- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
Köszi szépen az infót! Most már nálam is lényegesen csökkent a memória fogyasztás alapból.
A /usr/share/autostart-ból ezeket vettem ki: krunner, kaddressbookmigrator, konqy_preload, korgac, klipper.
A kalarm nálam nincs ott.
Miután kivettem ezeket, 550-600-ról olyan 500 környékére ment le a memória-fogyasztása.
A Rendszerbeállítások --> Indítás és leállítás --> Automatikus indításnál kivettem a pipát a krunner elől, majd ezek után ment csak le 350M környékére a fogyasztás.
Viszont az /usr/share/autostart-ban van még ott két olyan cucc, amit nem tudom, hogy ki lehet-e onnan szedni: nepomukbaloomigrator és a nepomukserver. Ezek mik? El lehet őket távolítani?Az általad írt többi dolgot ("Search kikapcsolva, startup shutdown-ban a nem használt démonokat mint pl DNS-SD, Write, Remote, URL notifier, meg ami nem kell") hol találom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Starlink
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest