Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kempingezés és sátrazás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollyon
üzenetére
Nem vettem annak, de az se lenne gáz!
Inkább azért írtam le, hogy ne tünjek túl idiótának a sok fenn lévő oprend miatt. Mióta átkényszerítettem magam Win-ről, érdekel laikus szinten, melyik asztali disztró miként működik s mivel látom milyen sokan szenvednek ugyanúgy, mint én az elején, így segítek az alap dolgokban és egyben tanulom is a használatukat.A 8 óta Debiant használgatom, emiatt is kérdezetem azt a GRUB-os kérdést, úgy látszik senki nem tdja, mitől lehet.
Megoldani nem gond, csak érdekelt, de itt a Debianon valahogy a kezdőket nem veszik túl komolyan, van aki le is kezeli őket, de ez nem számít!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Inkább azért írtam le, hogy ne tünjek túl idiótának a sok fenn lévő oprend miatt. Mióta átkényszerítettem magam Win-ről, érdekel laikus szinten, melyik asztali disztró miként működik s mivel látom milyen sokan szenvednek ugyanúgy, mint én az elején, így segítek az alap dolgokban és egyben tanulom is a használatukat.
Megoldani nem gond, csak érdekelt, de itt a Debianon valahogy a kezdőket nem veszik túl komolyan, van aki le is kezeli őket, de ez nem számít!