogy pár dal után megáll. Ilyenkor a lejátszó programban (Cantata) megy tovább a számláló, mintha a játszaná a zenét, de nincs hang. Ha várok pár percet, akkor folytatja, de aztán jellemzően megint leáll elég hamar.Igazából nem módosítottam semmit, mielőtt a hiba előjött volna, nem voltam itthon a hétvégén, és hétfőn ezt csinálta. systemctl restart mpd.service nem segít, ahogy az egész rendszer újraindítása sem. Próbáltam másik klienssel, de úgy is megáll egy idő után, ahogy az sem számít, hogy helyi zene, vagy internetes stream.
Nem egészen értem a dolgot, illetve, hogy hol lehetne még keresni a hiba okát.Van esetleg ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Társasjáték topic
- Reklámblokkolók topikja
- Gumi és felni topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő