Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem teljesen témába vág, de hátha valaki tud segíteni hibakeresésben...
Van egy OSMC Vero 2 médiaboxom, amin Debian Linux fut alapból, rajta egy Kodival. Mivel a Kodi webes felülete elég lassú és körülményes, így a zenehallgatásra inkább feltettem egy mpd-t, amit tudok laptopról, vagy telefonról rendes lejátszó programmal irányítani.
Ez egészen két nappal ezelőttig tökéletesen is működött, de most valamiért vacakol az mpd, néha megy simán 1-2 óráig is akár, de van olyan, hogy pár dal után megáll. Ilyenkor a lejátszó programban (Cantata) megy tovább a számláló, mintha a játszaná a zenét, de nincs hang. Ha várok pár percet, akkor folytatja, de aztán jellemzően megint leáll elég hamar.Igazából nem módosítottam semmit, mielőtt a hiba előjött volna, nem voltam itthon a hétvégén, és hétfőn ezt csinálta. systemctl restart mpd.service nem segít, ahogy az egész rendszer újraindítása sem. Próbáltam másik klienssel, de úgy is megáll egy idő után, ahogy az sem számít, hogy helyi zene, vagy internetes stream.
Nem egészen értem a dolgot, illetve, hogy hol lehetne még keresni a hiba okát.Van esetleg ötletetek?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs