Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem teljesen témába vág, de hátha valaki tud segíteni hibakeresésben...
Van egy OSMC Vero 2 médiaboxom, amin Debian Linux fut alapból, rajta egy Kodival. Mivel a Kodi webes felülete elég lassú és körülményes, így a zenehallgatásra inkább feltettem egy mpd-t, amit tudok laptopról, vagy telefonról rendes lejátszó programmal irányítani.
Ez egészen két nappal ezelőttig tökéletesen is működött, de most valamiért vacakol az mpd, néha megy simán 1-2 óráig is akár, de van olyan, hogy pár dal után megáll. Ilyenkor a lejátszó programban (Cantata) megy tovább a számláló, mintha a játszaná a zenét, de nincs hang. Ha várok pár percet, akkor folytatja, de aztán jellemzően megint leáll elég hamar.Igazából nem módosítottam semmit, mielőtt a hiba előjött volna, nem voltam itthon a hétvégén, és hétfőn ezt csinálta. systemctl restart mpd.service nem segít, ahogy az egész rendszer újraindítása sem. Próbáltam másik klienssel, de úgy is megáll egy idő után, ahogy az sem számít, hogy helyi zene, vagy internetes stream.
Nem egészen értem a dolgot, illetve, hogy hol lehetne még keresni a hiba okát.Van esetleg ötletetek?

Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Marathon (2025)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asztalos klub
- Steam Deck
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest